+
۱

ارمنی پلو با مرغ (اینجا کلیک کنید)

ارمنی پلو با مرغ
معرفی:ارمنی پلو با با بال مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و با خواص زیاد است که در آن از زعفران و برنج که بسیار مقوی می باشند استفاده شده است و غذایی مناسب برای وعده ناهار و شام محسوب می شود.

ارمنی پلو با مرغ

مواد لازم:

برنج دو پیمانه

بال مرغ 6 عدد

روغن و نمک و فلفل به میزان لازم

زعفران آب کرده به میزان لازم

طرز تهیه:

آب را در قابلمه ریخته و منتظر شوید تا جوش بیاید.برنجی که از قبل خیس کرده اید را به همراه مقدار کمی نمک در آب جوش بریزید باید توجه کنید که حتما پیش از له شدن برنج آن را آبکش کنید.در یک قابلمه تمیز مقداری آب زعفران آبکرده و روغن بریزید و سپس بال های مرغ را کامل در ته قابلمه بچینید بطوری که سطح کف قابلمه بطور یکسان پر شود.نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و برنج آبکش کرده را روی آنها بریزید.پس از گذاشتن در قابلمه حتما باید شعله گاز را زیاد کنید.بقیه زعفران آبکرده را روی برنج بریزید.بعد از چند دقیقه شما باید شعله گاز را کم کنید و منتظر بمانید تا مرغ ها پخته شوند و برنج هم دم بکشد.پس از دم کشیدن برنج کمی شعله آن را زیاد کنید تا ته دیگ طلایی داشته باشید.می توانید برای تزیین این غذا از پیاز داغ بر روی آن استفاده کنید

 

رای دهندگان

kisshh  

دیدگاهتان را بنویسید