نان پخته آلودگی میکروبی ندارد...
سرانه مصرف نان در ایران ۱۶۰ کیلوگرم در سال است و سرانه مصرف نان در جهان ۲۵ کیلوگرم. این یعنی ایرانی ها ۶ برابر مردم سایر کشورها نان می خورند. بیشتر افراد حداقل با یک یا دو وعده غذایی شان نان مصرف می کنند اما چطور می توان از انتقال آلودگی به نان پیشگیری کرد؟ در این مطلب درباره بهداشت نان با دکتر غلامرضا جاهد، متخصص بهداشت مواد غذایی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت وگو کرده ایم.
دلیل گزارش دادن این مطلب:
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید