+
۱

انواع تارت‌ها در ایران و جهان (اینجا کلیک کنید)

انواع تارت‌ها در ایران و جهان

تارت یک شیرینی بین‌المللی است که کمتر کسی پیدا می‌شود که به آن رغبتی نشان ندهد. این شیرینی از خمیر بریزه تهیه می‌شود. خمیری تشکیل شده از آرد و کره. خمیر بریزه چند ساعت در یخچال می‌ماند و بعد داخل فر پخته می‌شود. بعد از آن می‌توان روی نان تارت را با انواع و اقسام مواد خوشمزه پر کرد و به اصطلاح تارت را پوشش داد. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی‌جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده می‌شود. امروزه بیشتر تارت‌ها پایه‌ی میوه‌ای دارند یا در تهیه آن‌ها از کاستارد استفاده شده است. تارت‌های مربایی نیز در میان علاقه‌مندان به شیرینی طرفداران پروپا قرص خود را دارد.
انواع تارت در جهان
همان‌طور که گفتیم تارت یک شیرینی بین‌المللی محسوب می‌شود. تا جایی که برخی از کشورها یک یا چند مدل تارت مخصوص سرزمین خود دارند. در ادامه ما به تعدادی از تارت‌های بین‌المللی اشاره می‌کنیم.

 

رای دهندگان

NUTRA  

دیدگاهتان را بنویسید