+
۱

چرا برخی کسب و کارها از نرم افزار مدیریت رستوران استفاده نمی کنند | شرکت مهندسی کسرا (اینجا کلیک کنید)

برای صرفه جویی در وقت و هزینه‌های توزیع غذا از چه ابزاری استفاده می‌کنید؟ اگر از آن دسته سازمان‌هایی هستید که در شیفت‌های کاری بین پرسنل خود، غذا توزیع می‌کنید حتما با مشکلاتی در رابطه با استفاده از ابزارهای دستی مواجه شده‌اید. عدم توانایی در پیش بینی غذا، اسراف و تخلف در گرفتن غذا از جمله دغدغه‌هایی است که مدیران این سازمان‌ها در توزیع غذا دارند.

 

رای دهندگان

kasraco  

دیدگاهتان را بنویسید