+
۰

هیپنوتیزم بیدار چگونه است ؟ « هیپنوتیزم بیدار – دکتر حریری (اینجا کلیک کنید)

هیپنوتیزم بیدار چگونه است ؟  «  هیپنوتیزم بیدار – دکتر حریری

مدتها بود هیپنوتیزم را به روش معمولی بکار می بردم اما همواره به این فکر بودم که با نگرانی های مردم چه کنم ؟ آن دسته از نگرانیهائی که در هیپنوتیزم معمولی به آنها اشاره کردم .
برای آنهایی که باورهای نادرستی از هیپنوتیزم داشتند توضیحات کافی میدادم وقت صرف میکردم و آنها هم وقت می گذاشتند و این توضیحات را می شنیدند . در عین حال که خیلی ها به من اعتماد داشتند و دارند ، عده ای هم بودند که بدلیل اضطراب ، استرس ، پرخاشگری ، بیماری پانیک ، بیماری سندرم روده تحریک پذیر (IBS) ، بیماری وسواس ، بیماری افسردگی ، خاطرات ناخوشایند ، احساسات ناخوشایند ، فوبی ها ( ترسها ) ، اختلال لکنت زبان ، اختلالات خواب ، سردردهای تنشی و میگرن ، بیماریهای جسمی و قلبی با منشاء عصبی نظیر فشار خون عصبی و تپش قلب عصبی ، دردهائی که با استرس ارتباط دارند ، پیشگیری از پیشرفت بیماری ام اس ، قابل تحمل کردن داروهای شیمی درمانی در بیماران سرطانی ، پیشگیری از روند پیشرفت آلزایمر ، اضطراب امتحان ، تیکهای عصبی ، ناخن جویدن و مو کندن ، چاقی و لاغری ، اختلال بیش فعالی ، ترک سیگار ، تقویت حافظه ، افزایش خلاقیت و افزایش اعتماد به نفس به درمان هیپنوتیزمی ( هیپنوتراپی) احتیاج داشتند و لازم بود که کاری برای آنها با هیپنوتیزم انجام دهم ولی آنها مانع ذهنی داشتند ، مشکوک بودند . هر چند مشتاق بودند با هیپنوتیزم درمان شوند ولی از یک چیز واهی می ترسیدند .
به فکر افتادم اگر واقعا آنها در عمق اعتقادشان آن باور نادرست شکل گرفته و نمیتوان برای آن کاری کرد و یا به عبارتی نمیتوان فرد را تغییر داد ، پس روش درمان هیپنوتیزمی را چگونه می توانم اصلاح نمایم به شکلی که علاوه بر حفظ تاثیر و صحت و اصالت روش درمانی

 

به عنوان اولین نفر به این مطلب رای دهید!

دیدگاهتان را بنویسید