+
۲

ناپدید کردن کشتی توسط دانشمندان – يك پاتوق (اینجا کلیک کنید)

ناپدید کردن کشتی توسط دانشمندان   –  يك  پاتوق

می گویند در سال ۱۹۴۳، نیروی دریایی آمریکا با انجام یک سری از آزمایشات موفق شد کشتی جنگی یو اس اس الدریج را از مکانی به به مکان دیگر تلپورت کند و برای مدتی هم نامرئی اش کند. این آزمایش بین عموم مردم به آزمایش فیلادلفیا یا پروژه ی رنگین کمان معروف شده است.

در طول این سال ها داستان های زیادی درباره ی آزمایش فیلادلفیا گفته شده اند که تفاوت های زیادی با هم دارند اما برخی نکات کلیدی در همه ی این داستان ها یکسان هستند. می گویند که آزمایش فیلادلفیا بر اساس نظریه میدان واحدِ آلبرت اینشتین انجام شده بوده است. بر طبق نظریه ی میدان واحد، نیروهای الکتریکی، مغناطیسی و جاذبه رابطه ی مستقیمی با هم دارند و از هم جدایی ناپذیرند.

محققان آزمایش فیلادلفیا سعی کردند که با برقراری جریان قوی الکتریکی نور را اطراف کشتی خم کنند تا کشتی ناپدید بشود. براساس داستان ها آزمایش فیلادلفیا در تابستان سال ۱۹۴۳ آغاز شده بوده است. می گویند که در ۲۲ جولای سال ۱۹۴۳، کشتی یو اس اس الدریج تقریبا به طور کامل ناپدید شد و بعد از چند دقیقه دوباره پدیدار شد. بعد از پدیدار شدن، بسیاری از خدمه حالت تهوع داشتند، بعضی ها با بدنه ی کشتی جوش خورده بودند و بعضی ها هم به طور کامل دیوانه شده بودند!

با وجود عوارض جانبی زیاد، آزمایش ادامه پیدا کرد تا این که در اکتبر سال ۱۹۴۳، کشتی از فیلادلفیا ناپدید شد و به شهر نورفوک در ایالت ویرجینیا تلپورت کرد. بعد از ۴ ساعت، کشتی در حالی که ۱۰ ثانیه در زمان سفر کرده بود، به مکان اولیه اش در فیلادلفیا بازگشت. بالاخره نیروی دریایی آمریکا به خاطر عوارض جانبی شدید آزمایش مجبور شد از ادامه ی آن صرف نظر کند.

اما آیا این داستان واقعیت دارد؟

برای بررسی واقعی بودن این داستان، بهتر است ابتدا ببینیم که این داستان چگونه به وجود آمده است. در سال ۱۹۵۶، «موریس جساپ»، فروشنده ی لوازم یدکی اتومبیل، ستاره شناس آماتور و نویسنده ی کتاب «The Case for The UFO»، نامه ای از طرف شخصی که خود را «کارلوس آلند» معرفی کرده بود، دریافت کرد. آلند در این نامه نوشته بود که در حین انجام وظیفه در یک کشتی تجاری در فیلادلفیا شاهد ناپدید شدن کشتی یو اس اس الدریج و دیوانگی خدمه ی آن بوده است.

جساپ که جذب ادعاهای آلند شده بود در پاسخ او نامه ای نوشت و خواستار اطلاعات و مدارک بیشتر شد. آلند به جساپ پاسخ داد که نام واقعی اش کارل آلن است و جزئیاتی که جساپ می خواهد را به یاد نمی آورد ولی شاید با هیپنوتیزم بتواند چیزی به یاد بیاورد. بعد از این خواندن این نامه جساپ که شک کرده بود آلند/آلن کلاهبردار است، دیگر جواب نامه های او را نداد.

در بهار ۱۹۵۷، دفتر تحقیقات نیروی دریایی آمریکا، جساپ را دعوت کرد تا نسخه ای از کتاب The Case for The UFO که به این دفتر ارسال شده بود را بررسی کند. به هر صفحه از این کتاب جملات بسیار زیادی زیادی اضافه شده بود و به نظر می رسید این جملات که با سه رنگ متفاوت نوشته شده بودند، توسط سه شخص متفاوت نوشته شده باشند. این سه نفر ادعا می کردند که موجودات فضایی هستند و درباره ی دو نوع مختلف از افرادی که در فضا زندگی می کنند، با هم بحث می کردند. در بخش هایی از نوشته های آن ها به آزمایش فیلادلفیا اشاره شده بود. این سه نفر آقای A، آقای B و جمی نامگذاری شدند. بعد از خواندن کتاب، جساپ از روی دست خط نوشته ها متوجه شد که آقای A همان کارل آلن است!

کمپانی تحقیقاتی Vora، این نسخه از کتاب جساپ را همراه با دو نامه ای که آلن برای جساپ فرستاده بود، چاپ کرد. خود جساپ هم تلاش کرد تا در این زمینه کتاب هایی بنویسد ولی هیچ کدام از کتاب های او به فروش بالایی دست نیافتند. موریس جساپ در سال ۱۹۵۹ خودکشی کرد.

چیزی که باعث معروف شدن آزمایش فیلادلفیا در میان عموم مردم شد، کتاب هایی بودند که بعد از انتشار نسخه ی Vora نوشته شدند. در سال ۱۹۶۳، وینسنت گدیس در کتابش، Invisible Horizons: True Mysteries of the Sea، فصلی درباره ی آزمایش فیلادلفیا نوشت و در سال ۱۹۷۹ هم چارلز برلیتز و ویلیام مور، کتابی به نام The Philadelphia Experiment: Project Invisibility، در زمینه ی آزمایش فیلادلفیا به چاپ رساندند. در سال ۱۹۸۴ فیلمی علمی تخیلی به نام The Philadelphia Experiment بر اساس این داستان ساخته شد.

بر اساس نظریه نسبیت عام اینشتین، نور در کنار اجسامی که جرم بسیار زیادی دارند، خم می شود ولی نه تکنولوژی های کنونی و نه تکنولوژی های سال ۱۹۴۳، قادر به فراهم سازی چنین جرمی نیستند. همچنین تاکنون نظریه ی میدان واحد اینشتین ثابت نشده است. البته بعضی ها معتقد هستند که اینشتین قبل از مرگش نظریه ی میدان واحد را کامل کرده است ولی نتایج آن را منتشر نکرده است ولی هیچکدام از مورخان و دانشمندان آشنا با تحقیقات اینشتین، این ادعا را قبول ندارند.

کشتی جنگی یو اس اس الدریج در ماه آگوست سال ۱۹۴۳ به جمع کشتی های نیروی دریایی آمریکا اضافه شد و بعد از آن هم تا سپتامبر همان سال در نیویورک بوده است. این کشتی هیچوقت به فیلادلفیا سفر نکرده است. تاکنون هیچکدام از خدمه ی دیوانه شده و ناپدید شده شناسایی نشده اند و تمامی خدمه ی یو اس اس الدریج وقوع آزمایش فیلادلفیا را تکذیب می کنند.

با این حال بعد از این همه سال، هنوز هم داستان آزمایش فیلادلفیا به همان قوت اولیه اش باقی مانده است و هر از چند گاهی کتاب های تازه ای در زمینه ی آن نوشته می شوند و مستند های مختلفی آن را تحت بررسی قرار می دهند.

با تشکر از سینای عزیز

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید