+
۱

چگونه ماندگاری میوه ها و سبزیجات را افزایش دهیم | pHow.ir (اینجا کلیک کنید)

چگونه ماندگاری میوه ها و سبزیجات را افزایش دهیم | pHow.ir

بلانش (blanch) یا سفید کردن میوه یا سبزیجات، در حقیقت پختن آن در آب جوش و سرد کردن سریع آن در آب بسیار سرد است. این کار را قبل از فریز کردن میوه و سبزیجات انجام می دهند تا فعالیت آنزیمی را کم و ماندگاری آنها را بیشتر کنیم. در مورد میوه ها این کار برای نرم شدن و راحت تر کنده شدن پوست آن ها صورت می گیرد. رعایت میزان پخته شدن و زمان انجام این فرآیند بسیار مهم است. در آموزش زیر به شما خواهیم آموخت تا چگونه ماندگاری میوه ها و سبزیجات خود را افزایش دهید؛ در اصطلاح به این کار بلانش کردن می گویند که کلمه ای فرانسوی و به معنی سفید کردن است.

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید