+
۱

ریزش مو در خانم ها (اینجا کلیک کنید)

ریزش مو در خانم ها

1-ریزش مو موارد زیادی را عنوان میکند
موهای بلند، فنری و یا شفاف : مو برای خانم ها چیزی بیشتر از یک دسته بافت بدن است.موها بیانگرشخصیت و مدل موی شما هستند. اما اگر موها شروع به ریزش کنند باعث اعصاب خوردی و حس عصبانیت در شما میشوند.



2-ریزش مو یک موضوع مربوط به مردان نیست:

چه موهای بلند یا کوتاه داشته باشید، درست مثل مردها امکان ریزش مو خواهید داشت. ممکن است به مرور زمان ف میزان مو رو به کاهش برود یا قسمت وسط سر مشخص بشود.ممکن است حتی یک قسمت کچلی بر راس سر شما ایجاد شود.عاملی که درزنان کمتر دیده میشود، عقب رفتن خط جلویی موی آنها است.

3-چگونه موها رشد میکنند:

پوست سر جایگاه صدهزار نخ مو است.هرکدام از آنها چرخه رشد خودشان را دارند. سلولهای مویی یک تار مو را تولید میکنند که در هرماه حدود نصف یک اینچ ( هر اینچ برابر با 54/2 سانتی متر است) رشد دارند.این نخ مو از 2 تا 6 سال در حال رشد کردن است اما پس از آن مدت 1 ماه رشدش متوقف میشود تا یک چرخه جدید شروع به کار کند و آن نخ مو بریزد. در هر زمان لازم، قسمت های از دست رفته دوباره شروع به رشد میکند.

4-ریزش چه میزان از مو نرمال است:

بیشتر افراد 50 تا 100 نخ از موهایشان را روزانه از دست میدهند. اگر میزان کمی مو در بروس خود یا روی لباستان دیدید ، نگران نشوید . اما اگر متوجه ریزش دائمی آن و کم پشت شدن موهایتان شدید با دکتر مشورت کنید.

5-ریشه های ریزش مو:

یک دلیل ثابت وجود ندارد. دلایل بسیار متنوع هستند ، از داروها گرفته تا استرس و مدل زندگی و غذاها. ژنتیک نیز نقش مهمی را ایفا میکند. گاهی دکترها نمیتوانند یک عامل مشخص را پیدا کنند. به عنوان نقطه شروع ، کارشناسان ریزش مو میگویند باید برای این موضوع آزمایش تیروئید و مشکلات هورمونی گرفته شود. مو معمولا با رفع هریک از مشکلات بالا میتواند دوباره برگردد.

6-آیا میشود میزان ریزش مو را اندازه گیری کرد:

بله ، دکترها از مقیاس Savin استفاده میکنند که از موهای نرمال تا کچلی بالای سر که اغلب هم کم است درجه بندی شده است. مقیاس ها کمک به الگوهای ریزش مو وکچلی در زنان میکنند ، دکترها این شرایط را داءالثعلب هورمونی میخوانند.شما ممکن است این الگو را به عنوان الگوی ریزش موی مردان تلقی کنید اما این موضوع روی سر30میلیون زن آمریکایی اتفاق افتاده است.کارشناسان فکر میکنند که ژن و سن در کنار تغییرات هورمونی یائسگی ، عامل این قضیه هستند. موهای شما ممکن است در طول زمان کم پشت شود و حتی وسط سر شما یک کاهش موی زیاد ایجاد میشود.

7-محرک ریزش مو: غده تیروئید:

یک غده پروانه ای شکل در قسمت جلویی گلوی شما مواد شیمیایی را از خود آزاد میکند که باعث عملکرد بهتر بدن شما میشود. اگر میزان ترشح این غده بیش از حد یا کمتر از حد معمول شود چرخه رشد مو دچار مشکل میشود اما ریزش مو به خودی خود ، کمتر عامل مشکلات تیروئید شمرده شده، معمولامشکلات تیروئید با کاهش یا اضافه وزن همراه است. حساسیت زیاد نسبت به سرما و کرما یا تغییر در ضربان قلب همراه است.

8- محرک ریزش مو:سندروم تخمدان پلی کسیتیک:

اگر شما مبتلا به این بیماری هستید ، هورمون های شما همیشه درست کار نخواهند کرد.بدن شما بیش از حد معمول هورمون های مردانه یا اندروژن تولید میکند. این میتواند عامل موهای زائد بر صورت و بدن شود در حالیکه موهای روی سر در حال کم شدن و ریزش است. این بیماری میتواند مشکلات تخمک گذاری ،جوش، اضافه وزن را هم ایجاد کند اما گاهی کم شدن مو تنها علامت آن است.

9- محرک ریزش مو :بیماری تاسی منطقه ای

این بیماری باعث ریزش مو به صورت وصله های بزرگ میشود. تنها مقصر سیستم ایمنی بدن استکه به اشتباه به سلول های مویی حمله میکند.در بیشتر موارد خسارت دائمی نیست. این ریزش پس از 6 ماه تا یک سال دوباره برمیگردد. بعضی از افراد تمام موهای سر و بدنشان را از دست میدهند که البته این مورد کمی نادر است.

10-محرک ریزش:عفونت قارچی:

وقتی که قارچ های این بیماری بر پوست اثر میگذارد باعث ایجاد یک الگوی ریزش منطقه ای یا کچلی دورمو و خارش در سر میشود.حضور این قارچ ها به صورت فلس مانند و قرمز رنگ است. دکترها عموما با داروهای ضدقارچی این بیماری را درمان میکنند. با یک ارتباط نزدیک این بیماری ایجاد میشود در نتیجه افراد خانواده خود را برای یافتن نشانه ها چک کنید.

11-محرک ریزش مو:تولد کودک:

در دوران حاملگی احتمالا موها را به شکل پرپشت خواهید یافت، این به خاطر میزان بالای هورمون هایی است که از ریزش مو جلوگیری میکند. اما بعد از به دنیا امدن کودک ، همه چیز به حالت نرمال و استاندارد ریزش بر میگردد. ممکن است به یکباره میزان زیادی از موهایتان را از دست بدهید. حدود دوسال طول میکشد تا این ریزش مو به حد نرمال برسد.

12-قرص ها:

هورمون هایی که تخمک گذاری را بالا ببرد، میتواند باعث کاهش مو شود. بسیار شبیه به زمانی که سابقه ریزش مو در خانواده شما وجود داشته باشد. وقتی که قرص ها قطع شود مو ریزش میکند . سایر داروهایی که باعث ریزش مو میشود:داروهای رقیق کننده خون، داروها کاهش فشارخون، داروهای بیماران قلبی والتهاب مفاصل و افسردگی است.

13-محرک ریزش مو، رژیم های آسیب زا

شما ممکن است میزان زیادی از وزنتان را در رژیم های زودگذر از دست میدهید.اگر 15 پوند یا بیشتر از وزنتان را از دست دادید ، احتمالامیزان زیادی از موهایتان را طی چند ماه از دست خواهید دادد . خیلی نگران این موضوع نباشید زیرا با برگشت به رژیم مناسب موهایتان را دوباره به دست خولهید آورد. اگر میزان کافی از ویتامینA یا پروتیئن ها یی را مصرف نمیکنید، برای ریزش بخشی از موهایتان آماده باشید.

14-محرک ریزش مو: مدلهای بستن محکم مو

این یک فرض محال نیست.بافت های ردیفی مو یا بستن دم اسبی مو باعث خشن شدن پوست سر و ریختن مو میشود. اجازه دهید موهایتان آزاد باشد تا دوباره به صورت نرمال رشد کند. مطمئن باشید استفاده طولانی مدت از این مدل ها میتواند باعث ایجاد زخم روی سر و ریزش دائمی مو شود.

15- محرک ریزش مو: درمانهای سرطان

شیمی درمانی و رادیوتراپی دو درمان بزرگ بیماری سرطان هستند که سبب ریزش مو میشود . درتلاش برای کشتن سلولهای سرطانی به سلولهای مو نیز آسیب وارد میشود و دریک حالت بسیار زیاد مو شروع به ریختن میکند. البته خسارت وارد شده کوتاه مدت است زیرا با قطع درمان موها دوباره شروع به رشد میکند.

16-محرک ریزش مو: استرس بیش از حد

استرس های زیاد فیزیکی و احساسی سبب ریزش مو میشود . مثلا:1-عمل جراحی یا بیماری جدی2- آسیب مثل از دست دادن میزان زیاد خون 3-استرس سخت و احساسی. این پروسه از 6ماه تا8 ماه طول میکشد.
.
.
.
.
.

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید