آفات قارچ دکمه ای به سه دسته کنهها، حشرات و نماتدها تقسیم میشوند. خسارت آفات از مرحله بذرزنی تا مرحله برداشت محصول وجود دارد. قارچها در یک محیط پوشیده، زیستگاه مناسبی برای آفات ایجاد میکنند. [بیشتر بخوانید]
در چین، قارچ گانودرما لوسیدوم (Ganoderma Lucidum) موسوم به پادشاه گیاهان دارویی است و محصولات آن توسط شرکت ارگانوگلد تولید و توزیع می شود... [بیشتر بخوانید]
افزایش غیرمعمول پین زایی از عمده مشکلات مزارع پرورش قارچ دکمه ای می باشد که تولید قارچ های ریز و با کیفیت بسیار پایین و بازار پسندی بسیار کم از نتایج آن می باشد... [بیشتر بخوانید]
بیماری حباب خشک یا ورتیسیلیوم، یک بیماری بسیار رایج در پرورش قارچ دکمه ای است که به سرعت انتشار می یابد و سبب کاهش شدید محصول می شود... [بیشتر بخوانید]
بیماری حباب تر (مایکاگون) و حباب خشک (ورتیسیلیوم) بیماریهای قارچ دکمهای هستند که در دما و pH خاصی تشدید شده و در رنج دمایی و PH دیگری نیز کنترل می شوند... [بیشتر بخوانید]
به روشهای نگهداری قارچ در بلند مدت، فراوری قارچ میگویند. روشهای مختلفی جهت تبدیل و فراوری قارچ وجود دارد. هدف از نگهداری قارچ این است که بتوان ارزش غذایی قارچ را برای مدت طولانی تری حفظ کرد. [بیشتر بخوانید]
یکی از روش های افزایش ماندگاری قارچ پس از برداشت، شستشوی آن با سیتریک اسید می باشد که تأثیر زیادی هم بر کاهش جمعیت میکروبی قارچ ها، مخصوصاً باکتری ها دارند؛ زیرا منجر به بد رنگ شدن قارچ می شوند. [بیشتر بخوانید]
از آنجاییکه ماندگاری پس از برداشت در پرورش قارچ دکمهای پایین است، با بکارگیری روشهایی در طول دوره پرورش و پس از برداشت قارچ به افزایش ماندگاری آن کمک می کند که در این مقاله به 9 روش آن پرداخته ایم.... [بیشتر بخوانید]
در این ویدئو درباره محصولات بدست آمده از قارچ گانودرما لوسیدوم و ارزش اقتصادی آن بحث می شود.. [بیشتر بخوانید]
از زمان های بسیار دور مردم از قارچ ها برای درمان برخی از بیماری ها استفاده می کردند، آن ها می دانستند که قارچ ها خواص درمانی دارند تا اینکه با پیشرفت علم و تکنولوژی خواص درمانی قارچ ها کشف گردید. [بیشتر بخوانید]
قارچ های خوراکی منبع عظیمی از آب، پروتئین ها، ویتامین ها برخی از عناصر معدنی مورد نیاز انسان هستند و امروزه برای درمان بیماری های مختلف کاربرد قارچ در رژیم های غذایی توصیه می گردد. [بیشتر بخوانید]
از رمزهای موفقیت در پرورش قارچ دکمه ای، سالن های استاندارد می باشد. سالن های استاندارد ویژگی ها و خصوصیات خاص خود را دارد که در این مقاله به آن پرداخته ایم. [بیشتر بخوانید]
مراحل پرورش قارچ دکمه ای پس از ورود کمپوست به سالن ها، شامل چهار مرحله ی ریسه دوانی در کمپوست، ریسه دوانی در خاک پوششی، هوادهی و باردهی می باشد. [بیشتر بخوانید]
قارچ ها منبع عظیمی از پروتئین ها هستند که بخش اعظمی از پروتئین های مورد نیاز بدن انسان را تامین می کند، این پدیده باعث افزایش مصرف قارچ شده است و مردم با آگاهی بیشتر از فواید آن به مصرف آن رو آورده ان... [بیشتر بخوانید]
مصرف قارچ در جهان هر سال رو به افزایش است، از طرفی بدلیل هزینه های بالای تولید کمپوست، شاید بتوان از کاغذهای باطله برای تولید آن استفاده کرد. این ایده نتیجه خوبی دارد مشروط بر این که در تولید کمپوست ب... [بیشتر بخوانید]
دوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO