شیر ماهی را به اندازههاي دلخواه برش ميدهيم. برای سس ماهی زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن را با هم مخلوط نموده و بعد برشهاي ماهي را داخل سس ماهی به مدت 4 ساعت مي گذاريم تا سس به خورد ماهي برود و ماهي طعمدار شود ،سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید