+
۱

مدارک لازم برای تعویض کارت پایان خدمت ۹۶ - ۹۷ (اینجا کلیک کنید)

مدارک لازم برای تعویض کارت پایان خدمت ۹۶ - ۹۷

مدارک لازم برای تعویض کارت پایان خدمت چیست؟؟؟؟کارت‌های معافیت غیر هوشمند از تاریخ 01-04-1392 (یکم تیر 1392) فاقد اعتبار می‌باشند و تعویض کارت پایان خدمت عادی به هوشمند برای آن دسته از کسانی است که از تاریخ 01-01-1360 (یکم فروردین 1360) به بعد خدمت آنان به اتمام رسیده است.در صورتی که مشمولین خدمت سربازی کارت پایان خدمت خود را تعوض نکرده باشند دچار محرومیت های اجتماعی میشوند.بسیاری از مشمولین خدمت سربازی نمی دانند چگونه از مدارک لازم برای مدارک لازم برای تعویض کارت پایان خدمت مطلع شوند.سامانه صدای مشاور با مجرب ترین مشاورین خود راهنمای مناسبی برای مشمولین خدمت سربازی میباشد



,,,,,,,,,

"سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه"

مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی 96 97

برای تماس با مشاورین ما کافیست از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید

تماس از 8 صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل

,,,,,,,,



مدارک لازم برای تعویض کارت پایان خدمت



ثبت و درخواست تعویض کارت پایان خدمت برای کارکنان نیروهای مسلح که از خدمت رها شده‌اند (بازنشسته، بازخرید، مستعفی، اخراجی و پایان خدمت) در دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی(پلیس 10) انجام می‌شود و کارکنان نیروهای مسلح که هنوز شاغل بوده و در حال خدمت هستند می‌بایست به یگان خدمتی خود مراجعه نمایند.

1- اصل و تصوير پشت و رو كارت ملي.

2- اصل شناسنامه عکسدار به همراه تصوير صفحه اول و توضیحات.

3- دو (2) قطعه عكس 4×3 صرفاً رنگی فقط با زمينه سفید و تمام رخ، مطابق با شئونات اسلامي فاقد زيور آلات، کراوات يا هرگونه پیرایش مو و محاسن.

4- اصل و تصوير آخرين مدرک تحصيلي يا گواهي مربوطه. (در صورتی که وضعیت تحصیلی به نسبت به گذشته تغییر کرده باشد)

5- اصل کارت معافيت یا پایان خدمت قبلي که داراي مهر طلاکوب بوده، شماره سريال آن مشخص و با اطلاعات ارائه شده از سوي متقاضي مطابقت داشته باشد.

نرخ اين خدمت در دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي با احتساب هزینه پستی مبلغ 229،000 ريال (بیست و دو هزار و نهصد تومان) مي‌باشد که از طریق دستگاه‌های کارت خوان موجود در دفاتر دریافت می‌شود.

فقط برای متقاضیان تعویض کارت پایان خدمت:

علاوه بر هزینه فوق، می‌بایست مبلغ 120،000 ریال (دوازده هزارتومان) از طریق دستگاه کارتخوان (POS) مستقر در دفاتر پرداخت گردد.
توجه : واریز از طریق اینترنت، عابربانک و فیش واریزی بانک به هیچ عنوان قابل قبول نیست.





مدارک-لازم-برای-تعویض-کارت-پایان-خدمت-96 - 97



مزایای داشتن کارت پایان خدمت



مزایای پایان خدمت عبارت است از حقوق و مزایایی که کارکنان یک شرکت در قبال ترک کار دریافت می‌کنند که می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

باز خرید سنوات خدمت
حق مرخصی استفاده نشده
مزایای بیمه درمانی
حقوق بازنشستگی
سهام یا حق تقدم سهام شرکت
کمک برای یافتن کار جدید مانند معرفی به یک بنگاه کاریابی و یا کمک در نوشتن یک رزومه کاری
مزایای پایان خدمت معمولا به شخصی که بازخرید و یا بازنشسته شده است، پرداخت می‌شود. مزایای پایان خدمت به منظور حمایت از شخصی که به تازگی بیکار شده است پرداخت می‌شود، خواه این شخص استعفاء داده باشد و یا اخراج شده باشد. ممکن است شرکتها آیین نامه‌های خاصی برای این کار تدوین کرده باشند ولی در اغلب کشورها قوانین و مقررات قانونی سختگیرانه در ارتباط با آن وجود دارد.
مزایای پایان خدمت در ایران
مطابق ماده ۳۱ قانون کار ایران چنانچه خاتمه قرارداد کار به لحاظ از کارافتادگی کلی و یا بازنشستگی کارگر باشد، کارفرما باید بر اساس آخرین مزد کارگر به نسبت هر سال سابقه خدمت، حقوقی به میزان ۳۰ روز مزد به وی پرداخت نماید













مدت زمان صدور کارت پایان خدمت سربازی





در واقع صدور کارت پایان خدمت سربازی زمان و تاریخ مشخصی ندارد.اما اصولا حدود 1 ماه یا 1 ماه و نیم مراحل اداری صدور کارت خدمت زمان میبرد و بعد تا زمانی که به دست فرد مورد نظر برسند کلا 3 تا 4 ماه طول میکشد.لازم به ذکر است که کارت های معافیت پزشکی و یا کفالت و .. مدت زمان صدورشان طولانی تر میباشد . اطلاعات کارکنان وظیفه منقضی خدمت توسط یگان خدمتی، در سامانه مشترک نیروهای مسلح ثبت و سازمان وظیفه عمومی ناجا پس از بررسی اطلاعات و تایید آن، کارت هوشمند پایان خدمت را صادر می کند.

همزمان با صدور کارت هوشمند، پیامکی از سوی سازمان وظیفه عمومی ناجا مبنی بر آماده شدن کارت، برای متقاضی ارسال می شود، چنانچه حداکثر ظرف مدت 15 روز پس از دریافت پیامک، کارت مورد اشاره برای شما ارسال نشد، ابتدا برای پیگیری به ادارات پست مراجعه و در صورت نبودن کارت در آن مراکز، باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس 10) ، درخواست ارسال مجدد آن را ثبت کنید.همچنین افرادی که پیامک صدور کارت از سوی سازمان وظیفه عمومی دریافت نکرده اند، باید از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir، سامانه تلفن گویا به شماره 096480 و یا سامانه پیامک به شماره 110206010 از آخرین وضعیت کارت خود مطلع شوند.

متقاضی برای پیگیری کارت پایان خدمت صادر نشده باید به آخرین رده خدمتی خود و یا معاونت نیروی انسانی نیروی مربوطه مراجعه کند و همچنین در مورد کارت معافیت از خدمت باید به وظیفه عمومی محل رسیدگی مراجعه شود. در مواردی که فرد پس از بررسی از طریق سامانه های مذکور متوجه شود که کارت پایان خدمت و یا معافیت از سربازی صادر اما برای متقاضی ارسال نشده، باید به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس 10) مراجعه تا ضمن به روز رسانی اطلاعات مربوط به نشانی محل سکونت و شماره تماس توسط دفاتر مذکور، درخواست ارسال مجدد نیز ثبت شود.







مشکلات نداشتن کارت پایان خدمت سربازی



کسانی که مشمول خدمت سربازی شده اند و عذر موجهی برای نرفتن به خدمت ندارند، اگر به موقع خود را معرفی نكنند ، علاوه بر مجازاتی كه برای آنها در نظر گرفته می شود (مثلا مدتی به زمان خدمت آن ها اضافه می گردد) دچار محرومیت های متعدد اجتماعی نیز خواهند شد كه مهم ترین محرومیت های این افراد عبارتند از :

1. عدم امكان دریافت گذرنامه و محرومیت از سفر به خارج از كشور

2. محرومیت از استخدام در ادارات و سازمان های دولتی و مشاغل عمومی

3. محرومیت از امضای هر گونه سند رسمی (خرید، فروش و … در محضر)



ادارات و خدماتی که نیازمند کارت پایان خدمت است


داشتن کارت پایان خدمت از اهمیت بالایی برخوردار میباشد.برابر ماده (10) قانون خدمت وظیفه عمومی که در قانون سابق نیز وجود داشت و در قانون جدید مورد تأکید قرار گرفته، انجام برخی از امور در مورد مشمولان وظیفه عمومی، مستلزم ارائه مدرک دال بر رسیدگی به وضع مشمولیت آنان است.که این امور عبارتند از:

1) شرکت در آزمایشات رانندگی و اخذ گواهینامه.

2)دریافت هرگونه وام و کمک‌های کشاورزی و صنعتی و دامداری و مسکن از طریق بانک‌ها و وزارت‌‌خانه‌ها و مؤسسات دولتی و وابسته به دولت و نهادهای قانونی

3) کاندیدا شدن برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و سایر شوراها و انجمن‌های قانونی.

4)تحویل اصل گواهینامه یا پایان نامه دوره‌های تحصیلی دیپلم و بالاتر.

5)صدور پروانه کسب و اجازه اشتغال و عضویت در شرکت‌های تعاونی.

6) دریافت مستمری از سازمانهای دولتی و وابسته و نهادهای قانونی.

7) استخدام به هر صورت (رسمی، پیمانی، روز مزد و خرید خدمت) در وزارتخانه‌ها و مؤسسات دولتی و نهادهای قانونی و شرکت‌های دولتی.

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید