فطیر نانی را گویند که خمیر آن را مایه (عامل ورآورنده) نزده باشند و برنیامده و نرسیده باشد. روش تهیه فطیر سنتی مواد لازم کره محلی ۲۰۰گرم آرد به مقداری که خمیر بدست نچسبد شکر ۲لیوان شیر یک کیلو تخم مرغ ۵عدد پودر خمیر ترش ۲قاشق سوپخوری زرد چوبه یک …
دلیل گزارش دادن این مطلب:
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید