ترشی بادمجان یکی از ترشی های محلی استان گیلان است که طعم بسیار خوشمزه و لذیذی دارد. این ترشی خوشمزه طرز تهیه بسیار ساده و آسانی دارد و مزیت آن این است که در 3 یا 4 روز بعد از درست کردن ترشی آماده می شود.
مواد لازم:
بادمجان قلمی متوسط ------------------------------ 15 عدد
فلفل سبز قلمی ---------------------------- به تعداد بادمجانها
سیر رنده شده --------------------------------- 200 گرم
نعناع خشک ---------------------------------- 100 گرم
هویچ نگینی ریز خرد شده--------------------------- 100 گرم
سرکه قرمز --------------------------------- یک و نیم لیتر
دلیل گزارش دادن این مطلب:
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید