+
۱

چگونه پزشکی آزاد قبول شویم ؟ (اینجا کلیک کنید)

یکی از مهمترین و محبوب ترین رشته های گروه تجربی، رشته پزشکی است. این رشته هر سال، داوطلبان بسیار زیادی دارد و از پرطرفدارترین رشته ها بین دانش آموزان به حساب می آید. اکثر دانش آموزان تجربی، آرزوی قبولی در این رشته دشوار را دارند.
قبولی در این رشته کار به نظر دشواری به حساب می آید اما امکانپذیر است. یکی از مهمترین نکاتی که قبل از انتخاب رشته باید به آن توجه کرد، بررسی اطلاعات کامل درباره ی رشته تحصیلی است. شما با داشتن اطلاعات کامل در مورد مراحل تحصیل می توانید به اهداف خود برسید.
رشته پزشکی دانشی است که هدف آن حفظ و ارتقاء سلامتی، درمان بیماری‌ ها و بازتوانی آسیب‌ دیدگان است. این اهداف با شناخت بیماری ها، تشخیص، درمان و پیشگیری از بروز آنها به انجام می رسد. فارغ التحصیلان رشته پزشکی روزانه با افراد زیادی از گروه های مختلف جنسی، اجتماعی و سنی مواجه می شوند که این گروه ها هر چند با وجود تفاوت هایی همگی نام مشترک بیمار را نزد پزشک یدک می کشند.
شاید این سوال برای شما پیش آید که بهترین رشته های پزشکی کدام اند ؟ معمولا تمام رشته های پزشکی بهترین و در عین حال دشوار هشتند ولی اگر میخواهید با بهترین رشته های پزشکی آشنا شوید اینجا کلیک کنید.
شایان ذکر است که به طور میانگین،شما باید 9 تا 14 سال از زندگی خودتان را صرف تحصیل در رشته پزشکی و گذراندن دروس طاقت فرسای آن کنید که به معنی این است که بهترین سالهای جوانی خود را باید صرف مطالعه کتابهای دشوار، کشیک های طولانی مدت، معالجه بیماران و پاسخگویی یه مراجعین کم طاقت کنید. از زمانی که دانشجوی رشته پزشکی بشوی، دیگر مانند قبل خبری از تعطیلات تابستانی نخواهد بود و برخلاف بیشتر رشته های فنی و مهندسی، در تمام طول هفته،باید در کلاس درس و یا در بخش های مختلف بیمارستان حضور داشته باشی که شامل تعطیلات نوروز و روزهای جمعه نیز میشود.
دوره دکترای پیوسته در 4 مرحله آموزش داده میشود:
• دوره علوم پایه به مدت 5 ترم یا دو سال و نیم
• دوره فیزیوپاتولوژی به مدت 4 ترم یا یک سال
• دوره کارآموزی بالینی(استاجری) به مدت4 الی 5 ترم یا دو سال و نیم
• دوره کارورزی بالینی(اینترنی) به مدت 18 ماه یا سه دوره 6 ماهه
در دو سال و نیم اول، در مقطع علوم پایه قرار داری. درسهای عمومی از جمله درسهای گروه معارف که شامل 14 واحد درسی است و دروسی مانند مبانی کامپیوتر، ادبیات فارسی، زبان های انگلیسی عمومی و تخصصی و تربیت بدنی در این پنج ترم ارایه میشوند. درسهای تخصصی مانند بافت شناسی، فیزیولوژی( علم شناخت عملکرد طبیعی بدن)، پاتولوژی(بیماری شناسی بدن)، آناتومی(کالبدشناسی یا تشریح)، میکروب شناسی و … ارایه میشوند. از مهمترین ویژگی های این رشته، واحدهای گروه میکروب شناسی از جمله باکتری شناسی، انگل شناسی، قارچ شناسی، حشره شناسی و … می باشد که از درس های سخت و نفس گیری است که حافظه و تمرکز زیادی نیاز دارد.
درس های گروه بهداشت و خانواده هم در این دو و نیم سال ارایه می شوند و در مجموع شما 85 تا 90 واحد درسی را می گذرانید.
بعد از اتمام این دوره، شما در آزمون جامع اول، آزمون جامع علوم پایه، که به تازگی برمبنای قطب آموزش پزشکی برگزار می شود، شرکت می کنید و با توجه به نمره ی آزمونتان، یکی از بیمارستان های مربوط به دانشگاهتان را انتخاب کرده و دوره فیزیوپاتولوژی را در آنجا ادامه میدهید. در ادامه در مورد رتبه قبولی پزشکی دانشگاه آزاد و درصد مورد نیاز برای قبولی در رشته پزشکی دانشگاه آزاد صحبت خواهیم کرد.

چگونه در 3 ماه پزشکی قبول شویم ؟

در کنکور سراسری داوطلبان ورود به دانشگاه پس از شرکت در کنکور سراسری می توانند در فرایند انتخاب رشته دانشگاه آزاد شرکت نمایند. از آنجایی متقاضیان انتخاب رشته دانشگاه آزاد با توجه به رتبه کنکور سراسری خود بایستی انتخاب رشته نمایند، لذا داوطلبان می توانند با توجه رتبه خود در کنکور سراسری پیشبینی درستی را از رتبه قبولی پزشکی دانشگاه آزاد نیز داشته باشند.
در سال های اخیر داوطلبان کنکور تجربی بطور بی سابقه ای بیشتر از سایر رشته ها در انتخاب رشته تجربی بوده اند که علت اصلی آن تمایل بیشتر داوطلبان کنکور برای ورود به رشته های پزشکی و پیراپزشکی است. با توجه به شرایط بازار کار و همچنین شرایط پیشرفت شغلی و تحصیلی در رشته های پزشکی و پیراپزشکی داوطلبان کنکور رقابت بسیار زیادی را در کنکور تجربی ایجاد نموده اند.
تخمین رتبه دانشگاه آزاد پزشکی
رقابت زیاد در رشته تجربی موجب شده است تا بسیاری از داوطلبان کنکور تجربی در کنار توجه به قبولی در دانشگاههای سراسری علاقه مند به انتخاب رشته پزشکی دانشگاه آزاد و قبولی پزشکی آزاد نیز هستند و همواره سوالات زیادی را در خصوص رتبه قبولی پزشکی دانشگاه آزاد دارند. هر چند که شهریه دانشگاه آزاد در رشته های پزشکی و دندانپزشکی نسبت به سایر رشته ها بسیار بالا می باشد، اما با توجه به اینکه بسیاری از خانواده ها و حتی داوطلبان کنکور از شرایط خوب بازار کار و موقعیت اجتماعی این رشته آگاهی دارند بازهم ترجیح می دهند که با وجود این هزینه وارد این رشته در دانشگاه آزاد و یا حتی پزشکی بین الملل شوند.
در سال های اخیر داوطلبان کنکور تجربی بطور بی سابقه ای بیشتر از سایر رشته ها در انتخاب رشته تجربی بوده اند که علت اصلی آن تمایل بیشتر داوطلبان کنکور برای ورود به رشته های پزشکی و پیراپزشکی است. با توجه به شرایط بازار کار و همچنین شرایط پیشرفت شغلی و تحصیلی در رشته های پزشکی و پیراپزشکی داوطلبان کنکور رقابت بسیار زیادی را در کنکور تجربی ایجاد نموده اند.
رتبه قبولی پزشکی دانشگاه آزاد

دانشگاه آزاد تهران پزشکی 3500 تا 4000
علوم پزشکی مشهد 4500 تا 5200
علوم پزشکی ساری 4800 تا 5300
نجف آباد 5500 تا 6000
تبریز 4500 تا 4800
قم 6000 تا 6500
کرمان 6500 تا 7000
زاهدان تا 17000 کشوری
اردبیل 5500 تا 6000
شاهرود 6000 تا 6500 و خودگردان آن تا 10000
یزد 6300 تا 6700
برای اطلاعات بیشتر و جزئیات قبولی و رتبه قبولی پزشکی دانشگاه آزاد روی بیشتر کلیک کنید. بیشتر...

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید