از بین صدها گیاه شهدزا فقط معدودی اهیمت اقتصادی دارند. رنگ، مزه و سایر خصوصیات عسل مورد بررسی قرار گرفته و این نتیجه حاصل شده که مشخصه هر نوع عسل در طعم و رنگ بخصوص آن بوده و عسل از نظر سایر خواص، مانند میزان نسبی قندهای مختلف، اسیدها، مواد ازته و خاکستر نسبتاً ثابت میباشد.
دلیل گزارش دادن این مطلب:
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید