+
۲

پادفحش - فرهنگی که برکت را از بین برده

در زمان‌های قدیم، در یکی از ملت‌ها، افراد معدودی بودند که کار زشت انجام می‌دادن ولی بقیه‌ی مردم مرتکب این کار زشت نمی‌شدن. خدا همه رو با هم عذاب کرد. هم اونایی که زشت کار بودن و هم اونایی که نبودن. دس... [بیشتر بخوانید]

 
+
۲

خندقِ بلا کجاست؟

«خندق بلا» همان چیزیست که تقریباً همه‌مان خیلی خوب می‌شناسیمش! همان چیزی که اگر پر نشود، به قار و قور می‌افتد! حدستان هرچه که بود، به خودتان مربوط است. منظور من ... [بیشتر بخوانید]

 
+
۲

آخرین کتاب انیشتین / موضوع : نامه نگاری انیشتین با آیت الله بروجردی

آخرین کتاب انیشتین / موضوع : نامه نگاری انیشتین با آیت الله  بروجردی

آلبرت اینشتین در رسالهی پایانی عمر خود با عنوان : دی ارکلرونگ"، یعنی : بیانیه" ، که در سال 1954 ( =1333ش ) آن را در آمریکا و به آلمانی نوشته است اسلام را بر تمامی ادیان جهان ترجیح میدهد و آن را کاملتر... [بیشتر بخوانید]

 
+
۲

فضای م.پ - چه کسی می داند هدف نهایی چیست؟

فضای م.پ - چه کسی می داند هدف نهایی چیست؟

و چه بی تدبیرند آن هایی که وسعت دیدشان چنان اندک است که تنها زندگی دنیا را می بینند و از خود نمی پرسند که از کجا آمده اند و به کجا می روند؛ آن ها همواره در جستجوی لذت، ثروت و قدرت بیشتر در دنیا هستند ... [بیشتر بخوانید]

 
+
۲

مجله اینترنتی ایران وی ام » ترشی گل کلم

طرز تهیه : گل کلم ها را گل گل کرده و با برس تمیز کنید، سپس آنها را با کمی آب نمک پخته و بعد از مدتی آن را از آب خارج کرده بگذارید آب آن بکلی برود و خشک شود سپس [بیشتر بخوانید]

 
+
۲

مجله اینترنتی ایران وی ام » سیب زمینی کرانچی

مجله اینترنتی ایران وی ام  » سیب زمینی کرانچی

این غذا نیاز به هیچ مواد خاصی نداره ولی شما میتونید هرچی دوست دارید به دلخواه بهش اضاف کنید و یا وسطش از مغزها و .. استفاده کنید. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

مجله اینترنتی ایران وی ام » میرزا قاسمی با گردو

مجله اینترنتی ایران وی ام  » میرزا قاسمی با گردو

طرز تهیه: بادنجان را کباب پز کرده و بعد از ساطوری‌ کردن با یک لیوان آب و دو حبه سیر می‌گذاریم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه می‌کنیم. بادنجان و گردو باید به روغن بیفتد، [بیشتر بخوانید]

 
+
۲

مجله اینترنتی ایران وی ام » کارامل و ژله با میوه

مجله اینترنتی ایران وی ام  » کارامل و ژله با میوه

طرز تهیه: پودر کارامل را با دو لیوان شیر مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید. پس شکر را به آن اضافه و هم بزنید تا آماده شود بعد از آماده شدن، دسر کارامل را در نصف ظرف مورد نظر ریخته و در یخ... [بیشتر بخوانید]

 
+
۲

مجله اینترنتی ایران وی ام » رولت گوشت و سبزیجات به سبک چینی

مجله اینترنتی ایران وی ام  » رولت گوشت و سبزیجات به سبک چینی

دستور العمل: - جوانه های بامبو را از وسط به دو نیم کنید ، همچنین قارچ ها را شسته خرد کنید ، جوانه لوبیا ، کلم را نیز همینطور. [بیشتر بخوانید]

 
+
۲

مجله اینترنتی ایران وی ام » سیب کارامل شکلاتی با پاستیل و اسمارتیز

مجله اینترنتی ایران وی ام  » سیب کارامل شکلاتی با پاستیل و اسمارتیز

طرز تهیه: سیب ها رو بشورین و خشک کنین . دمش رو جداکنین .از جای فرورفتگی سیب ، یک قلم چوبی یا پلاستیکی محکم داخلش فروکنین . داخل ظرفی مواد رو با هم مخلوط کنین و روی حرارت ملایم بجوشانین و سپس درپوشی ب... [بیشتر بخوانید]

 
+
۲

مجله اینترنتی ایران وی ام » ماکارونی قالبی با سبزیجات

مجله اینترنتی ایران وی ام  » ماکارونی قالبی با سبزیجات

طرز تهیه: اول تابه را داغ میکنیم و کمی روغن ریخته و پیاز و سیر را تفت میدیم دار حد سبک شدن حالا فلفل دلمه و هویج را اضافه میکنیم و تفت میدیم وقتی مواد کمی تفت داده شدن گوجه فرنگی را اضافه میکنیم [بیشتر بخوانید]

 
+
۳

چطور بدون قتل و خونریزی از شر موش خانگی خلاص شویم؟ | بغبغو

چطور بدون قتل و خونریزی از شر موش خانگی خلاص شویم؟ | بغبغو

یک آموزش ساده، جالب و کاربردی برای رهایی از شر موش های خانگی در کمترین زمان و با کمترین امکانات. [بیشتر بخوانید]

 
+
۲

فیس آف : یک فتحی ! | Face Off

فیس آف : یک فتحی ! | Face Off

فتحی از وبلاگ‌نویسان خوب، شهیر و پرمخاطب ایرانی است. وبلاگ وی را روی دامنه‌ی ۱fathi.com می‌توانید ببینید. وی در انظار عمومی مجازی، تقریباً با هویت ناشناس فعالیت می‌کند. در اینترنت تصویری از وی وجود... [بیشتر بخوانید]

 
+
۲

مجله اینترنتی ایران وی ام » دسر کرم آناناس

مجله اینترنتی ایران وی ام  » دسر کرم آناناس

طرز تهیه: ابتدا ورق‌های ژلاتین را در آب قرار داده تا کمی باز شود، سپس شکر و آب‌آناناس را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا شکر حل شود و مراقب باشید نجوشد آن‌گاه ورق‌های ژلاتین و شیر را به موا... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

مجله اینترنتی ایران وی ام » دسر نسکافه با مایکروفر

مجله اینترنتی ایران وی ام  » دسر نسکافه با مایکروفر

طرز تهیه : شیر و شکر و نسکافه را با هم در ظرف گودی مخلوط می کنیم تا شکر در شیر حل شود. ظرف را بدون در به مدت ۴ دقیقه قدرت ۱۰۰% در مایکروویو می گذاریم سپس ژلاتین را با آب مخلوط کرده [بیشتر بخوانید]