+
۱

بهترین رشته های پزشکی کدامند؟ (اینجا کلیک کنید)

دندان پزشکی
وقتی این سوال مطرح می شود که بهترین رشته های پزشکی کدامند؟ یکی از کثیرترین جواب ها، دندانپزشکی است. وقتی این رشته دندانپزشکی، رویای بیش از نیمی از متقاضیان رشته تجربی است. وظیفه تحصیل کردگان آن، تشخیص و درمان بیماری های دهان دندان بیماران است.

این رشته دندانپزشکی، در مقطع دکترای عمومی به پیشگری، درمان و رعایت بهداشت ناحیه دهان و دندان می پردازند. مدت تحصیل آن به دو بخش 2 ساله و 4 ساله تقسیم بندی می شود. تسلط بر زبان انگلیسیف لازمه تحصیل در دندانپزشکی می باشد.

در سال های اخیر به دلیل توجهات بالا به بهداشت فردی باعث شده است که موارد مورد نیاز برای مراجعه به دندانپزشکی کمتر شود. از سوی دیگر تعداد فارغ التحصیلان این رشته نسبت به قبل بیشتر شده است. اما با تمام این تفاسیر، هنوز هم موقعیت های بسیار خوبی، مخصوصا در شهرهای بزرگ وجود دارد.





برای آگاهی از رتبه بندی تخصص های پزشکی بر روی لینک مربوطه کلیک کنید





رشته پرستاری
شغل پرستاری را که نماد ایثار و خستگی ناپذیری، انتخاب اغلب داوطلبان است. به طور کلی، یکی از بهترین رشته های پزشکی برای خانم ها ، پرستاری است. وظیفه اصلی دانش آموختگان آن، توانبخشی، و مراقبت از بیماران از توانبخشی تا درمان می باشد. این افراد، علاوه بر مراقبتی، حمایتی، درمانی، هماهنگی ، مشورتی ، مدیریتی و تحقیقاتی و همچنین هماهنگی ارتباط بین بیمار و پزشک است.

شغل پرستاری در همه دنیا، از جایگاه خوبی برخوردار است و در کشور ما با وجود آنکه جایگاه خود را نیافته اند، اما بازار کار خوبی در انتظار فارغ التحصیلان خواهد بود. دانش آموختگان این رشته، علاوه بر کار در مراکز بهداشتی و بیمارستان، می توانند در سازمان های تربیت بدنی، مراکز ورزشی، صنعت مراقبت، بهداشت کارکنان، مراقبت پزشکی و … مشغول به کار شوند.





رشته مامایی
به دلیل اهمیت و ضرورت وجود ماماهایی برای زایمان زنان، بهترین رشته های پزشکی برای خانم ها را می توان رشته مامایی دانست. خوشبختانه، با پیشرفت علم در زمینه های مختلف پزشکی، امروزه ماماها توانسته اند خود را به خوبی نشان دهند. این رشته که یکی از زیر شاخه های پزشکی به شمار می رود، به مشاهده ،‌ آموزش، پیشگیری ، تحقیق، تشخیص و درمان می پردازد. حیطه وظایف فارغ اتحصیلان رشته مامایی بسیار گسترده است، که در این مجال نمی گنجد.

اما در مورد آینده شغلی آن می توان گفت که متاسفانه در سال های اخیر به دلیل تعداد بالای فارغ التحصیلان، تعداد استخدامی ها نسبت به قبل کمتر شده است. همین امر باعث شده است تا بسیاری از فارغ التحصیلان بیکار بمانند. با این وجود، موقعیت های شغلی دانش آموختگان رشته پرستاری، عمدتا در بیمارستان ها، زایشگاه ها، درمانگاه ها و مراکز بهداشتی می باشد.





برای اطلاع از شرایط و معدل لازم برای تحصیل پزشکی در کشور آلمان وارد لینک مربوطه شوید





رشته پزشکی
از دیر باز دست یافتن و رسیدن به رشته پزشکی، ایده آل ترین هدف اغلب کنکوری های تجربی بوده است. طیف وسیع کاربردها و وظایف پزشکی، فارغ التحصیلان آن را در حیطه های بسیاری مشغول به کار نموده است. پزشکان به تشخیص، درمان، پیگیری بیماران، مدیریت و سرپرستی مراکز خدمات بهداشتی و درمانی، شرکت در امور تحصیلی و دانشگاهی مشغول می شوند.

پزشکان متخصص نیز می توانند، ریاست بیمارستان های دولتی یا خصوصی، ریاست یا معاونت دانشکده و دانشگاه های علوم پزشکی را به دست گیرند. دوره علوم پایه پزشکی، حداکثر 2 سال می باشد و دانشجو در صورت قبولی می تواند به دوره تخصصی راه یابد.

آینده شغلی تحصیلکردگان رشته پزشکی، در بیمارستان و درمان گاه های خصوصی و دولتی، مراکز درمانی و بهداشتی در شهرها و روستاها خواهد بود. طبیعتا هر چه مرکز یا محل سکونت یا کار بزرگتر باشد، تعداد موقعیت های کاری نیز بیشتر خواهد بود.





رشته دامپزشکی
به دلیل اهمیتی که دام و طیور در تغذیه انسانی و تامین مواد غذایی روزانه دارند، توجه و اهمیت رشته دامپزشکی نیزغیر قابل انکار است. دامپزشکان می توانند با علم خود به بهداشت، تشخیص و درمان بیماری های حیوانی می پردازند و در سلامت آزیان، طیور، دام و حشرات پر اهمیت، نقش کلیدی دارند.

دوره تحصیل آن ها 4 سال است که به 2 سال تحصیل علوم پایه، و 2 سال مطالعه دروس پاتوبیولوژی تقسیم بندی می شود. با توجه به تولید بسیار گسترده دام و طیور در کشور و به طبع مواجهه با بیماری های مختلفف، می توان گفت که آینده شغلی خوبی در انتظار فارغ التحصیلان این رشته می باشد. البته فراموش نکنیم که میزان تخصص و مدرک تحصیلی نیز فاکتور مهمی در نرخ درآمد خواهد بود.

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید