+
۱

برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر (اینجا کلیک کنید)

برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر

علم رایانه یا علم کامپیوتر به مجموعه مطالعاتی گفته می شود که به چگونگی استفاده از رایانه، روش های طراحی و ساخت آن می پردازد. این علم به بررسی سیستماتیک به معنی (امکان پذیری، ساختار، پیاده سازی و مکانیزم محاسبه های روش مند)، می پردازد. به طور کلی، علم کامپیوتر مطالعه فناوری رایانه، سخت افزار و نیز نرم افزار است. با این حال علوم کامپیوتر یک حوزه متنوع است. از آن جا که تمام صنایع موجود در دنیا به تولید محصول و خدمات مشغول هستند، برای انجام کارهای خود به فناوری وابسته می باشند، بنابراین این رشته در تمامی آن ها کاربرد و تقاضا دارد.
با وجود عمر کم این شاخه از علوم، علم رایانه کمک های اساسی به دانش و اجتماع نموده است. از جمله آن ها یک تعریف رسمی برای محاسبات، محاسبه پذیری و اثبات این که مسائلی غیر قابل حل یا حل آن ها طاقت فرسا است، ارائه می دهد. همچنین علم رایانه موجب به وجود آمدن انقلاب دیجیتال شد که به عصر انقلاب فعلی منجر شد. محاسبات علمی مطالعه پیشرفت ذهن و بررسی ژنوم انسانی در پروژه ژنوم انسانی را ممکن ساخت. همانطور که می دانید فناوری به طور مداوم پیشرفت می کند و دانشمندان در حوزه علوم کامپیوتر، همیشه در حال کار بر روی روش های جدید و مبتکرانه برای استفاده از آن هستند.
علم رایانه موضوعات متنوعی از مطالعات نظری روی الگوریتم ها و محدودیت محاسبات گرفته تا مسائل کاربردی از جمله ساخت سخت افزار و نرم افزار را شامل می شود. هیئت اعتبارگذار علم رایانه - متشکل از انجمن محاسبات ماشینی، جامعه علوم رایانه موسسه مهندسین برق و الکترونیک و انجمن سیستم های اطلاعاتی - چهار عرصه خطیر برای علم کامپیوتر معرفی کرده است که شامل (نظریه محاسبات، الگوریتم ها و ساختمان داده، زبان های برنامه سازی و معماری رایانه) می شود. علاوه بر این ها این هیئت، موضوعاتی نظیر مهندسی نرم افزار، هوش مصنوعی، شبکه های کامپیوتری، ارتباط انسان و کامپیوتر و محاسبات عددی را نیز موضوعاتی مهم در این علم قلمداد کرده است.

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید