+
۱

کوکو بادمجان (اینجا کلیک کنید)

کوکو بادمجان

ابتدا بادمجانها را شسته و با پوست آنها را روی گاز قرار میدهیم تا پوستشان كاملا بسوزد و مغزپخت شوند.سپس پوست آن‌ها را زیر شیر آب جدا می‌كنیم و با آب سرد می‌شوییم. بادمجان‌ها را در آبكش ریخته و برای اینكه تلخی آن گرفته شود، روی بادمجان‌ها كمی نمک میریزیم و می‌گذاریم تا نیم ساعت بماند. بعد از نیم ساعت بادمجان‌ها را آبكشی كرده و با گوشت‌كوب پوره می‌كنیم و آن‌ها را كنار می‌گذاریم.

 

رای دهندگان

farid61  

دیدگاهتان را بنویسید