برنج خام حاوی اسپور(spore) باکتری به نام باسیلوس سرئوس (Bacillus cereus) است. وقتی که برنج پخته می شود این اسپورها زنده می مانند و در صورتی که برنج پخته شده در دمای اتاق باقی بماند، این اسپورها به باکتری تبدیل می شوند. باکتری های باسیلوس سرئوس تقسیم می شوند و سم یا توکسین تولید می کنند. این توکسین باعث ایجاد اسهال و استفراغ می شود.
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید