+
۱

نوعی واکنش شیمیایی که غذا را خوشمزه می کند | نیکو (اینجا کلیک کنید)

نوعی واکنش شیمیایی که غذا را خوشمزه می کند | نیکو

نوعی واکنش شیمیایی وجود دارد که چه به شیمی علاقه داشتید باشیم چه نه هر روز به نوعی با آن سر و کار داریم.نام این واکنش Maillard است. این واکنش فرآیندی است که با پخت هر نوع غذایی که شما می پزید اتفاق می افتد و مسئول طعم گوشت پخته شده، پیازداغ، قهوه بوداده و نان تست است.

نام Maillard در واقع سرواژه ای برای انواع واکنش هایی از این نوع است. در تصویر زیر می توانیم خلاصه ای از اشکال مختلف

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید