×

لینک پد چیست؟

اگه وبلاگ یا سایت دارید میتونید با لینک کردن مطالب جدیدتون به اینجا بازدیدکننده های بیشتری رو جذب کنید. گاهی هم توی اینترنت مطالب جالبی پیدا میشه که دلتون میخواد جایی ثبت کنید و بعدا بخونید یا به دیگران نشون بدید، اینکارم اینجا ممکنه. دقت کنید که اینجا جای معرفی کل یک سایت نیست بلکه برای معرفی مطالب سایتها ساخته شده!

ثبت نام سریع مشاهده آخرین مطالب


+
۱

اشپل لقمه

اشپل لقمه

ابتدا در ظرف مناسبی اشپل‌ها را با چنگال هم می‌زنیم تا كاملا از هم باز شوند. برنج پخته شده ، پیاز، گردو و سیر را مخلوط نموده و از چرخ‌گوشت رد می‌كنیم و به اشپل‌ها می‌افزاییم. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

خوندنی‌ها - بخش آشپزی : طرز تهیه دسر ماست و انار

خوندنی‌ها - بخش آشپزی : طرز تهیه دسر ماست و انار

یک دسر بسیار ساده برای روز های رنگارنگ محسوب می شود و بیشتر از 5 دقیقه وقتتون را نمی گیره. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

یک سالاد ایتالیایی با اسفناج و عدس | نیکو

یک سالاد ایتالیایی با اسفناج و عدس | نیکو

مواد لازم: روغن زیتون یک قاشق غذا خوری پیاز خرد شده 2 فنجان شکر یک قاشق چای خوری نمک و فلفل به مقدار لازم اسفناج 250 گرم نان تورتیلا 4 عدد 120 گرم پنیر از هر نوع که دوست دارید. طرز تهیه: روغن را در... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

یک پیش غذا با طعم فلفل | نیکو

یک پیش غذا با طعم فلفل | نیکو

مواد لازم: 15 عدد فلفل شیرین درشت شسته شده و تخم گرفته شده دو قاشق غذا خوری روغن زیتون نیم کیلو سوسیس نگینی خرد شده یک چهارم فنجان پیاز رنده شده یک چهارم قاشق جای خوری فلفل 3 قاشق غذ... [بیشتر بخوانید]

 
+
۲

بادمجان لا پلو

بادمجان لا پلو

ابتدا گوشت را از چربی پاك كرده و بشویید و به صورت خورشتی خرد كرده و آن را با كمی پیاز، نمك، فلفل، زردچوبه و آب بپزید تا آب آن كاملاً كشیده شود. سپس آن را كنار بگذارید. [بیشتر بخوانید]

 
+
۰

بهترین وزن برای خرید مرغ را بدانید

بهترین وزن برای خرید مرغ را بدانید

معاون وزیر جهاد کشاورزی با انتقاد از فرهنگ غلط استفاده از مرغ های درشت، وزن استاندارد مرغ برای مصرف را اعلام کرد. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

کوکو بادمجان

کوکو بادمجان

ابتدا بادمجانها را شسته و با پوست آنها را روی گاز قرار میدهیم تا پوستشان كاملا بسوزد و مغزپخت شوند.سپس پوست آن‌ها را زیر شیر آب جدا می‌كنیم و با آب سرد می‌شوییم. بادمجان‌ها را در آبكش ریخته و برای این... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

بال مرغ چیلی

بال مرغ چیلی

فر را با دمای 150 درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم. در سینی فر شکر را با سس سویا و آب لیمو ترش 2 دقیقه هم می زنیم تا شکر آب شود. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

فلافل

فلافل

ابتدا نيم كيلو نخود را به مدت يك شبانه روز خيس كرده تا كاملاً نرم شود بعد 2 بار آن را با چرخ گوشت چرخ كنيد تا نخودها كاملاً چرخ شوند. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

جوجه ترش

جوجه ترش

مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمه‌ای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آب‌لیمو مزه‌دار کرده و شش ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌دار... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

ژله های سنگفرشی | نیکو

ژله های سنگفرشی | نیکو

مواد لازم: 4 پاکت ژله در رنگ ها و طعم های مختلف 4 فنجان آب جوشیده برای حل کردن 4 بسته ژله پودر ژلاتین 70 گرم شیر شیرین شده و غلیظ شده 400 گرم یک دوم فنجان آب سرد یک ویک دوم فنجان آب... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

پیتزای چینی تند

پیتزای چینی تند

فر را با دمای 375 درجه ی فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) گرم کنید.تابه ی 25 سانتی متری را روی شعله ی زیاد داغ کنید. مرغ و ریشه ی زنجبیل را اضافه کنید. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

رومــانف روســی | نیکو

رومــانف روســی | نیکو

مواد لازم • ۵۰۰ گرم سینه مرغ • ۳۵۰ گرم قارچ ورقه شده • چهار ورق ژامبون مرغ • یک عدد پیاز • یک قاشق چایخوری زعفران دم‌کرده • سه قاشق سوپخوری کره • سه قاشق ســوپخوری آرد • یک و ... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

تارت های شکلاتی | نیکو

تارت های شکلاتی | نیکو

مواد لازم برای پوسته تارت: کره ذوب شده یک دوم فنجان شکر 2 قاشق غذا خوری ویفر شکلاتی یک و سه چهارم فنجان فندغ دو سوم فنجان مواد لازم برای مواد درون تارت: تخم مرغ یک عدد زده شده خام... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

ساندویچ همبرگر با گوشت چرخ کرده و لوبیا | نیکو

ساندویچ همبرگر با گوشت چرخ کرده و لوبیا | نیکو

مواد لازم برای آماده سازی همبرگر : گوشت چرخ کرده گوساله 300 گرم لوبیا پخته شده یک چهارم فنجان روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری نمک وفلفل به مقدار لازم ادویه چاشنی ساندویچ به مقدار لازم(می توا... [بیشتر بخوانید]