+
۱

ترکیبات عسل طبیعی و مواد تشکیل دهنده آن را بهتر بشناسیم (اینجا کلیک کنید)

ترکیبات عسل طبیعی و مواد تشکیل دهنده آن را بهتر بشناسیم

از بین صدها گیاه شهدزا فقط معدودی اهیمت اقتصادی دارند. رنگ، مزه و سایر خصوصیات عسل مورد بررسی قرار گرفته و این نتیجه حاصل شده که مشخصه هر نوع عسل در طعم و رنگ بخصوص آن بوده و عسل از نظر سایر خواص، مانند میزان نسبی قندهای مختلف، اسیدها، مواد ازته و خاکستر نسبتاً ثابت می‌باشد.

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید