بادنجان ها را ميشوئيم و سر آن ها را ميگيريم, گوجه فرنگى ها را ميشوئيم و فلفل را دم ميگيريم و ميشوئيم. سپس بادنجان و گوجه فرنگى و فلفل را روى يك پارچه ميچينيم وميگذاريم چند ساعت بماند تا رطوبت آن ها كاملا گرفته شود. سير را پوست ميگيريم آنگاه همه را ساطورى ميكنيم تا خرد شود.
دلیل گزارش دادن این مطلب:
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید