+
۳

مجله اینترنتی ایران وی ام » کیک سه طبقه اسفناج و گوشت (اینجا کلیک کنید)

مجله اینترنتی ایران وی ام  » کیک سه طبقه اسفناج و گوشت

طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده در روغن زیتون تفت دهید سپس گوشت وسیر،نمک و فلفل و پودر گشنیز را تفت داده وکنار بگذارید اسفناج را بعد از پاک کردن و شستن درآب جوش به مدت ۳ دقیقه پخته، خرد کنید. مخلوط گوشت را ۳ قسمت کنید.
برای لایه اول:

 

رای دهندگان

behnaz   mrn1988   f4r0kh  

دیدگاهتان را بنویسید