+
۱

شله زرد - ماردین (اینجا کلیک کنید)

شله زرد - ماردین

طرز تهیه: برنج را با سه تا 4 کاسه آب بگذارید بپزد. بعد از 3 ساعت جوشیدن برنج، شیرین کننده کم کالری ماردین را اضافه کنید و 2 دقیقه بگذارید تا کاملا حل شده و مخلوط شود. بعد از حل شدن شیرین کننده، به نظر می آید شله زرد کمی شل تر شد که البته بعد از خنک شدن باز خودش را می گیرد و کمی سفت تر می شود. سپس زعفران را که نیم ساعت دم کرده اید به همراه هل و گلاب اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. پس از نیم ساعت درب ظرف را باز کرده خلال بادم را داخل آن ظرف مخلوط کرده در ظرف سرو بکشید و سه تا چهار ساعت در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود و سپس روی آن را با خلال پسته و بادام تزیین کنید.

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید