این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد. [بیشتر بخوانید]
لینک پد چیست؟
اگه وبلاگ یا سایت دارید میتونید با لینک کردن مطالب جدیدتون به اینجا بازدیدکننده های بیشتری رو جذب کنید. گاهی هم توی اینترنت مطالب جالبی پیدا میشه که دلتون میخواد جایی ثبت کنید و بعدا بخونید یا به دیگران نشون بدید، اینکارم اینجا ممکنه. دقت کنید که اینجا جای معرفی کل یک سایت نیست بلکه برای معرفی مطالب سایتها ساخته شده!
1.روغن کره شکر وانیل تخم مرغ را به مدت 10 دقیقه بهم می زنیم. 2.آرد پکینگ پودر نمک را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. [بیشتر بخوانید]
سیبزمینی، خیارشورها و دو عدد از تخممرغها را به صورت حلقهای خرد میكنیم و دو عدد تخممرغ باقیمانده را نیز رنده میكنیم. [بیشتر بخوانید]
مدل لباس عروس 2014 , لباس عروس برند Midgley , لباس عروس , مدل جدید لباس عروس [بیشتر بخوانید]
داخل یک ماهیتابه ی بزرگ 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون رو با حرارت زیاد گرم کنید. پیاز و فلفل ها رو اضافه کنید و تا وقتی که نرم میشن و کمی سرخ میشن اونا رو توی ماهیتابه تفت بدین. فلفل قرمز و سیر رو اضافه ک... [بیشتر بخوانید]
مدل های جدید مانتو مجلسی ایرانی 1394 ................. یونس فان .............. [بیشتر بخوانید]
بسيارند کساني که طرفدار يادگيري طرز تهيه دسرهاي آسان و ساده باشند. انجير عسلي، دسري که در ادامه طرز تهيه آن گفته شده يکي از همين موارد است. دستور و روش تهيه آن هم ساده و ارزان است و سريع آماده ميشود [بیشتر بخوانید]
ژله را مثل همیشه با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست میکنیم و میگذاریم کامل ببندد.ظرف مورد نظر را یک ساعت قبل در یخچال قرار داده تا هنگام کار بستنی آب نشود.ظرف را برداشته کمی ژله داخل ظرف میریزی... [بیشتر بخوانید]
پوست بادمجانها را یک در میان بگیرید طوری که قسمت با پوست بادمجان باریک تر باشد ، به مدت نیم ساعت در مخلوط آب و نمک غلیظ قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود . [بیشتر بخوانید]
پیاز سرخ کرده ،بعد لپه را نیز می شوئیم و روی آتش با حرارت ملایم می گذاریم تاکاملا بپزد.بعد بادنجان را پوست می کنیم و کمی نمک می زنیم و با حرارت ملایم در روغن فراوان سرخ میکنیم تا طلائی شود وبا گوشت کو... [بیشتر بخوانید]
فر را روي دماي 160 درجه سانتيگراد گرم كنيد. یک فنجان خامه را در مايكروفر با حرارت متوسط گرم كرده و بعد يك و نيم قاشق چايخوري اسانس وانيل به آن اضافه كنيد. پنج زرده تخممرغ و يكسوم فنجان شكر را با ه... [بیشتر بخوانید]
تکنولوژی تا این قدر آدما رو تنبل کرده که هم زدن لیوان از این ببعد جز کارای پر زحمت حساب میشه !!! [بیشتر بخوانید]
ابتدا برنج را با مقداری آب و نمك خیس كنید.تره و پیاز را ریز كرده و به همراه برنج خیس خورده و 200گرم گوشت چرخكرده مخلوط كرده و مواد را با هم چرخ می كنیم و زردچوبه، ادویه كاری و نمك را به آن اضافه می كن... [بیشتر بخوانید]
ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت داده سپس کلم قمری خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس گوشت و نخود را به مواد بیفزایید. روی آن آب ریخته، روی شعله گاز قرار دهید تا کاملاً بپزد. [بیشتر بخوانید]
ابتدا سیب زمینی ها را به صورت مربع ریز خرد و در روغن سرخ کنید.در یک کاسه بزرگ، پیاز سرخ کرده، سیب زمینی سرخ کرده و لوبیا پخته شده را همراه با تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه خوب مخلوط کنید. [بیشتر بخوانید]
دوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO