بلانش (blanch) یا سفید کردن میوه یا سبزیجات، در حقیقت پختن آن در آب جوش و سرد کردن سریع آن در آب بسیار سرد است. این کار را قبل از فریز کردن میوه و سبزیجات انجام می دهند تا فعالیت آنزیمی را کم و ماندگاری آنها را بیشتر کنیم. در مورد میوه ها این کار برای نرم شدن و راحت تر کنده شدن پوست آن ها صورت می گیرد. رعایت میزان پخته شدن و زمان انجام این فرآیند بسیار مهم است. در آموزش زیر به شما خواهیم آموخت تا چگونه ماندگاری میوه ها و سبزیجات خود را افزایش دهید؛ در اصطلاح به این کار بلانش کردن می گویند که کلمه ای فرانسوی و به معنی سفید کردن است.
دلیل گزارش دادن این مطلب:
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید