نوعی واکنش شیمیایی وجود دارد که چه به شیمی علاقه داشتید باشیم چه نه هر روز به نوعی با آن سر و کار داریم.نام این واکنش Maillard است. این واکنش فرآیندی است که با پخت هر نوع غذایی که شما می پزید اتفاق می افتد و مسئول طعم گوشت پخته شده، پیازداغ، قهوه بوداده و نان تست است.
نام Maillard در واقع سرواژه ای برای انواع واکنش هایی از این نوع است. در تصویر زیر می توانیم خلاصه ای از اشکال مختلف
دلیل گزارش دادن این مطلب:
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید