برای صرفه جویی در وقت و هزینههای توزیع غذا از چه ابزاری استفاده میکنید؟ اگر از آن دسته سازمانهایی هستید که در شیفتهای کاری بین پرسنل خود، غذا توزیع میکنید حتما با مشکلاتی در رابطه با استفاده از ابزارهای دستی مواجه شدهاید. عدم توانایی در پیش بینی غذا، اسراف و تخلف در گرفتن غذا از جمله دغدغههایی است که مدیران این سازمانها در توزیع غذا دارند.
خانه
» تکنولوژی »
نرم افزار »
چرا برخی کسب و کارها از نرم افزار مدیریت رستوران استفاده نمی کنند | شرکت مهندسی کسرا
دلیل گزارش دادن این مطلب:
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید