×

لینک پد چیست؟

اگه وبلاگ یا سایت دارید میتونید با لینک کردن مطالب جدیدتون به اینجا بازدیدکننده های بیشتری رو جذب کنید. گاهی هم توی اینترنت مطالب جالبی پیدا میشه که دلتون میخواد جایی ثبت کنید و بعدا بخونید یا به دیگران نشون بدید، اینکارم اینجا ممکنه. دقت کنید که اینجا جای معرفی کل یک سایت نیست بلکه برای معرفی مطالب سایتها ساخته شده!

ثبت نام سریع مشاهده آخرین مطالب


+
۱

طرز تهیه جواهر پلو – آموزش آشپزی

طرز تهیه جواهر پلو – آموزش آشپزی

ابتدا برنج را مانند پلوهای ساده به مرحله آبکشی رسانده و دم می اندازیم سپس در ظرفی مناسب کمی کره ریخته و پیازها را در آن نیمه سرخ کرده و فیله مرغ و ادویه را هم تفت داده و با کمی آب آن را آبپز میکنیم. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

طرز تهیه خورش قورمه سبزی – آموزش آشپزی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی – آموزش آشپزی

قورمه سبزی معروف ترین خورش ایرانی است. این خورش را می توان پر طرفدارترین غذای ایرانی محسوب کرد. مواد اصلی خورش قورمه سبزی عبارتند از سبزی خورشتی ، لوبیا قرمز ، لیمو عمانی و گوشت گاو یا گوسفند. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

طرز تهیه تاس کباب متفاوت و خوشمزه – آموزش آشپزی

طرز تهیه تاس کباب متفاوت و خوشمزه – آموزش آشپزی

گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، ریحان و جعفری خرد شده، نمک و فلفل و تخم گشنیز را مخلوط کرده به اندازه گردو برداشته وسط حلقه های سیب زمینی قرار داده در ظرف گرد چیده ... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

طرز تهیه کتلت شیرازی – آموزش آشپزی

طرز تهیه کتلت شیرازی – آموزش آشپزی

سیب زمینی ها را شسته و آب پز کنید. پوست کنده و تکه تکه کنید و اجازه دهید سرد شود. خمیر بین نان ساندویچی را خارج کنید.پیاز را رنده کرده و آب اضافی اش را دور بریزید. شیر را روی آرد سوخاری بریزید. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

طرز تهیه لازانیا با سویا – آموزش آشپزی

طرز تهیه لازانیا با سویا – آموزش آشپزی

کره را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود. بعد نمک، فلفل و آویشن را به مدت یک دقیقه در کره تفت دهید. سپس سویا را به آن بیفزائید و کمی تفت دهید. آن گاه رب گوجه فرنگی و قارچ را به آن افزوده... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

طرز تهیه کوکو جعفری – آموزش آشپزی

طرز تهیه کوکو جعفری – آموزش آشپزی

سیب زمینی، را آبپز می کنیم و رنده می کنیم با جعفری و تخم مرغ و نمک و فلفل و سیر رنده شده یا له شده و آرد سوخاری مخلوط، کرده و ورز می دهیم بعد داخل دست به شکل دلخواه در آورده و در روغن سرخ می کنیم. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه – آموزش آشپزی

طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه – آموزش آشپزی

گوشت را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه، کاملاً ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند. برنج را از قبل بخیسانید و لپه را بپزید. حالا لپه، برنج، پیازداغ، سبزی، ترخون و مرزه، تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و دو... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ و زرشک – آموزش آشپزی

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ و زرشک – آموزش آشپزی

باید ابتدا لپه را برای چند ساعت خیس کنیم. مرغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبه آغشته می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم.پیازها را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

طرز تهیه مافین سیب و آناناس – آموزش آشپزی

طرز تهیه مافین سیب و آناناس – آموزش آشپزی

مافین نوعی کیک خوشمزه است که سریع آماده می شود و برای عصرانه بسیار مناسب است. مافین در طعم های مختلف درست می شود. در این مطلب مافین سیب و آناناس را به شما آموزش داده ایم. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

طرز تهیه باسلوق میوه ای – آموزش آشپزی

طرز تهیه باسلوق میوه ای – آموزش آشپزی

برای تهیه باسلوق میوه ای ابتدا نشاسته را با آب سرد حل می کنیم سپس شکر و بقیه مواد را ریخته کاملا مخلوط کرده روی حرارت قرار داده آرام هم میزنیم تا سفت شود و قل بزند. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

طرز تهیه ویفر موزی و کاکائویی – آموزش آشپزی

طرز تهیه ویفر موزی و کاکائویی – آموزش آشپزی

این ویفرها بسیار ساده و سریع درست می شوند و بچه ها عاشقشان خواهند شد. ویفرهای بازار به کام می چسبند ولی ابن ویفر خانگی این مشکل را ندارد و بسیار دلچسب و خوشمزه است. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

طرز تهیه رولت خرما مجلسی رژیمی – آموزش آشپزی

طرز تهیه رولت خرما مجلسی رژیمی – آموزش آشپزی

با یک رولت خوشمزه و رژیمی بدون شکر در خدمت شما هستیم. این رولت خوشمزه و مقوی برای کسانی که رژیم دارند بسیار مناسب است. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

سس کچاپ – آموزش آشپزی

سس کچاپ – آموزش آشپزی

نام سس کچاپ اولین بار در قرن ۱۷ به فرهنگ لغت کشور انگلستان وارد شد. تقریباً همه افراد سس کچاپ را دوست دارند و جالب است بدانید که کودکان دو برابر بزرگسالان از این سس استفاده می کنند. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

مضرات پخت غذا در ظروف مسی – آموزش آشپزی

مضرات پخت غذا در ظروف مسی – آموزش آشپزی

آیا پختن غذا در ظروف مسی خطرناک است؟ اگر اینطور است، چرا مرسوم است که استفاده از ظروف مسی برای پخت و پز بسیار مناسب هستند؟ [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

از بین بردن بوی سیر با چند روش ساده – آموزش آشپزی

از بین بردن بوی سیر با چند روش ساده – آموزش آشپزی

از بین بردن بوی سیر یک معضل جهانی است و در عین حال سیر یکی از چاشنی های محبوب دنیا محسوب می شود و تقریبا در هر فرهنگ غذایی از آن استفاده می شود.طرفداران طعم سیر همیشه بدنبال این هستند که چگونه می توان... [بیشتر بخوانید]