+
۱

روش گزینش دانشجو دانشگاه علمی کاربردی (اینجا کلیک کنید)

تفاوت عمده دانشگاه علمی کاربردی با دیگر دانشگاه های کشور بدین صورت است علاوه بر آموزش تئوری دروس دانشگاهی ، آموزش های دروس بر پایه آموزش های عملی و کاربردی می باشد بدین صورت که دانشجو بتواند پس از فارغ التحصیلی به راحتی وارد بازار کار شود و یا کسب و کار خود را راه اندازی نماید. بر همین اساس تمامی کسانی که قصد ادامه تحصیل دارند بالاخص کسانی که شاغل هستند و در کنار آن قصد ادامه تحصیل دارند می توانند در این دانشگاه تحصیل نمایند و علاوه بر افزایش سطح دانش خود سطح مهارت های خود را نیز افزایش دهند. اما سوال مهمی که اینجا مطرح است روش های گزینش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی می باشد که در این مقاله می خواهیم به تفضیل بدان بپردازیم.

جهت مشاوره تخصصی روش های گزینش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی کافیست


با تلفن ثابت با شماره 9099071611


و یا باموبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس بگیرید.


تماس از 8 صبح تا 12 شب ( حتی ایام تعطیل )

دانشگاه علمی کاربردی به طور کلی در دو مقطع کاردانی و کاردانی به کارشناسی اقدام به پذیرش دانشجو می نماید . البته در سال های گذشته دیده شده که در مقطع کارشناسی ارشد نیز اقدام به پذیرش دانشجو نموده است ولی طبق آخرین اطلاعیه های اعلام شده به زودی شاهد ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه علمی کاربردی خواهیم بود. توجه داشته باشید روش های گزینش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی برای هر یک از مقاطع تحصیلی کاردانی و کاردانی به کارشناسی متفاوت می باشد که در این مقاله بدان اشاره خواهیم نمود.

نحوه گزینش دانشجو در مقطع کاردانی در دانشگاه علمی کاربردی
نحوه گزینش دانشجو در مقطع کاردانی در دانشگاه علمی کاربردی بدین صورت است که تمامی افرادی که دارای مدرک دیپلم در تمامی رشته های دبیرستانی اعم از تجربی ، ریاضی ، انسانی ، کاردانش و فنی حرفه ای می باشند قادر خواهند بود در مقطع کاردانی در ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی 97 ثبت نامم نمایند. نکته ای که در ثبت نام در نظر باید داشته باشیم ، این است که برای تغییر رشته محدودیتی وجود ندارد. در نتیجه این بدان معناست که اگر دیپلم شما با رشته ای که تصمیم دارید در دانشگاه علمی کاربردی تحصیل نمایید هماهنگی ندارد و یعنی به عبارتی دیگر مرتبط نیست قادر خواهید بود بدون هیچ مشکلی هر رشته ای که در لیست رشته های دانشگاه علمی کاربردی ثبت شده باشد را انتخاب نمایید. بنابراین هیچ محدودیتی در انتخاب رشته دانشگاه علمی کاربردی وجود ندارد و تمامی دیپلمه های مدارس حق دارند کلیه رشته های دانشگاه علمی کاربردی را انتخاب نمایند. به این نکته توجه داشته باشید که برای ثبت نام نیازی به مدرک پیش دانشگاهی شما نمی باشد پس تمام کسانی که مدرک پیش دانشگاهی نگرفته اند هم نمیتوانند به مقطع کاردانی دانشگاه علمی کاربردی تحصیل کنند.
نحوه گزینش دانشجو در مقطع کاردانی به کارشناسی در دانشگاه علمی کاربردی
مقصود از مقطع کارشناسی ناپیوسته همان کاردانی به کارشناسی یا کارشناسی ناپیوسته است. دانشگاه علمی کاربردی به هیچ عنوان در مقطع کارشناسی پیوسته پذیرش دانشجو انجام نمیدهد. به عبارت دیگر شما نمی توانید چهار سال مقطع لیسانس را طور پیوسته در دانشگاه علمی کاربردی تحصیل نمایدو تنها راه این است که در ابتدا مدرک کاردانی بگیرند و سپس کارشناسی را به صورت جداگانه در دانشگاه علمی کاربردی تحصیل کنید که در مجموع حدود 4 تا 5 سال زمان میبرد. به طور کلی کسانی که مدرک فوق دیپلم کسب کرده اند میتوانند در مقطع کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام و تحصیل نمایند. تغییر رشته در ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی 97 بلامانع است بنابراین نیازی نیست که عنوان مدرک کاردانی شما با رشته ای که میخواهید در ان تحصیل کنید یکسان باشد. تحصیل در مقطع کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی بدون کنکور و آزمون ورودی میباشد و حدودا بین 4 تا 5 ترم ( 2 تا 2.5 سال) زمان میبرد. هزینه تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی در مقطع کارشناسی برای هر ترم بین 700 تا 9000 هزار تومان است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با این مطلب با مشاورین صدای مشاور تماس حاصل نمایید

برای مشاوره با مشاوران سامانه صدای مشاور از استان تهران با شماره 9092301612 تماس بگیرید
تماس از خط همراه اول :99225595
تماس از تلفن ثابت سراسر ایران بدون گرفتن کد : 9099071611
پاسخگویی همه روزه از ساعت 8 صبح تا 12 شب حتی ایام تعطیل
در صورت عدم برقراری تماس به علت شلوغی خطوط چند بار تلاش نمایید
به امید روزهایی بهتر و آینده ای بدون پشیمانی از انتخاب های

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید