+
۱

آشپز اختصاصی داشته باشید ! (اینجا کلیک کنید)

آشپز اختصاصی  داشته باشید !

آشپزی کردن آنهم به روش حرفه ای و تشخیص آنکه هر کدام از انواع غذاها ، کیک ها ، دسرها و یا کباب ها را باید با چه درجه حرارتی و در چه مدت زمانی مورد طبخ قرار دهیم خود سالها طول میکشد تا یک فرد را به آشپزی حرفه ای مبدل کند .چه بسا که عده ی زیادی نیز پس از گذشت سالها باز هم در بیشتر موارد با کمی کم دقتی به نتیجه دلخواه نرسند و یا غذایشان نپخته و یا سوخته از کار دربیاید .

 

رای دهندگان

iranist  

دیدگاهتان را بنویسید