عصارۀ نارگیل یکی از نوشیدنیهای مغذی، نشاط آور و انرژی زای طبیعی با ارزش غذایی بالا است.
این نوشیدنی که از نارگیل سبز و تازه تولید می شود، سرشار از پتاسیم و آنتی اکسیدان است. در مقایسه با سودا و یا حتی نوشیدنی های ورزشی، عصارۀ نارگیل به مراتب کالری و قند کمتری دارد. اما طبق گفته متخصصان، عصارۀ نارگیل جایگزین آب به عنوان منبع اصلی هیدراتاسیون، نیست.
عصارۀ نارگیل یکی دیگر از نوشیدنی های انتخابی در فروشگاه است، که برخی مزایای تغذیه ای را دارا می باشد. برای مثال عصارۀ نارگیل منبع پتاسیم و مقدار کمی سدیم، منیزیم، کلسیم و فسفر است.
متخصصان تأکید می کنند که آب معمولی بهترین منبع هیدراتاسیون است، و بهتر است که با عصارۀ نارگیل ترکیب شود و به عنوان گزینه آشامیدنی اضافی در برخی زمان ها مصرف گردد.
به طور کلی آب باید نوشیدنی اصلی برای هیدراتاسیون بدن باشد. عصارۀ نارگیل نوشیدنی انتخابی است. اگر افراد تمایل به نوشیدن آن دارند، به مقدار معتدل در رژیم غذایی گنجانده شود.
دلیل گزارش دادن این مطلب:
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید