+
۱

طرز تهیه کشک و بادمجان (اینجا کلیک کنید)

طرز تهیه کشک و بادمجان

بادمجان های پوست کنده و نمک زده شده را , بعد از 2 ساعت شسته و خشک کنید و در روغن داغ سرخ نمائید.

پیاز خلال شده را در روغن سرخ کنید و داخل بادمجان ریخته , 1 لیوان آب و مقداری نمک افزوده و بگذارید پخته شود و به روغن بیاید.

وقتی غذا اماده شد آن را در ظرف مناسب گذاشته و روی ان را با کشک سائیده شده تزئین کنید.

نعناع را با 3 قاشق روغن و کمی زردچوبه داغ کرده و روی کشک برییزید.

میتوانید به دلخواه از سیر و گردو کوبیده شده در غذا استفاده نمائید.

 

رای دهندگان

fausto  

دیدگاهتان را بنویسید