+
۱

ترشی بادمجان (اینجا کلیک کنید)

ترشی بادمجان

ترشی بادمجان یکی از ترشی های محلی استان گیلان است که طعم بسیار خوشمزه و لذیذی دارد. این ترشی خوشمزه طرز تهیه بسیار ساده و آسانی دارد و مزیت آن این است که در 3 یا 4 روز بعد از درست کردن ترشی آماده می شود.



مواد لازم:

بادمجان قلمی متوسط ------------------------------ 15 عدد

فلفل سبز قلمی ---------------------------- به تعداد بادمجانها

سیر رنده شده --------------------------------- 200 گرم

نعناع خشک ---------------------------------- 100 گرم

هویچ نگینی ریز خرد شده--------------------------- 100 گرم

سرکه قرمز --------------------------------- یک و نیم لیتر

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید