ابتدا بادمجانها را شسته و با پوست آنها را روی گاز قرار میدهیم تا پوستشان كاملا بسوزد و مغزپخت شوند.سپس پوست آنها را زیر شیر آب جدا میكنیم و با آب سرد میشوییم. بادمجانها را در آبكش ریخته و برای اینكه تلخی آن گرفته شود، روی بادمجانها كمی نمک میریزیم و میگذاریم تا نیم ساعت بماند. بعد از نیم ساعت بادمجانها را آبكشی كرده و با گوشتكوب پوره میكنیم و آنها را كنار میگذاریم.
دلیل گزارش دادن این مطلب:
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید