+
۳

ويروس‌هاي رايانه‌اي را جدي‌تر بگيريم - دشمن در کمين است (اینجا کلیک کنید)

ويروس‌هاي رايانه‌اي را جدي‌تر بگيريم - دشمن در کمين است

ممكن است عجيب به نظر برسد، اما ويروس‌های رايانه‌ای از شگفتي‌های عصر اطلاعات هستند. ويروس‌ها به ما نشان می‌دهند كه چقدر آسيب‌پذير هستيم. ويروسی كه بخوبی طراحی شده باشد، می‌تواند اثر تخريب‌كننده‌ای داشته باشد، باعث اختلال‌های شديد شود و خسارت‌های زيادي بر جا بگذارد. از طرف ديگر، آنها پيشرفت انسان‌ها و مرتبط بودنشان با يكديگر را به ما نشان می‌دهند. در این مقاله به بررسی انواع ویروس‌ها می‌پردازیم و منشأ آنها و تا حدودی طرز کار آنها را توضیح می‌دهیم.
كارشناسان برآورد می‌كنند كه ژانويه‌ 2004، كرم مای دوم (Mydoom worm) حدود 250 هزار رايانه را طی يك روز آلوده كرد. مارس 1999، ويروس مليسا (Melissa virus) به قدری قدرتمند بود كه مايكروسافت و تعداد ديگری از شركت‌های بزرگ را وادار كرد تا سيستم‌های پست الكترونيك خود را خاموش كنند تا زماني كه بتوانند آن ويروس را محصور كنند. سال 2000، ويروس آی لاو يو (I LOVE YOU virus) اثر مخرب مشابهی را در پی داشت. ژانويه 2007، كرمی‌به نام استورم (Storm) ظاهر شد که در اكتبر همان سال، كارشناسان برآورد كردند كه بيش از 50 ميليون رايانه را آلوده کرد. اين رقم بسيار چشمگيری است وقتی در نظر می‌گيريد كه بسياری از ويروس‌ها به طور شگفت‌انگيزی ساده هستند.
هنگامی‌كه به اخبار گوش می‌دهيد، مطالب زيادی در مورد انواع مختلف آلودگي‌های الكترونيك می‌شنويد. رايج‌ترين آنها عبارتند از:

 

رای دهندگان

bait   f4r0kh   farzaneh  

دیدگاهتان را بنویسید