×

لینک پد چیست؟

اگه وبلاگ یا سایت دارید میتونید با لینک کردن مطالب جدیدتون به اینجا بازدیدکننده های بیشتری رو جذب کنید. گاهی هم توی اینترنت مطالب جالبی پیدا میشه که دلتون میخواد جایی ثبت کنید و بعدا بخونید یا به دیگران نشون بدید، اینکارم اینجا ممکنه. دقت کنید که اینجا جای معرفی کل یک سایت نیست بلکه برای معرفی مطالب سایتها ساخته شده!

ثبت نام سریع مشاهده آخرین مطالب


+
۱

ترشی هفت بیجار

ترشی هفت بیجار

بادنجان ها را ميشوئيم و سر آن ها را ميگيريم, گوجه فرنگى ها را ميشوئيم و فلفل را دم ميگيريم و ميشوئيم. سپس بادنجان و گوجه فرنگى و فلفل را روى يك پارچه ميچينيم وميگذاريم چند ساعت بماند تا رطوبت آن ها كا... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

کافه گلاسه

کافه گلاسه

شیر و شکر و نسکافه را می جوشانیم و بعد از خنک شدن آن را در لیوان و یا در گیلاس پایه بلند ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا کاملاً خنک شود. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

پنکیک خونگی

پنکیک خونگی

شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. تخم‌مرغ، کره وشیر را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک همزن، آن‌ها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

رول لازانیا با سس گوجه

رول لازانیا با سس گوجه

در یک ظرف بزرگ به اندازه ای که ورقه های لازانیا در یک ردیف شناور باشند آب جوش بریزید .ورقه های لازانیا را داخل آن قرار دهید تا بمدت 12 تا 15 دقیقه نرم شوند لازم نیست ظرف را روی شعله قرار دهید. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

املت با ژامبون

املت با ژامبون

آرد را در یک کاسه با تخم مرغ مخلوط می کنیم و بعد شیر ،نمک و مقداری فلفل ، کمی جوز ، ژامبون و پیازچه خرد شده را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

بال مرغ با سس باربکیو و شکر قهوای

بال مرغ با سس باربکیو و شکر قهوای

فر را با دمای 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. اگر توری خنک کننده ای دارید که در سینی جا شود آن را روی آن بگذارید. به این شکل مرغ بیشتر ب... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

اوشی پلو

اوشی پلو

ابتدا مقداری كره را در ظرفی مناسب می‌ريزيم و پیازهايی را كه نگینی خرد كرده ايم را در آن نیمه سرخ میكنیم.گوشتها را به اندازه های دلخواه خرد می‌كنيم و به پيازها اضافه می‌كنيم و به قدری تفت میدهیم كه... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

خورش آلو مسما

خورش آلو مسما

برای پخت خورش مرغ و آلو بخارا و یا تهیه خورش آلو مسما، ۳ قاشق روغن سرخ کردنی در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم داغ کنید و مرغ را در آن تفت دهید طوری که رویه آن طلایی شود. مرغ را بدون روغن بردارید و کن... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

اسنک با نان ترتیلا

اسنک با نان ترتیلا

برای هر اسنک ۱/۳فنجان از پنیر خرد شده را یک طرف نان ترتیلا می ریزیم و سپس سبزیجات و پپرونی را روی آن قرار می دهیم و دوباره روی آن پنیر می ریزیم و نیمه دیگر نان را روی آن بر می گردانیم. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

گل کلم کبابی همراه با سس مورنی

گل کلم کبابی همراه با سس مورنی

فر را از قبل تا دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. گل کلم ها را روی یک صفحه مخصوص بریدن قرار دهید، و به صورت طولی برش دهید. ( ضخامت هر برش 5/2 سانت باشد ) گل کلم ها را روی یک سینی پخت قرار دهید که از قب... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

بستنی زمستانی خانگی

بستنی زمستانی خانگی

ابتدا شير و عسل را با همزن خوب هم ميزنيم تا كامل شير و عسل با هم مخلوط شوند سپس آناناس و خرما را به آن اضافه كرده و كاملاً با هم مخلوط می‌كنيم. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

استیک شیرماهی

استیک شیرماهی

شیر ماهی را به اندازه‌هاي دلخواه برش مي‌دهيم. برای سس ماهی زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن را با هم مخلوط نموده و بعد برش‌هاي ماهي را داخل سس ماهی به مدت 4 ساعت مي گذاريم تا سس به... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

آنچیلادا گوشت

آنچیلادا گوشت

فر را در دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و تا وقتی فر گرم می‌شود کمی روغن کف تابه بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک و طلایی شود و بعد سیر را اضافه کنید. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

دلمه برگ کلم با رب انار

دلمه برگ کلم با رب انار

ابتدا برنج را با آب ولرم شسته و به مدت 1 تا 2 ساعت به همراه مقداری نمك خیس كنید. سپس در صافی ریخته تا آب اضافی آن كاملاً‌ خارج شود. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

ته چین آلو و اسفناج با مرغ

ته چین آلو و اسفناج با مرغ

ابتدا برنج را با نمک و آب خیس کرده واسفناج را شسته و خرد نمایید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زیتون اضافه می کنیم و می گذاریم تا پخته شود و بعد از تبخیر شدن آب اسفناج ،زیر ا... [بیشتر بخوانید]