در زمانهای قدیم، در یکی از ملتها، افراد معدودی بودند که کار زشت انجام میدادن ولی بقیهی مردم مرتکب این کار زشت نمیشدن. خدا همه رو با هم عذاب کرد. هم اونایی که زشت کار بودن و هم اونایی که نبودن. دس... [بیشتر بخوانید]
«خندق بلا» همان چیزیست که تقریباً همهمان خیلی خوب میشناسیمش! همان چیزی که اگر پر نشود، به قار و قور میافتد! حدستان هرچه که بود، به خودتان مربوط است. منظور من ... [بیشتر بخوانید]
آلبرت اینشتین در رسالهی پایانی عمر خود با عنوان : دی ارکلرونگ"، یعنی : بیانیه" ، که در سال 1954 ( =1333ش ) آن را در آمریکا و به آلمانی نوشته است اسلام را بر تمامی ادیان جهان ترجیح میدهد و آن را کاملتر... [بیشتر بخوانید]
و چه بی تدبیرند آن هایی که وسعت دیدشان چنان اندک است که تنها زندگی دنیا را می بینند و از خود نمی پرسند که از کجا آمده اند و به کجا می روند؛ آن ها همواره در جستجوی لذت، ثروت و قدرت بیشتر در دنیا هستند ... [بیشتر بخوانید]
طرز تهیه : گل کلم ها را گل گل کرده و با برس تمیز کنید، سپس آنها را با کمی آب نمک پخته و بعد از مدتی آن را از آب خارج کرده بگذارید آب آن بکلی برود و خشک شود سپس [بیشتر بخوانید]
این غذا نیاز به هیچ مواد خاصی نداره ولی شما میتونید هرچی دوست دارید به دلخواه بهش اضاف کنید و یا وسطش از مغزها و .. استفاده کنید. [بیشتر بخوانید]
طرز تهیه: بادنجان را کباب پز کرده و بعد از ساطوری کردن با یک لیوان آب و دو حبه سیر میگذاریم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه میکنیم. بادنجان و گردو باید به روغن بیفتد، [بیشتر بخوانید]
طرز تهیه: پودر کارامل را با دو لیوان شیر مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید. پس شکر را به آن اضافه و هم بزنید تا آماده شود بعد از آماده شدن، دسر کارامل را در نصف ظرف مورد نظر ریخته و در یخ... [بیشتر بخوانید]
دستور العمل: - جوانه های بامبو را از وسط به دو نیم کنید ، همچنین قارچ ها را شسته خرد کنید ، جوانه لوبیا ، کلم را نیز همینطور. [بیشتر بخوانید]
طرز تهیه: سیب ها رو بشورین و خشک کنین . دمش رو جداکنین .از جای فرورفتگی سیب ، یک قلم چوبی یا پلاستیکی محکم داخلش فروکنین . داخل ظرفی مواد رو با هم مخلوط کنین و روی حرارت ملایم بجوشانین و سپس درپوشی ب... [بیشتر بخوانید]
طرز تهیه: اول تابه را داغ میکنیم و کمی روغن ریخته و پیاز و سیر را تفت میدیم دار حد سبک شدن حالا فلفل دلمه و هویج را اضافه میکنیم و تفت میدیم وقتی مواد کمی تفت داده شدن گوجه فرنگی را اضافه میکنیم [بیشتر بخوانید]
یک آموزش ساده، جالب و کاربردی برای رهایی از شر موش های خانگی در کمترین زمان و با کمترین امکانات. [بیشتر بخوانید]
فتحی از وبلاگنویسان خوب، شهیر و پرمخاطب ایرانی است. وبلاگ وی را روی دامنهی ۱fathi.com میتوانید ببینید. وی در انظار عمومی مجازی، تقریباً با هویت ناشناس فعالیت میکند. در اینترنت تصویری از وی وجود... [بیشتر بخوانید]
طرز تهیه: ابتدا ورقهای ژلاتین را در آب قرار داده تا کمی باز شود، سپس شکر و آبآناناس را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود و مراقب باشید نجوشد آنگاه ورقهای ژلاتین و شیر را به موا... [بیشتر بخوانید]
طرز تهیه : شیر و شکر و نسکافه را با هم در ظرف گودی مخلوط می کنیم تا شکر در شیر حل شود. ظرف را بدون در به مدت ۴ دقیقه قدرت ۱۰۰% در مایکروویو می گذاریم سپس ژلاتین را با آب مخلوط کرده [بیشتر بخوانید]
دوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO