+
۱

ثبت نام مدارس غیرانتفاعی البرز (اینجا کلیک کنید)

ثبت نام مدارس غیرانتفاعی البرز

قطعا آینده فرزندان برای والدین بسیار مهم است و همه والدین برای آینده بهتر فرزندان تلاش میکنند. در این مقاله با ما همراه باشید قصد داریم به تفاوت های مدارس دولتی و غیر انتفاعی بپردازیم که آیا این مدارس تفاوت دارند؟ آیا مدارس غیرانتفاعی ارزش پرداخت هزینه نسبتا بالا را دارند؟ چقدر مدارس غیر انتفاعی آینده فرزندان را تضمین میکند؟
همانطور که میدانید مدارس به دو دسه تقسیم بندی میشوند : مدارس دولتی و مدارس غیر دولتی
شرایط ثبت نام مدارس دولتی چندان سخت نیست. مدارس دولتی هیچ‌گونه آزمون ورودی یا شرایط سختی برای ثبت‌نام دانش آموزان ندارند؛ البته دانستن بعضی از نکات قبل از ثبت نام در مدارس دولتی ذهن والدین را آماده می‌کنند.
شرایط ثبت نام مدارس دولتی در ایران

• ثبت‌نام دانش آموزان اتباع خارجی در همه دوره‌های تحصیلی طبق شیوه‌نامه‌های ابلاغ شده به مدارس انجام می‌گیرد.
• هر دانش‌آموز مجاز است تنها به مدارسی که در محدوده جغرافیایی محل زندگی‌اش مشخص شده است برای ثبت‌نام مراجعه کند.
• ثبت‌نام دانش آموزان در پایه دهم با توجه به اولویت‌هایی که در نمونه برگ های تحصیلی درج‌شده است صورت می‌گیرد.
• مدارس حق برگزاری آزمون ورودی ندارند. همچنین مدارس دولتی نمی‌توانند برای ثبت‌نام شرط معدل برقرار کنند.
• تمامی دانش آموزان ورودی به پایه اول باید به محض ورود در برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی شرکت نمایند.
• دانش آموزان گروه‌های آسیب‌دیده شنوایی، بینایی، معلول جسمی-حرکتی و اختلال‌های هیجانی می‌توانند در صورت دارا بودن شرایط در مدارس دولتی عادی ثبت‌نام نمایند.
• مدارس هیئت‌امنایی نیز جزو مدارس دولتی هستند و دریافت هرگونه وجه به غیر از مبالغی برای کلاس‌های فوق‌برنامه در این مدارس ممنوع است.
درباره مدارس غیرانتفاعی البرز

تفاوت اساسی مدارس دولتی و غیرانتفاعی در ایران

1- مدارس غیرانتفاعی موظف هستند که مثل مدارس دولتی تا ساعت دوازده مطابق الگوی آموزش و پرورش دروس معمول را آموزش بدهد.
2- یکی از مهم ترین نقاط قوت معمول و مورد انتظار در مدارس غیر انتفاعی آموزش جدی زبان انگلیسی است که واقعیت این است که بطور کامل مجوز دو زبانه ندارند.
4- مهم ترین معیار که میتونه مدارس غیر انتفاعی رو جذاب کنه تعداد کمتر دانش آموزان داخل کلاس است که اگربخواهیم کودکان نه در یک محیط ایزوله بلکه در محیط واقعی مشابه جامعه واقعی رشد کنند و شخصیت اجتماعی آنها شکل بگیرد البته در مقطع دبستان که آموزش خاصی قرار نیست ارائه شود مدارس دولتی به مدارس غیر انتفاعی ارجحیت دارد.
3- از نظر کیفیت آموزشهای رسمی کیفیت آموزشی مدارس دولتی بهتر از مدارس غیرانتفاعیه است به این دلیل که معلمهای مدارس دولتی جوان تر و با علوم و روشهای جدید آموزش به روز ترن درحالیکه معلم های مدارس غیرانتفاعی اکثرا بازنشسته هستند و الزام جهت آپ تو دیت کردن دانش و روشهای آموزشی ندارند.
4- فوق برنامه مدارس غیرانتفاعی بیشتر جنبه سرگرم کننده دارد به این دلیل که اولا بچه های کوچیک عملا تا ظهر دیگر کشش درس را ندارند و کلاسهای بعداز ظهر حتی اگر کیفیت مناسبی داشته باشند بازدهی لازم رو برای بچه ها نخواهند داشت و نکته بعدی هم این است که کیفیت کلاسها به قدری نیست که بچه ها قادر باشند مهارت کسب کنند و بیشتر کلاسها جنبه شو دارند.درمجموع تناسبی بین ارائه خدمات اضافی در مدرسه با شهریه اخذ شده وجود ندارد.
درباره مدارس غیرانتفاعی فرهنگ

5- یه مبحثی مطرح شد تحت عنوان حضور در محله و اینکه الگوهای آموزشی مطرح در جهان، توصیه میکند که برای بازدهی بیشتر بچه هایی مقطع دبستان در شعاع 500 متری محل سکونت خود به مدرسه بروند تا احساس امنیت و تعلق خاطر بیشتری رو تجربه میکنند.
6- انتخاب یا عدم انتخاب یه مدرسه غیر انتفاعی رابطه مستقیمی با نحوه مدیریت مدرسه از نقطه نظر باز/ بسته بودن مدرسه، رویکرد تعاملی اولیا با مربیان مدرسه، چشم انداز و سیاستهای کلی، جدیت یا مهربونی و .... دارد به این معی که یه مدیر توانمند قادراست ضعف کادر آموزشی مدرسه را پوشش دهد.
7- مدارس غیرانتفاعی معمولا از منزل دور هستند و بچه ها می بایست با سرویس به مدرسه رفت و آمد نمایند پس انتخاب یک سرویس مناسب هم از نکات خیلی مهم برای درنظر گرفتن مدارس دولتی و یا غیر انتفاعی است.
در آخر شایان ذکر است که اگهر والدینی بتوانند برای حداقل سال اول تحصیل فرزندانشان وقت بیشتری را اختصاص دهند و ارتباط مناسبی با مدرسه برقرار کنند برای دوره دبستان مدارس دولتی ارجحیت دارند. به این دلیل که آموزش ها مهارتی خاصی نیاز نیست و در صورت لزوم با موسسات خصوصی در زمانی که کودک به اندازه کافی در منزل استراحت کرده قابل جبران است.
درباره مدارس غیر انتفاعی انرژی اتمی

اما اگر مادر و پدر به دلیل شاغل بودن زمان کافی نداشته باشند در انتخاب مدرسه غیر انتفاعی باید موارد زیادی از جمله بعد مسافت، قدرت و نحوه مدیریت، خط فکری کادر مدرسه، قوانین و مقررات مدرسه، هماهنگی مدیریت با کادر مدرسه، فضای مناسب مدرسه از جمله سالن غذا خوری، ورزش، حیاط ، استاندارد بودن کلاسها، کیفیت آموزش زبان انگلیسی، نسبت شاگرد به کلاس، میزان ساعات نگهداری بچه ها، نحوه تعامل همسالان با هم در مدرسه، بهداشت مدرسه، نحوه آموزش مهارتهای زندگی به بچه ها، برنامه تعامل و جلسات اولیا و مربیان، نحوه نظارت و کنترل مربیان را در نظر بگیرند.
در آخر به نقل از پایگاه خبری ایلنا در جامعه ما استفاده از مشاوره تحصیلی جهت ثبت نام مدارس و یا انتخاب رشته دبیرستان و دانشگاه اثر بسیارزیاد و مهمی دارد و با توجه به اطلاعات کم والدین بهتراست که حتما با مشاوران تحصیلی در ارتباط باشید تا بتوانید بهترین تصمیم را برای آینده فرزندان خود بگیرید.

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید