×

لینک پد چیست؟

اگه وبلاگ یا سایت دارید میتونید با لینک کردن مطالب جدیدتون به اینجا بازدیدکننده های بیشتری رو جذب کنید. گاهی هم توی اینترنت مطالب جالبی پیدا میشه که دلتون میخواد جایی ثبت کنید و بعدا بخونید یا به دیگران نشون بدید، اینکارم اینجا ممکنه. دقت کنید که اینجا جای معرفی کل یک سایت نیست بلکه برای معرفی مطالب سایتها ساخته شده!

ثبت نام سریع مشاهده آخرین مطالب


+
۱

استانبولی پلو

استانبولی پلو

برنج را می‌شوییم در قابلمه همراه مقداری آب و نمک روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید.سیب زمینی نگینی خرد کرده و آن را کمی روغن تفت می‌دهیم و کنار می گذاریم. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

خواص انار

خواص انار

پوست و ريشة انار ضدكرم مي‌باشد.انار معتدل ، مقوي ، ملين ، ادار آور و ضد تشنگي مي‌باشد. [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

رستوران ليالی

رستوران ليالی

نوع رستوران هندی ، عربی موقعیت مناسب شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب قرارهای دو نفره [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

رولت لازانیا با مرغ

رولت لازانیا با مرغ

طرز تهیه رولت لازانیا با مرغ روغن را درون تابه داغ کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود .مرغ را نیز به آن بیافزایید و کمی تفت دهید.سس‌ تند ‌و سُس گوجه ‌فرنگی را درون تابه بریزید و قارچ، آو... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

رستوران مورانو

رستوران مورانو

نوع رستوران گریل ،پیتزایی ، ایتالیایی ، موقعیت مناسب جشن یا مهمانی کوچک ، مهمان خارجی یا میهمان ویژه ، جای دنج ومناسب قرارهای دو نفره [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

خواص ازگيل

خواص ازگيل

ازگيل درمان كنندة اسهال است. روش استفاده : از ميوة ‌خام آن يا كنسرو ميل شود* خوردن ازگيل نارس خون رويهاي داخلي مانند بواسير و خون ريزي رحم را درمان مي‌كند* جهت درمان ورم روده كنسرو ازگيل و يا ... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

استيک با پنير

استيک با پنير

طرز تهيه استيک با پنير ابتدا پياز را به صورت خلالي خرد کنيد. در ماهيتابه روغن زيتون بريزيد. اجاق را روشن و زير اجاق را کم کنيد. روغن که داغ شد، استيک ها را در آن سرخ کنيد. وقتي يک سمت آن سرخ شد، به... [بیشتر بخوانید]

 
+
۲

رستوران نايب ساعی

رستوران نايب ساعی

نوع رستوران غذای دریایی، ایرانی موقعیت مناسب جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی یا میهمان ویژه [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

تمام حواس تان را طعم شناس کنید!

تمام حواس تان را طعم شناس کنید!

خوردن خوراکی های دارای بافت، از جمله انار، راهی برای بیدار کردن دوباره حواس است. پژوهشگران می گویند که ما هنگام انتخاب و خوردن غذا، بیش از حد روی یک یا دو حس، به ویژه حس های لامسه و چشایی تکیه می کنیم... [بیشتر بخوانید]

 
+
۲

آجیل پلو

آجیل پلو

برنج را شسته و به مدت 1ساعت خیس می گذاریم. سپس برنج را جوشانده و آبکش می نماییم.روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

رستوران پیکولو

رستوران پیکولو

نوع رستوران ایتالیایی موقعیت مناسب شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب قرارهای دو نفره [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

با خواص شگفت انگیز خوراکی های نارنجی رنگ پاییزی آشنا شوید

با خواص شگفت انگیز خوراکی های نارنجی رنگ پاییزی آشنا شوید

علاوه بر لذت بردن از رنگ های زیبای زرد و نارنجی در پاییز، از خواص سبزیجات و میوه های نارنجی هم غافل نشوید، نارنجی برای شما سلامتی به ارمغان می آورد! اگر بخواهیم رنگی را به عنوان نماد پائیز انتخاب ک... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

آش آبادانی

آش آبادانی

مواد لازم لوبيا سفيد ۱ پیمانه نخود ۱ پیمانه گوشت ۲۵۰ گرم پیاز متوسط ۱ عدد عدس ۱ پیمانه برنج ۲... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

خواص هل

خواص هل

یکی از چاشنی‌های معطر مورد استفاده در بعضی از غذاها، نان‌ها، شیرینی‌ها و به‌خصوص مرباها، هل است. البته در مقام مقایسه، هندی‌ها و پاکستانی‌ها بیشترین مصرف‌ کننده‌های هل در جهان هستند.شاید جالب باش... [بیشتر بخوانید]

 
+
۱

سبد غذایی ضد سرطان!

سبد غذایی ضد سرطان!

شاتوت به دلیل رنگ تیره حاوی مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان هاست. سرطان، یکی از بیماری های دوران مدرنیته است که به شکل های مختلف بروز کرده و تعداد قربانیان این بیماری به طور باورنکردنی و صعودی رو به ا... [بیشتر بخوانید]