کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو

دستور آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

کدبانو
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

شیرینی کشمشی با طعم پرتقال

دوشنبه, ۲۱ دی ۱۳۹۴، ۰۱:۲۱ ب.ظ
مواد اولیه:

آرد: ۲ و نیم فنجان

آب پرتقال: ۲ قاشق سوپ‌خوری (تازه)

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

جوش شیرین: نصف قاشق چای‌خوری

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

پوست پرتقال: یک قاشق چای‌خوری (رنده شده)

تخم مرغ: یک عدد

شکر قهوه‌ای: یک فنجان

شکر: یک فنجان

کره: یک فنجان (نرم شده)

شکلات سفید: یک فنجان (چیپسی)

کرنبری: یک فنجان (خشک شده،جایگزین آلبالو یا گیلاس یا کشمش)



طرز تهیه:

۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی‌گراد) از قبل گرم کنید. دو سینی شیرینی‌پزی بزرگ را چرب کنید یا روی آن کاغذ پوستی بگذارید.

۲. کره و شکر‌ها را در کاسه یک همزن دستی با هم بزنید تا خامه‌ای شود. تخم مرغ، پوست پرتقال، آب پرتقال و وانیل را بریزید و هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را بریزید و هم بزنید و سپس کرنبری و تکه‌های شکلات را اضافه کنید.

۳. با یک ملاقه متوسط خمیر را در سینی‌های آماده شده بکشید. ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید تا لبه‌های شیرینی‌ها طلایی شود و وسطش هنوز نرم باشد. بگذارید ۵ دقیقه در ظرف خنک شود و سپس روی توری بگذارید.

مهاجرت استرالیا

موسسه تداوم نسل سپید

مهاجرت استرالیا + مهاجرت به استرالیا + مشاوره مهاجرت استرالیا + ارزیابی ویزای استرالیا + ویزای اسکیل ورکر استرالیا + ویزای استرالیا کلاس 189 + ویزای استرالیا کلاس 190 + ویزای استرالیا کلاس 489 + مهاجرت استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + اسسمنت ویزای استرالیا + هزینه مهاجرت به استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + تحصیل در استرالیا + اقامت دائم استرالیا + مهاجرت استرالیا +

www.tnsvisa.ir

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی