+
۱

مقاله اثرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیری (مقاله انگلیسی با ترجمه) (اینجا کلیک کنید)

مقاله اثرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیری (مقاله انگلیسی با ترجمه)

قسمتی از ترجمه فارسی مقاله:
اطلاعات محدودی درباره تاثیر و لزوم اسیدهای چرب خاص برای گوساله های شیرده وجود دارد. رژیم غذایی آغازی که شامل ذرت و آرد دانه سویا است، در ایالات متحده معمول می باشد، مقدار C18:3 آن کم است و نسبت C18:2 به C18:3 با توجه به مقدار توصیه شده آن برای نوزادان انسانها تقریبا زیاد است.علاوه براین، دیگراسیدهای چرب کاربردی (C20:4، C20:5 و C20:6) که از C18:2 و C18:3 گرفته شده، فوایدشان برای گونه های یک معده ای ثابت گردیده است. بنابراین در مورد تاثیر افزودن نمک کلسیم از روغن کتان ( که مقدار C18:3 آن بالا است ) یا روغن ماهی ( که مقدار C20:4، C20:5 و C20:6 آن بالا است ) به رژیم غذایی آغازکننده گوساله هایی که کمتر از 3 ماهه سن دارند، تحقیق شده است. در تحقیق 1، 48 گوساله ی نر Holstein ( به وزن1.4 32.2± کیلوگرم ) که 2 تا 3 روزه بودند با 1 تا 4 رژیم درمانی آغازی تغذیه شدند که حاوی :
•بدون روغن ماهی یا کتان
•0.125 درصد نمک کلسیم از روغن کتان
•0.250 درصد نمک کلسیم از روغن کتان
•0.25 درصد نمک کلسیم از روغن ماهی
پیش غذا یا آب به صورت اختیاری به گوساله داده می شود. در طول 56 روز اول، گوساله ها به صورت انفرادی در آغل نگه داری می شدند. از آغاز تا روز بیست و هشتم به گوساله 26 درصد پروتئین خام و شیر 17 درصد چربی دار جایگزینی داده می شد.

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید