+
۱

گوشت خشک شده، عامل عمده سرطان‌ در افغانستان (اینجا کلیک کنید)

گوشت خشک شده، عامل عمده سرطان‌ در افغانستان

شماری از پزشکان افغان گفته اند که استفاده از گوشت خشک شده از عوامل اصلی بیماری سرطان در افغانستان است.در سطح جهانی آلودگی بیش از حد هوا، مصرف تنباکو، غذای ناسالم، نداشتن فعالیت‌های فزیکی و اثرات ناشی از سلاح‌های بیولوژیکی، شیمیایی و هسته‌ای در جنگ، از عوامل اصلی ابتلا به این بیماری است. وت پارس شما را به مطالعه این تحقیق در ادامه مطلب دعوت می کند.

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید