مواد لازم:
گوشت راسته کبابی : نیم کیلو
پیاز درشت : ۱ عدد
گوجه فرنگی : ۴ عدد
چوچاق (شیشاق) : ۱ قاشق غذا سوپ خوری
رب انار ترش : ۱ قاشق غذا خوری
گردوی چرخ شده : ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن یا کره : نصف قاشق غذا خوری
آب : نصف پیمانه پلو پزی
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می کوبیم تا کاملا” نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می کنیم حالا می توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم. شعله گاز را کم می کنیم و مخلوط را در روغن و آب می گذاریم تا گوشت بپزد.سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می کنیم و بعد از آماده شدن گوشت ، آنرا در اطراف می چنیم .
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید