بادنجان ها را ميشوئيم و سر آن ها را ميگيريم, گوجه فرنگى ها را ميشوئيم و فلفل را دم ميگيريم و ميشوئيم. سپس بادنجان و گوجه فرنگى و فلفل را روى يك پارچه ميچينيم وميگذاريم چند ساعت بماند تا رطوبت آن ها كا... [بیشتر بخوانید]
لینک پد چیست؟
اگه وبلاگ یا سایت دارید میتونید با لینک کردن مطالب جدیدتون به اینجا بازدیدکننده های بیشتری رو جذب کنید. گاهی هم توی اینترنت مطالب جالبی پیدا میشه که دلتون میخواد جایی ثبت کنید و بعدا بخونید یا به دیگران نشون بدید، اینکارم اینجا ممکنه. دقت کنید که اینجا جای معرفی کل یک سایت نیست بلکه برای معرفی مطالب سایتها ساخته شده!شیر و شکر و نسکافه را می جوشانیم و بعد از خنک شدن آن را در لیوان و یا در گیلاس پایه بلند ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا کاملاً خنک شود. [بیشتر بخوانید]
شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. تخممرغ، کره وشیر را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک همزن، آنها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند. [بیشتر بخوانید]
در یک ظرف بزرگ به اندازه ای که ورقه های لازانیا در یک ردیف شناور باشند آب جوش بریزید .ورقه های لازانیا را داخل آن قرار دهید تا بمدت 12 تا 15 دقیقه نرم شوند لازم نیست ظرف را روی شعله قرار دهید. [بیشتر بخوانید]
آرد را در یک کاسه با تخم مرغ مخلوط می کنیم و بعد شیر ،نمک و مقداری فلفل ، کمی جوز ، ژامبون و پیازچه خرد شده را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. [بیشتر بخوانید]
فر را با دمای 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. اگر توری خنک کننده ای دارید که در سینی جا شود آن را روی آن بگذارید. به این شکل مرغ بیشتر ب... [بیشتر بخوانید]
ابتدا مقداری كره را در ظرفی مناسب میريزيم و پیازهايی را كه نگینی خرد كرده ايم را در آن نیمه سرخ میكنیم.گوشتها را به اندازه های دلخواه خرد میكنيم و به پيازها اضافه میكنيم و به قدری تفت میدهیم كه... [بیشتر بخوانید]
برای پخت خورش مرغ و آلو بخارا و یا تهیه خورش آلو مسما، ۳ قاشق روغن سرخ کردنی در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم داغ کنید و مرغ را در آن تفت دهید طوری که رویه آن طلایی شود. مرغ را بدون روغن بردارید و کن... [بیشتر بخوانید]
برای هر اسنک ۱/۳فنجان از پنیر خرد شده را یک طرف نان ترتیلا می ریزیم و سپس سبزیجات و پپرونی را روی آن قرار می دهیم و دوباره روی آن پنیر می ریزیم و نیمه دیگر نان را روی آن بر می گردانیم. [بیشتر بخوانید]
فر را از قبل تا دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. گل کلم ها را روی یک صفحه مخصوص بریدن قرار دهید، و به صورت طولی برش دهید. ( ضخامت هر برش 5/2 سانت باشد ) گل کلم ها را روی یک سینی پخت قرار دهید که از قب... [بیشتر بخوانید]
ابتدا شير و عسل را با همزن خوب هم ميزنيم تا كامل شير و عسل با هم مخلوط شوند سپس آناناس و خرما را به آن اضافه كرده و كاملاً با هم مخلوط میكنيم. [بیشتر بخوانید]
شیر ماهی را به اندازههاي دلخواه برش ميدهيم. برای سس ماهی زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن را با هم مخلوط نموده و بعد برشهاي ماهي را داخل سس ماهی به مدت 4 ساعت مي گذاريم تا سس به... [بیشتر بخوانید]
فر را در دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و تا وقتی فر گرم میشود کمی روغن کف تابه بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک و طلایی شود و بعد سیر را اضافه کنید. [بیشتر بخوانید]
ابتدا برنج را با آب ولرم شسته و به مدت 1 تا 2 ساعت به همراه مقداری نمك خیس كنید. سپس در صافی ریخته تا آب اضافی آن كاملاً خارج شود. [بیشتر بخوانید]
ابتدا برنج را با نمک و آب خیس کرده واسفناج را شسته و خرد نمایید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زیتون اضافه می کنیم و می گذاریم تا پخته شود و بعد از تبخیر شدن آب اسفناج ،زیر ا... [بیشتر بخوانید]
دوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO