+
۱

بتادین را هرگز داخل زخم‌تان نریزید (اینجا کلیک کنید)

بتادین را هرگز داخل زخم‌تان نریزید

بتادین را هرگز داخل زخم‌تان نریزید
نباید به هیچ عنوان داخل حفره زخم بتادین ریخته شود بلکه بتادین را باید در اطراف حفره زخم باید استفاده کرد . بتادین حاوی ید بوده که برای سلولهای ترمیم کننده زخم کشنده خواهند بود.

زخم‌ها چند نوع هستند
زخم عبارت است از گسیختگی اپی‏تلیوم یا پوشش در هر قسمتی از بدن اعم از پوست مخاط دستگاه گوارشی و … که بر اساس نوع زخم در هر قسمتی از بدن، درمان‌ها متفاوت خواهند بود . پس زخم‌ها می‏توانند در نقاط مختلفی از بدن، چه در ارگان‏های داخلی مانند دستگاه گوارش یا در ارگان خارجی مانند پوست ایجاد شوند . اما به طورکلی زخم‌ها را به دو نوع حاد و مزمن تقسیم‌بندی می‌کنیم
برای زخم های حاد بهتر است در آغاز روند ترمیم زخم بپردازیم هر زخم چند مرحله را طی میکند . در ابتدا ایجاد زخم روند ترمیم را شوع میکند و سلول های التهابی پیش بسوی مرکز زخم حرکت خواهند کرد.این روند با دو هدف انجام خواهد شد. در ابتدا پاک کردن باکتری ها و آلودگی در محل زخم طی زمان که سپری میکند. و در مرحله بعدی ترشح واسط التهابی زخم خواهد بود .در حقیقت روند ترمیم زخم فیزیولوژیک و در عین حال هورمونی خواهد بود.به نوعی طبیعی بودن خود را طی خواهد کرد و هم هورمون در ترمیم مآن آن نقش خواهد داشت.

سلولهای التهابی که وارد حفره زخم شده شروع به تکثیر میکنند تا به نوعی داربستی را ایجاد کنند تا به ترمیم ادامه دهند.در مراحل بعدی حمله سلول ها و تکثیر آنها انضباط خاصی را پیدا میکنند و در این صورت که بدن زوائد را از زخم برداشت میکند و زخم ها هماندد بافت اطرافشان شکل خولهند گرفت.

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید