طرز تهیه:
ابتدا درجه حرارت فریزر خود را روی سرد ترین حالت تنظیم کنید و ظرف سینی مانند مناسبی را در فریزر خوب سرد کنید. ژلاتین را در دو قاشق غذا خوری شیر رقیق کرده، سپس مابقی شیر را بر روی حرارت بخار آب جوش داغ کنید (شیر را داخل ظرفی مقاوم در برابر حرارت ریخته و آن را داخل ظرف آب در حال جوش قرار دهید)، سپس شیرین کننده ماردین و نمک را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. این فرآیند را تا 2 دقیقه ادامه دهید، بعد می توانید زرده تخم مرغ را به محلول اضافه کرده خوب هم بزنید و مجدد محلول را به حرارت برگردانید؛
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید