ابتدا برنج را با نمک و آب خیس کرده واسفناج را شسته و خرد نمایید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زیتون اضافه می کنیم و می گذاریم تا پخته شود و بعد از تبخیر شدن آب اسفناج ،زیر اجاق گاز را خاموش می کنیم و پیاز داغ را اضافه می کنیم.
دلیل گزارش دادن این مطلب:
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید