در فرهنگ غذایی ایرانیان، نان از جایگاه ویژهای برخوردار است. نان نشانهای از زندگی و روزی به حساب میآید و به دست آوردن آن یعنی داشتن یک زندگی موفق و پویا. از قدیم، پدرها باید نانآور خانه میبودند و مادرها نیز خوشمزهترین طعام جهان را پای تنورهای داغ و گرم تهیه میکردند. اما کمکم دنیا تغییر کرد.
گرچه به نظر میآید جایگاه نانهای سنتی در نزد ایرانیان همچنان بیرقیب است و هیچ چیزی جای طعم خوشمزه و بوی مطبوع نانهای بربری و سنگک و لواش و مدلهای متنوع دیگر را نمیگیرد اما کمکم و به مرور زمان، پای نانهای دیگر نیز به سفره ایران و ایرانی باز شد. نانهای متنوع دیگری که ریشه پخت و دستور تهیه آنها در جایی خارج از مرزها است.
انواع نانهای صبحانه، ساندویچی، رژیمی، حتی نانهای سالاد و سوپ و مدلهای متعدد و متنوع دیگر. به همین خاطر این نیاز احساس شد که برندهای قابل اعتمادی اقدام به پخت این نانها بکنند. برندهایی که پخت این نانها را بلد باشند و از استانداردهای بهداشت و سلامت نیز بهره ببرند. یکی ازبرندها، نانالی است.
دلیل گزارش دادن این مطلب:
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید