+
۱

افزودن کلسیم کلرید به آب آبیاری و تأثیر آن بر کاهش قهوه‌ای شدن پس از برداشت قارچ دکمه ای - دیتاقارچ (اینجا کلیک کنید)

افزودن کلسیم کلرید به آب آبیاری و تأثیر آن بر کاهش قهوه‌ای شدن پس از برداشت قارچ دکمه ای - دیتاقارچ

کیفیت تنهاترین و مهم‌ترین فاکتور مؤثر در فروش قارچ می‌باشد.در حالی که فاکتورهای زیادی در کاهش کیفیت قارچ‌های تازه مؤثر هستند، مضرترین آن‌ها واکنش قهوه‌ای شدن آنزیمی پس از برداشت قارچ می‌باشد.

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید