جوش شیرین در واقع بیکربنات سدیم خالص است که واکنش جوشان دارد و دی اکسید کربن تولید میکند. از جوش شیرین در نوشیدنیهای گازدار و درمانهای ضداسیدی استفاده میشود و این درست همان واکنشی است که به عمل آمدن خمیر نان و شیرینی کمک میکند. کاربرد جوش شیرین فراوان است و برای سلامت نیز خواص و فواید بسیاری دارد. در ادامه این مقاله از مجله گزنه به بررسی مهمترین خواص جوش شیرین و البته مضرات آن میپردازیم. با ما همراه باشید.
- برچسبها:
- جوش شیرین
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید