طرز تهیه: برنج را با سه تا 4 کاسه آب بگذارید بپزد. بعد از 3 ساعت جوشیدن برنج، شیرین کننده کم کالری ماردین را اضافه کنید و 2 دقیقه بگذارید تا کاملا حل شده و مخلوط شود. بعد از حل شدن شیرین کننده، به نظر می آید شله زرد کمی شل تر شد که البته بعد از خنک شدن باز خودش را می گیرد و کمی سفت تر می شود. سپس زعفران را که نیم ساعت دم کرده اید به همراه هل و گلاب اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. پس از نیم ساعت درب ظرف را باز کرده خلال بادم را داخل آن ظرف مخلوط کرده در ظرف سرو بکشید و سه تا چهار ساعت در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود و سپس روی آن را با خلال پسته و بادام تزیین کنید.
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید