امام جمعه تهران: در كشور ما فقر واقعیت ندارد

امام جمعه موقت تهران، تحریم را از الطاف خفیه خداوند دانست که ملت ایران را هر روز استوار‌تر و آسیب‌ناپذیر‌تر می‌کند.

آیت‌الله صدیقی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران به برگزاری اجلاس زنان و بیداری اسلامی اشاره کرد و گفت: هزاران بانوی فرهیخته از جای جای جهان در ‌ام القرای قیام‌ها و نهضت‌های اسلامی، ایران حاضر شدند که حضور آن‌ها معانی و پیام‌های بسیار دارد.

صدیقی به دیدار زنان شرکت کننده در اجلاس با رهبر انقلاب به بیان نکاتی از سخنان مقام معظم رهبری اشاره کرد و اظهار داشت: مقام معظم رهبری به فرصت دیدار‌ها اشاره کردند که امروز روزی است که مومنان باید از حال هم دیگر اطلاع داشته باشند چراکه بی‌خبری از هم شکننده است.

وی با بیان این‌که ‌کسانی که راه، هدف، دین، امامت، مسلک و دشمن مشترک دارند؛ باید از هم دیگر اطلاع داشته باشند، گفت: امروز روز یگانگی اتحاد، خودیابی و دوستیابی است.

امام جمعه موقت تهران در ادامه به توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر بازگشت زن به هویت اسلامی اشاره کرد و گفت: بیش از صد سال است که دشمنان دین با همه امکانات سعی می‌کنند، زنان اسلامی را با هویت خود بیگانه کنند و صدمات بسیاری به بشریت بزنند.

صدیقی در ادامه تصریح کرد: غربی‌ها برای رسیدن به اهداف خود جنایت‌ها می‌کنند و حقوق بشر و سازمان‌های بین المللی وسیله فریبکاری کاری آن‌ها به شمار می‌رود.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران گفت: امروزه در غرب کرامت زن‌ها بیشتر از مرد‌ها آسیب دیده است.

وی در ادامه تصریح کرد: در غرب، زن، به صورت جنس مطرح می‌شود و بازیچه هوس بازی‌ هوسبازان قرار می‌گیرد، اما از دید اسلام، زن، انسان، خلیفه خدا و نماینده حق تعالی است و در ایران اسلامی حضور زنان درعرصه‌های علمی، اخلاقی، اجتماعی و سیاسی با حفظ کرامت زن بودنش وجود دارد.

امام جمعه موقت تهران افزود: شرم‌آور است زن، زن و مرد، مرد نباشد و رسوایی‌ها که غرب ایجاد کرده است، مایه شرم است.

وی گفت: در غرب کرامت انسانی زن به اسم آزادی لگدمال شده است و این در حالی است که در دیدگاه اسلام زن می‌توان در دامنش، معراجی بسازد.

امام جمعه موقت تهران اظهار داشت: تحریم‌ها برای ملت و دولت ایران تازگی ندارند چرا که ما از ابتدای انقلاب با تحریم روبرو بوده‌ایم و ما تحریم را از الطاف خفیه خدا می‌دانیم که ما را هر روز استوار‌تر و آسیب‌ناپذیر‌تر کرده است.

وی به ۸سال دوران دفاع مقدس که بسیاری از کشور‌ها حتی به ما سیم خاردار نمی‌فروختند اشاره و بیان کرد: ‌در آن روز‌ها کشور ما هم تحریم بود و هم با هجوم نظامی مواجه بود و ملت ما هیچ کس را جز خدا نداشتند، اما با رهبری امام و اعتماد به پرچم ولایت حضرت حجت، مردم ما آنچنان حماسه‌ای در مقاومت نشان دادند که شرق و غرب از این رشادت و مقاومت عاجز مانده بودند.

وی با بیان این‌که تحریم‌ها برای ما یک فرصت و شانس خوب است، گفت: افرادی سست عنصر در کشور و نظام هستند که وقتی کمی فشار می‌آید می‌گویند ارتباط برقرار کنید، درحالی که اگر قرار بود چنین شود، چرا انقلاب کردیم.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه دشمنان با تحریم ایران چاه هلاکت برای خود کنده اند چون بمولا و رهبر ندارند، گفت: ملت ایران آگاهانه قیام کردند و به این راه قدم نهاده‌اند و می‌دانند که این تهدید‌ها را به نفع ما است و تحریم‌ها در آخر دشمنان را به چالش می‌کشد.

صدیقی با بیان این‌که مردم باید مراقب جنگ روانی دشمن باشند، گفت: ما از فقر نمی‌ترسیم، بلکه از خوف فقر می‌ترسیم، چراکه پیامبر (ص) دو چیز را به عنوان خطر اساسی، اول ریاست طلبی و دوم خوف فقر مطرح کرده است.

وی در ادامه خطبه‌های خود افزود:در كشور ما فقر واقعیت ندارد و ما سرمایه‌های کلان در مملکت داریم، جوانان مبتکر داریم و ملت ما شریف و نجیب هستند.

صدیقی بیان کرد: ملت ما با پشتوانه ایمان و دست توسل و اعتقاد به امام زمان و صاحب خود و با نشستن در کشتی نجات اهل بیت می‌تواند با طوفان‌ها در بیفتد و از هیچ طوفانی نمی‌هراسد.

وی در ادامه به ماه مبارک رمضان که در پیش است اشاره کرد و گفت: ما باید مراقب باشیم که در ماه رمضان از ذات احديت غافل نشویم، چرا که با دعوت خدا است که بزرگ و برجسته شده‌ایم و ذات احدیت منبع هستی مشترک ما شده است.

رهبر معظم انقلاب: ايران در کنار همه كساني كه با آمريكا و صهيونيزم مواجهه مي‌كنند ايستاده است

رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص تحریم های کشورهای غربی بر علیه جمهوری اسلامی ایران، یادآور شدند: ما 32 سال است با دشمنی های استکبار مواجه ایم. آنها 30 سال است که ما را مقابل تحریم ها واکسینه کرده اند، تحریم به ما ضربه نمی زند.

 به نقل پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، از حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز(چهارشنبه) در ديدار بيش از هزار نفر از زنان نخبه، فرهيخته و مجاهد دنياي اسلام، نقش زنان را در حركت عظيم بيداري اسلامي بي بديل خواندند و با اشاره به تجربه بسيار پربركت حضور زنان ايران در پيروزي و تداوم انقلاب اسلامي تأكيد كردند: تداوم،‌تقويت و گسترش حضور زنان در حركت مبارك بيداري اسلامي بي ترديد، پيروزيهاي فراواني را براي ملتهاي مسلمان به دنبال خواهد آورد.

ايشان، اجتماع زنان فرهيخته و مسلمان 85 كشور جهان را در اجلاس بين المللي زنان و بيداري اسلامي، فرصتي بسيار مهم براي شناخت بيشتر زنان دنياي اسلام از يكديگر دانستند و افزودند: آشنايي و تعامل ايجاد شده در اين اجلاس را مقدمه اي براي ايجاد حركتي مؤثر و ماندگار در روند احياي هويت و شخصيت زنان مسلمان قرار دهيد.


رهبر انقلاب با اشاره به تلاش 100 ساله، پيچيده و همه جانبه غرب براي دور كردن زنان مسلمان از هويت اسلامي تأكيد كردند: تلاش بانوان نخبه جهان اسلام براي احياي اين هويت، بزرگترين خدمت به امت اسلامي است چرا كه احساس هويت، آگاهي و بصيرت زنان مسلمان، تأثيري شگرف و مضاعف بر جريان بيداري اسلامي و عزت و كرامت امت اسلام خواهد داشت.


حضرت آيت الله خامنه اي، نگاه غرب به «زن» را نگاهي اهانت آميز دانستند و خاطرنشان كردند: غربي ها، در عمق فرهنگ خود، زن را كالا و وسيله اي براي تمتع مرد مي دانند و همه ابزارها و امكانات خود را براي تحقق اين هدف بكار گرفته اند اما در حركتي مزورانه بر اين نگاه منحط، ناقص و گمراه كننده، نام آزادي گذاشته اند همچنانكه بر جناياتي نظير قتل و غارت ملتها، چپاول ثروتهاي كشورها و لشكركشي و تحميل جنگ نيز نامهاي فريبنده اي مثل آزادي طلبي، حقوق بشر و دمكراسي مي گذارند.


رهبر انقلاب اسلامي نگاه اسلام به زن را در نقطه مقابل نگاه غرب به اين مقوله برشمردند و تأكيد كردند: اسلام به زن نگاهي عزت بخش، كرامت آفرين و رشد دهنده دارد و براي زن هويت و شخصيتي مستقل قائل است.


حضرت آيت الله خامنه اي با استناد به تجربه موفق حضور زنان فرهيخته و مؤمن ايراني در عرصه هاي مختلف علمي، سياسي و مديريتي افزودند: زن در محيط اسلامي، رشد علمي شخصيتي خلاقي، سياسي مي يابد و در اساسي ترين مسائل اجتماعي در صفوف مقدم قرار دارد اما همچنان «زن» باقي مي ماند و به اين مسئله افتخار مي كند.


ايشان، متلاشي شدن خانواده ها در غرب و افزايش فرزندان بي هويت را از جمله نتايج نگاه فرهنگ غربي به زن دانستند و افزودند: غرب از همين نقطه، سخت ترين ضربات را خواهد خورد و در روند تدريجي بروز پيامدهاي حوادث اجتماعي، دچار فروپاشي خواهد شد.


حضرت آيت الله خامنه اي، زن و مرد را در نگاه اسلام داراي خصوصيات مشترك انساني برشمردند و افزودند: زن و مرد هر كدام براساس خصوصيات جسماني خود، در ادامه آفرينش، رشد و تعالي انسان و حركت تاريخ نقش خاصي به عهده دارند كه در اين ميان نقش زن يعني تداوم بخشيدن به نسل انسان، از نقش مرد مهمتر است. ايشان افزودند: ضوابط اسلام درباره خانواده و محدوديتهاي روابط جنسي را بايد از اين ديد، مطالعه و درك كرد.

رهبر انقلاب اسلامي، روشن كردن و برجسته ساختن نقش زن از نگاه ا سلامي را مهمترين مسئوليت زنان نخبه و فرهيخته دنياي اسلام دانستند و با استناد به نقش اساسي زنان در تحولات 33 سال اخير ايران افزودند: نقش زنان در تحولات اجتماعي، انقلابها و حركت بيداري اسلامي نيز، نقشي تعيين كننده است چرا كه هرجا زنان در يك حركت اجتماعي حضوري آگاهانه مي يابند، پيشرفت و پيروزي آن حركت تضمين شده است و اين واقعيت ادامه و تقويت حضور زنان در تحولات مصر، ليبي، بحرين، يمن و ديگر نقاط دنياي اسلام را كاملاً ضروري مي سازد.


حضرت آيت الله خامنه اي بيداري اسلامي را حركتي عجيب و بي نظير برشمردند و تأكيد كردند: اين حركت به شرط آسيب شناسي صحيح و مقابله با خطرات و آفتها، مي تواند مسير كنوني تاريخ را عوض كند.

رهبر انقلاب اسلامي با تجليل از انقلاب ملتهاي مسلمان در شمال افريقا و ديگر مناطق جريان بيداري اسلامي افزودند: مستكبران و در رأس آنها امريكا و صهيونيزم كه در مقابل اين حركت عظيم، غافلگير شده اند با همه وجود سعي مي كنند اين حركت را مهار و بر آن موج سواري كنند.


ايشان كم كردن انگيزه هاي ملتها براي تداوم حضور در صحنه، و سرگرم كردن قشرهاي مختلف مردم كشورهاي منطقه به مسائل فريبنده يا اختلاف انگيز را از جمله روشهاي دنياي استكبار براي مهار بيداري اسلامي برشمردند و تأكيد كردند: اگر ملتهاي مسلمان در مقابل اين توطئه مقاومت كنند و همچنان در صحنه حضور داشته باشند پيروزي آنها بر دنياي استكبار قطعي است چرا كه قدرت شمشير همه مستكبران در مقابل حضور و ايمان ملتها، كُند و ناكارآمد است.
رهبر انقلاب اسلامي، با اشاره به توطئه ها و اقدامات بي وقفه اما شكست خورده دشمنان اسلام و ايران در 33 سال اخير افزودند: غربي ها اين روزها درباره تحريم ايران جنجال آفريني مي كنند اما نمي فهمند كه خودشان ملت ايران را به واسطه تحريم هاي 30 سال اخير در مقابل هر تحريمي واكسينه كرده اند
ادامه نوشته

ظلم دوچندان در حق مظلومان خیابانی!

احساس می‌کنیم که مافیایی در کار است؛ غافل از اینکه اگر احساسمان هم درست باشد، بی‌گمان مادری که کودک به بغل روزش را کنار خیابان به گل فروشی شب می‌کند، قطعا مظلوم واقع شده است، چه از طرف مافیای ندیده و چه طرف ما؛ باور ندارید؟

معضل کارگران خیابانی از آن دست آفت‌هایی که است که گسترش شهرنشینی برایمان به ارمغان آورده و عواملی چون توسعه نیافتگی به کمک آمده تا روز به روز بر گستره آن افزوده شود، تا جایی که تقریبا در همه شهرهای بزرگ به چشم می‌خورد و دیر نیست که در بقیه مناطق نیز تکثیر شود.

بدین ترتیب، خیابان‌های محل تجمع این گونه کارگران، روز به روز افزوده می‌شود تا به بهانه فروش گل، بادکنک یا اقلامی از این دست، ذره ذره انسانیتمان به تاراج رفته و دیده‌مان به دیدن این تصاویر عادت کند تا دیگر نتوانیم تشخیص دهیم که درست چیست و نادرست کدام!



ادامه نوشته

رهبر معظم انقلاب: رعایت نکردن حجاب و عفاف آثار مخربی بر اخلاق و سیاست جامعه دارد

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تلاش دشمن برای استفاده از نقاط ضعف تاکید کردند:‌ انسان در معرض آسیب قرار دارد و همه باید مراقب رفتار خود باشیم و بدانیم برخی مظاهرِ خودنمایی، بی تقوایی و رعایت نکردن حجاب و عفاف آثار مخرب و ماندگاری بر اخلاق و سیاست جامعه دارد و در این زمینه باید خود زنان، بیشتر مواظبت کنند.

به نقل از دفتر رهبر معظم انقلاب، در سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بانوی حیا و پاکدامنی،‌ حسینیه امام خمینی، سیراب از فضائل و مناقب کوثر نبوی شد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار با تبریک روز تاریخی و فراموش نشدنی ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها و گرامیداشت تقارن این روز با تولد امام خمینی (ره)، ابعاد مختلف زندگی حضرت فاطمه زهرا را الگوی جامعی از فضائل معرفی و خاطرنشان کردند:‌ نام گذاری امروز به نام روز زن، درسهای جاودانه ای برای همه خصوصاً بانوان و زنان کشور اسلامی ما دارد تا با آراستن خود به زیور تقوا، عفاف، دانش، شجاعت، ایستادگی، تربیت صحیح فرزند، و اهمیت دادن به خانواده، در راه و مسیر حضرت زهرا (س) حرکت کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اینکه ذهن و کلام انسانی از بیان تمام فضیلت، درخشندگی، کبریاء و عظمت دخت گرامی پیامبر قاصر و عاجز است افزودند: با این وجود، کلام و زندگی آن بانوی بزرگوار و ائمه اطهار، از دسترس انسان خارج نیست بلکه بر خلاف الگوهایِ دروغینِ دنیایِ مادی، ائمه اطهار(ع)، مسیر و جهتِ صحیح حرکت و زندگی انسانها را نشان داده اند و خود بر قله این کمالات ایستاده اند و انسان را نیز دعوت به پیمودن این مسیر کرده اند.

ایشان همه جامعه خصوصاً بانوان را به پیمودن راه فضیلت های معنوی ائمه اطهار دعوت کردند و با مروری بر سوابق تاریخی حضور زنان در عرصه های مختلف مبارزه از زمان مشروطه تا پیروزی انقلاب و جنگ تحمیلی خاطرنشان کردند: این حضور مؤثر نشان می دهد زنان با حجاب کامل می توانند در این عرصه ها حضور یابند و باشجاعت به وظیفه خود عمل کنند که نمونه عینی آن، مادران بزرگوار شهدا هستند.

حضرت آیت الله خامنه ای به تلاش دشمن برای استفاده از نقاط ضعف اشاره کردند و افزودند:‌ انسان در معرض آسیب قرار دارد و همه باید مراقب رفتار خود باشیم و بدانیم برخی مظاهرِ خودنمایی، بی تقوایی و رعایت نکردن حجاب و عفاف آثار مخرب و ماندگاری بر اخلاق و سیاست جامعه دارد و در این زمینه باید خود زنان، بیشتر مواظبت کنند.

رهبر انقلاب اسلامی، حجاب را موجب شخصیت زن و عاملی برای وقار و متانت او دانستند و تصریح کردند: ‌عفاف بانوان باعث افتخار ، ارزش گذاری و سنگین شدن آبرو و احترام زن در جامعه می شود به همین دلیل باید از اسلام به خاطر توجه به مسئله حجاب تشکر کرد.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، شناخت و معرفت اهل بیت را نعمت بزرگ خداوند دانستند و خاطرنشان کردند: ستایشگری فضائل اهل بیت (ع) در قالب شعر و نثر نعمت دیگری است که مداحان باید قدر آن را بدانند.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اینکه معرفی فضایل معنوی اهل بیت، الگوسازی در جامعه است افزودند: اگر این حرکت با نیت خدایی و خالصانه در جامعه انجام شود کار متعالی و اثر گذاری خواهد بود به همین دلیل مداح باید ببیند بیان کدام منقبت و فضیلت موجب هدایت مخاطب و خضوع و خشوع دل مستمع در برابر خداوند می شود و او را برای حرکت در مسیر اهل بیت تشویق می کند.

ایشان کار جامعه مداحان را بیان حقیقت با استفاده از صدای خوش، آهنگ زیبا، در قالب شعر دانستند و تصریح کردند: استفاده از ترکیب چند هنر، تأثیر مضاعفی در ذهن مخاطب می گذارد لذا احتیاج به فکر و آموزش دارد.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به سطح بالای فهم، معرفت، بلوغ فکری، آگاهی و بصیرت آحاد جامعه خاطرنشان کردند: امروز توانایی های ایران اسلامی در عرصه های مختلف در جهان سراسر مادی می درخشد و مثل خورشید نورافشانی می کند و مداحان نیز باید با توجه به چنین فضایی، به مخاطب خود مطلب و شعر ارائه کند.

در ابتدای این دیدار، تعدادی از مداحان اهل بیت علیهم السلام سروده هایی در بیان شأن و عظمت دخت گرامی پیامبر اکرم، و نیز ذریّه ایشان حضرت امام خمینی (ره) قرائت کردند.

تخریب‌ها نتیجه عکس داد، رأی کاندیداهای جبهه پایداری بیشتر شد+ جدول

دور دوم انتخابات مجلس نهم شورای اسلامی روز جمعه گذشته در تهران و 29 حوزه انتخابیه دیگر برگزار شد تا تکلیف 65 کرسی باقیمانده مجلس جدید روشن شود.

در حالی‌که رهبر معظم انقلاب در روز اول فروردین ماه سال جاری بر اتحاد و یک‌پارچگی و کنار گذاشتن بهانه‌ها برای اختلاف تأکید کردند و انتظار می‌رفت که این توصیه نصب العین جریان‌های سیاسی کشور به‌ویژه اصول‌گرایان در آستانه انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد، اما متأسفانه ماجرا به‌گونه‌ی دیگری رقم خورد و التهاب خاص فضای انتخابات به تنور بگو مگوها و بعضاً رویکردهای تخریبی دمید، به‌طوری که برخی جریانات سیاسی به‌جای اثبات خود و اعلام برنامه‌هایشان برای مجلس آینده (که البته به‌دلیل تنوع گروه‌ها و سلیقه‌ها در این جرایانات بعید است از یک برنامه منسجم و مورد اجماع در حوزه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی برخوردار باشد) حجم انبوهی از اظهارنظرهای افراد شاخص و تولیدات رسانه‌ای را به تخریب جبهه مقابل خود اختصاص داد.

دو شب‌نامه بدون امضا علیه آیت‌الله مصباح یزدی به‌نام جمعی از دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السلام، انتشار و توزیع یک نشریه دانشجویی با عنوان "فریاد بصیرت" حاوی تخریب و برچسب‌زنی به اعضای شاخص جبهه پایداری، توزیع هماهنگ مطالب تخریبی علیه جبهه پایداری در سایت‌ها، خبرگزاری‌ها و نشریات در اختیار این طیف (که ستاد تخریب این جریان در اثر ارسال یک ایمیل اشتباه به برخی از ایمیل‌هایی که مطالب تخریبی برای آن‌ها ارسال می‌شد، لو رفت)، چندین نوبت اظهارنظر آقایان زاکانی، باهنر، نادران و فدایی بخشی از این موارد است.

با این حال، به‌رغم این حجم از دمیدن بر اختلاف‌ها، درصد رشد آرای راه‌یافتگان از کاندیداهای جبهه پایداری به مجلس نهم در دور دوم در مقایسه با دور اول نسبت به درصد رشد آرای منتخبان جبهه متحد، افزایش بیشتری داشته است که این مسئله نشان می‌دهد تخریب‌ها نه تنها نتیجه‌ی دلخواه تخریب‌گران را به‌دنبال نداشته بلکه به نتیجه‌ی عکس مورد انتظار آن‌ها تبدیل شده است.

ادامه نوشته

فرصتی که در جعل نام خلیج فارس می‌سوزد!

در دهه‌های اخیر، بارها به جعل نام خلیج فارس، اعتراض شده است، تا جایی که سازمان ملل متحد تا کنون پنج بار در دورده‌های گوناگون، بر رسمی بودن نام «خلیج فارس» تأکید کرده و افزون بر آن، از هیأت‌های بین‌المللی خواسته که در مکاتبات رسمی، به ویژه در اسناد سازمان ملل، از نام کامل «خلیج فارس» بهره گیرند؛ حال به نظر شما، سرآغاز این موضع‌گیری قاطع از کجاست؟ 

از زمان روی کار آمدن جمال عبدالناصر در مصر و بروز تفکرات پان عربیسم، در میان کشورهای عربی منطقه، موجی به راه افتاد که تا بروز چند جنگ به مانند جنگ تحمیلی علیه کشورمان ادامه یافت و اثرات بد آن هنوز هم دیده می‌شود؛ تفکراتی بر مبنای برتری نژادی ـ که چون معادل خارجی نداشت‌ ـ ناگزیر از جعل شد؛ غافل از آنکه زمان آخال‌ها و ترکمانچای‌ها گذشته است.


پس از کتیبه‌های به دست آمده از آشوریان که خلیج فارس را رود تلخ می‌خواندند، داریوش هخامنشی، خلیج فارس را دریایی می‌خواند که از پارس می‌گذرد؛ البته نسبت دادن یک نام تاریخی به یک منطقه خاص جغرافیایی با نقشه، بسیار راحت‌تر است؛ حتی اگر نقشه چیزی شبیه این اسب بالدار نقاشی شده باشد که به ابن بطوطه نسبت داده می‌شود!

بدین ترتیب، مناقشه‌ای بزرگ آغاز شد که یکی از شاخص‌ترین‌های آن، تغییر نام آبراهی بود که نخستین نشانه‌های بشر در نزدیکی آن کشف شده است و به باور برخی، گهواره تمدن جهانیان به شمار می‌رود؛ خلیج فارس در زبان انگلیسی پرشین گلف (Persian Gulf) و در کتب تاریخی سینوس پرسیوس (Sinus Persicus) خوانده شده است.
ادامه نوشته

افزایش تخریب‌هابدلیل ترس از گسترش گفتمان جبهه‎پایداری/جبهه‎پایداری حزب نیست که به‌شخصی که اعتقاد ندا

صبح دیرور همایش بانوان جبهه پایداری با عنوان پایداری فاطمی تا ظهور با حضور ده ها تن از بانوان انقلابی در سالن تفاهم تهران برگزار شد.

در این همایش حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی مصباح یزدی، استاد برجسته حوزه و دانشگاه و چندین نفر از کاندیداهای جبهه پایداری انقلاب اسلامی حضور داشتند. دکتر علی اصغر زارعی، حجت الاسلام حمید رسایی، سردار حسن حمیدزاده، حجت الاسلام و المسلمین روانبخش، خانم ها فاطمه آلیا، دکتر زهره طبیب زاده، زهر سادات لاجوردی و دکتر بتول نامجو از جمله حاضرین در این همایش بودند. حضور آیت الله موسوی اصفهانی تولیت مسجد موسی بن جعفر(ع) و ذکر مصیبت اهل بیت از دیگر نکات ویژه همایش بانوان جبهه پیداری بود.

در ابتدای این همایش، مستندی درباره نقش خواص مردود در فتنه88 پخش شد و در ادامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی مصباح یزدی به سخنرانی پرداخت. او در سخنان صریحی به بیان مبانی تئوریک جبهه پایداری انقلاب اسلامی پرداخت.

دکتر مصباح یزدی که بنای بحثش را بر مبانی مشروعیت قوای سه گانه گذاشته بود، در ابتدای سخنانش به ایام فاطمیه اشاره کرد و گفت: امام خمینی(ره) درباره حضرت زهرا (س) فرمودند: اگر ایشان زن نبودند قطعا پیامبر می‌شدند لذا با توجه به مقام بسیار بالای حضرت زهرا (س) فدا شدن چنین شخصیتی برای ولایت کافی است تا ما به اهمیت و نقش ولایت در هستی پی ببریم.

ادامه نوشته

امام جمعه تهران: کسانی که در تجمل مسابقه می گذارند، عقده و کمبود شخصیت دارند

امام جمعه موقت تهران گفت: برپایی اجتماعات بزرگ عزاداری حضرت فاطمه(س) نشانه عشق شیعیان به آن حضرت است.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی در اجتماع بزرگ مردم عزادار در میدان فاطمی با بیان برخی ویژگی های حضرت فاطمه زهرا(س) افزود: آن حضرت در عمر پر برکتشان مراقب اوضاع جامعه بودند و لحظه ای از سعادت امت غافل نبودند. امام جمعه موقت تهران گفت: حضرت فاطمه(س) از پنج سالگی مراقب شآن رهبری و در حوادث تلخ دوران پیامبر مدافع آن حضرت بودند و پس از پدر نیز پاسدار ولایت علوی بود.

وی افزود: مبنای کار حضرت فاطمه(س) اخلاص و رضای خدا بود و اقداماتشان بدون توقع از کسی صورت می گرفت. حجت الاسلام والمسلمین صدیقی ادامه داد: ولایت مداری و جان فشانی برای برافراشته ماندن پرچم اسلام در جامعه ، دیگر خصیصه این بانوی بزرگوار است.

امام جمعه موقت تهران در ادامه گفت: بنیان گذار کبیر جمهوری اسلامی ایران و پس از ایشان رهبر معظم انقلاب اسلامی هم به عنوان فرزندان خلف حضرت فاطمه زهرا(س) خصایص والای انسانی را از آن حضرت دارند به طوری که همچون مردم زندگی می کنند و خود را خدمتگذار مردم می دانند.

وی افزود: کسانی که در تجمل مسابقه می گذارند بدانند این روحیه حاکی از وجود عقده و کمبود شخصیتی در آنهاست و باید توجه داشت که راحتی دنیا و آخرت در با خدا بودن است .

جوانان انقلابی از بدنه اصولگرایی رسوب زدایی کنند/ایراد رهبر انقلاب به شیوه رقابت بود نه اصل رقابت

علی نادری ـ انجام مصاحبه با حجت الاسلام علیرضا پناهیان بسیار دشوار است. هم از جهت تنظیم زمان مصاحبه و مشغله زیادش برای سخنرانی در شهرهای مختلف و هم از جهت دقت و عمق مباحثی که باید در گفتگویی دو طرفه با او مطرح شود. در یک روز بهاری از اولین روزهای فروردین 91 گفتگویی نسبتا مفصل را با این سخنران مشهور و محبوب نسل جوان انقلابی ترتیب دادیم که محور اصلی آن فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در آغاز سال جدید در حرم مطهر امام رضا علیه السلام بود.

حجت الاسلام پناهیان در این گفتگو به صورت تفصیلی به بیان دلایل خود برای لزوم وجود رقابت انتخاباتی میان جریانات معتقد به انقلاب اسلامی پرداخته و انتخابات 12 اسفند سال گذشته را نمونه‌ای مناسب از این ایده بر شمرده است.
وی با اشاره به پیش‌بین‌های صحیح رهبر انقلاب از رفتار سیاسی و اجتماعی مردم ایران، این امر را یکی از وجوه بصیرت ایشان عنوان کرده و علت آنرا شناخت صحیح و مقارن با واقعیت از مردم ایران می‌داند که همچون امام راحل در شیوه حکومت‌داری رهبری معظم انقلاب نیز موجود است. پناهیان با اشاره به همین نگاه متفاوت به مردم به تبیین تمایزات نظام امام ـ امت یا همان مردمسالاری دینی با دموکراسی غربی می‌پردازد.
وی در ادامه نیز با اشاره به نگاه امیدوارانه مقام معظم رهبری به آینده پیش روی ملت ایران، این امید را ناشی از عرفان انقلابی و شناخت صحیح از شرایط موجود می‌داند و رویکردهای برخی نخبگان نسبت به تحلیل سیاه و ناامید کننده از شرایط موجود را نتیجه ضعف در ایمان دانسته و وجود چنین سیاستمدارانی را سم مهلک برای جامعه قلمداد می‌کند.
حجت الاسلام پناهیان در ادامه نیز به توصیه‌های رهبر انقلاب پیرامون وحدت و انتقاد از برخی بداخلاقی‌ها اشاره کرده و این توصیه‌ها را نشانه نارضایتی ایشان از رقابت میان جریانات اصلی انقلابی ‌نمی‌داند بلکه علت این نارضایتی را انتقاد از شیوه این رقابت و پایبند نبودن به اصول حاکم بر رقابت میان مومنان می‌داند. وی با اشاره به این موضوع، ارائه لیستی واحد در مرحله بعدی انتخابات را نمی‌پذیرد و ملاحظاتی را در این زمینه نیز بیان می‌کند.
در پایان این مصاحبه نیز پناهیان به نقش «جوانان انقلابی» که رهبر انقلاب در سخنرانی خود از آنها حمایت کردند اشاره کرده و با انتقاد از برخوردهایی که در ایام اخیر با این جوانان صورت گرفته است، می‌گوید:" همه باید بدانیم کاری که این جوانان انقلابی می‌توانند انجام دهند گاهی از بسیاری از بزرگان صحنۀ سیاست برنمی‌آید."
در ادامه متن کامل گفتگوی حجت الاسلام پناهیان با رجانیوز را می‌خوانید:
بسم الله الرحمن الرحیم. با تشکر از وقتی که در اختیار رجانیوز قرار دادید. مصاحبه حول محور فرمایشات رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال جاری است. ایشان در سخنرانی نوروزی خود در اول فروردین سال 91 در حرم مطهر رضوی، با اشاره به موفقیت‌های سال 1390، حضور مردم در انتخابات را به عنوان یکی از بزرگترین موفقیت‌‌های سال گذشته برشمردند. این نکته که پس از فتنه سال 88 و در حالی که برخی ادعا داشتند از اعتماد مردم به نظام کاسته شده است، این حضور رقم خورد، چگونه می‌تواند تحلیل و تبیین شود؟
ادامه نوشته

خطر مصر از خطر ایران جدی‌تر است!

در شرایطی که مدت‌هاست طرح موضوع «تهدید ایران» و ضرورت بازداشتن ایران از توسعه برنامه هسته‌ایش به گفتمان بیشتر دولتمردان رژیم صهیونیستی تبدیل شده، وزیر خارجه این رژیم، امروز سخنان متفاوت و جالب توجهی را در این زمینه گفته است.

«آویگدور لیبرمن»، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی، امروز به «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر این رژیم هشدار داد، تهدیدی که از جانب مصر متوجه امنیت رژیم صهیونیستی می‌شود، بیش از تهدید برآمده از ایران است.

به گزارش روزنامه «یدیعوت آحارانوت»، وی در این باره با بیان اینکه «ما باید برای همه احتمالات آماده باشیم»، به نتانیاهو پیشنهاد کرده برای رویارویی با تحولات مصر و افزایش شمار نیروهای مصری در صحرای سینا، سه یا چهار لشکر را در جنوب مستقر کند.
ادامه نوشته

گفتگو با سیدناصر حسینی‌پور، نویسنده کتاب پایم را در عراق جا گذاشتم اما پای کربلا رفتن ندارم

پایم را در عراق جا گذاشتم اما پای کربلا رفتن ندارم/ خیلی از شکنجه‌ها را در کتاب نیاورده‌ام

وقتی وارد ساختمان شد همان مسافت کمی که پیاده راه رفته بود، درد کمرش را تشدید کرده بود و باعث شده بود تا نفس نفس بزند. پایی که در بغداد جا گذاشته بود طی کردن مسیر چند ده متری کوچه را برایش سخت می‌کرد. از آن چیزی که با خواندن شکنجه‌هایی که شده بود انتظار داشتیم جوانتر بود و از آن چیزی که در عکس‌ها دیده بودیم شکسته تر. والبته از آن چیزی که فکرش را بکنید گرم و صمیمی تر.

سید ناصر حسینی پور را می‌گویم. نویسنده کتاب «پایی که جاماند» که شامل یادداشت‌های روزانه او از زندان‌های مخفی عراق است. هنوز چند روزی از پرداختن به کتابش در رجانیوز نگذشته بود که خودش هم مهمان ما شد و پس از گفتگو فیلم کوتاهی از دوران جبهه‌اش را به ما هدیه کرد. زمانی که 14 ساله و در گردان تخریب بوده. متن زیر حاصل گفتگوی ما با اوست که با گپ و گفت حواشی آن سه ساعتی طول کشید.


اگرچه در کتاب مفصلا توضیح داده اید اما لطفا یکبار دیگر ماجرای جبهه رفتنتان را ذکر کنید. چند ساله بودید که آن ماجرای فرار پیش آمد؟

سال 65 و 14 سال داشتم. من قبل از عملیات کربلای 4 رفتم و رسماً در کربلای 4 تخریب‌چی بودم. در کتاب دقیقاً شرح دادم که در 13 سالگی از خانه فرار کردم و به شیراز رفتم، چون فکر می‌کردم از شهری غیر از شهر خودمان می‌توانم به جبهه اعزام بشوم. خانواده خیلی دنبالم گشتند. برایشان نامه نوشتم که در کردستان هستم، داریم با عراقی‌ها می‌جنگیم، روی سرمان خمسه خمسه می‌بارند، پدر جان! اگر شهید شدم، پرچم سیاه نزنید، پرچم قرمز بزنید، برایم گریه نکنید، شهید گریه ندارد و از این حرف‌ها. برادر شهیدم مهر روی پاکت پستی را دیده و فهمیده بود که من در شیراز هستم. البته من نمی‌دانستم دستم جلوی او رو شده است و موقعی که به خانه برگشتم از این شرمنده بودم که به آنها به‌دروغ گفته بودم که در کردستان با عراقی‌ها جنگیده‌ام. برادر شهیدم سر به سرم می‌گذاشت و می‌گفت: «سید! حضرت عباسی کجا بودی که آن نامه را نوشتی؟». گفتم: «یک نوشابه و یک ساندویچ سوسیس خریدم و روی صندلی ترمینال شیراز نشستم و این نامه را نوشتم.» این نگاه من و بچه‌های دهه 60 بود به جنگ و تبعیت از ولی و جنگیدن با دشمن. این آرزوی ما بود.

ادامه نوشته

احمدی‌نژاد با مجمع تشخیص مصلحت نظام آشتی کرد

حضور رئیس‌جمهور به عنوان یک شخصیت حقوقی در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام قاعدتا نباید مساله‌ای خاص و قابل توجه باشد اما حضور امروز محمود احمدی‌نژاد در جلسه این مجمع، به سرعت جای خود را در تیتر اول رسانه‌های مختلف اینترنتی و حتی پیامک‌های خبری پیدا کرد؛ حضوری که پس از سه سال و با وجود تاکیدات فراوان رهبر انقلاب محقق شد.

آخرین باری که رئیس‌جمهور در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام شرکت کرد به ‌اوایل سال ۱۳۸۸ ‌برمی‌گردد. پس از آن و به ویژه پس از انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم، ‌احمدی‌نژاد که به لحاظ جایگاه ریاست جمهوری یکی از اعضای حقوقی و ثابت مجمع تشخیص مصلحت نظام است در تمام جلسات این مجمع غایب بود.

در فاصله این دو سال، اظهارنظرهای مختلفی از سوی افراد و جریانات سیاسی در زمینه عدم حضور احمدی‌نژاد در مجمع تشخیص صورت گرفت که برخی آن را به دلیل مواضع و اقدامات هاشمی رفسنجانی به عنوان رئیس مجمع می‌دانستند و از آن حمایت می‌کردند و برخی نیز با استناد به قانون اساسی که حضور رئیس‌جمهور به عنوان یکی از اعضای حقوقی مجمع را الزامی می‌داند، انتقاد اصلی را به شخص احمدی‌نژاد وارد می‌دانستند.

ادامه نوشته

دفاع خاتمی از تصمیم احمدی نژاد!

رييس جمهور سابق كشورمان با تاكيد مجدد بر حفظ جنبه اسلامي انقلاب و نظام، خواستار اهتمام براي اجراي ظرفيت هاي معطل مانده قانون اساسي، به ويژه در تامين حقوق و آزادي هاي مصرح شهروندي شد.

حجت الاسلام سيد محمد خاتمي كه در پنجاه و چهارمين نشست ماهانه بنياد باران سخن مي گفت، افزود: جمهوري اسلامي حاصل انقلابي بزرگ و فراگير بود. مردم به صحنه آمدند، خون دادند، سختي كشيدند و فرياد استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي برآوردند، ولي به اين حضور شكوهمند اكتفا نشد، بلكه استقرار جمهوري اسلامي به همه پرسي گذاشته شد و دوازدهم فروردين آغاز مرحله تازه زندگي اجتماعي، سياسي و تاريخي ملت ايران است. آنچه رخ داد اينكه نظامي وابسته و ضدمردم و مصالح آنان رفت و نظام جانشين جمهوري اسلامي بود. يعني نظامي برآمده از راي و اراده مردم كه در آن قدرت متكي به مردم و پاسخگو در برابر ملت است. يعني نظام ملت مدار و مردم محور به جاي جباريت و استبداد حاكم محور. و اين جمهوري، اسلامي است، يعني به اقتضاي هويت و خواست اكثريت مردم بايد احكام و ارزش هاي اسلامي بر آن حاكم باشد.

خاتمي ادامه داد: نقش دين در تحولات دوران اخير تاريخ ايران نقشي برجسته است و ما هم به عنوان مسلماني كه به دخالت دين در سپهر زندگي اجتماعي باور داريم و دين را داراي رسالت در جهت دادن جامعه و اداره اجتماع مي دانيم و هم به عنوان تحليلگران واقع بين حوادث و تحولات تاريخي و اجتماعي جايگاهي كه اسلام در اين تحولات و نيز در عمق فرهنگ مردم دارد نمي توانيم و نبايد از اسلام چشم بپوشيم و هم اكنون هم بر اسلامي بودن انقلاب و لزوم نگاهداشت جانب دين در نظام و حكومت تاكيد مي كنيم.
ادامه نوشته

لورن بوث، خواهر زن تنی بلر : چرا عاشق اسلام شدم !؟

اغلب افراد قبل از اینکه اسلام آوردن خود را اعلام کنند، ماه ها بلکه سال ها تحقیق می کنند.

هیچ وقت نمی گویم می خواهم فرقه سنی یا شیعه را انتخاب کنم . برای من یک اسلام و یک خدا وجود دارد.

وقتی به مادرم گفتم که تغییر دین داده ام، گفت:” نگو که به آن دیوانه ها پیوستی فکر کردم گفتی بودایی شدی” اما حالا درک می کند و قبول کرده است.

لورن بوث علاوه بر اینکه خواهرزن تونی بلر است ، گوینده، روزنامه نگار و مسلمان نیز هست.

چگونه چنین چیزی ممکن است؟ دلیل آن چیست؟ حقیقت را از منبع اصلی، یعنی خود او بشنوید. او در صحبت های خود برای ما از احساسش راجع به مسلمان شدن می گوید.

ادامه نوشته

نمودارهای دیدنی که ندیده‌اید/ ابتکار جالب جوانان امریکایی برای افشای جنایات صهیونیست‌ها

ماجرای اشغال فلسطین و درگیری‌های رژیم صهیونیستی با مردم این کشور، یکی از جدی‌ترین مسائل انسانی حال حاضر جهان است که تاکنون نیز تلاش‌ها برای جلوگیری از ادامه جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین ناکام بوده است؛ موضوعی که در حمایت تام و تمام ایالات متحده آمریکا از این رژیم نیز ریشه دارد.

به گزارش رجانیوز، با این حال اگر آمریکایی‌ها - یعنی مردم این کشور - می‌دانستند که واقعا چه اتفاقی در حال وقع در سرزمین‌های اشغالی است، شاید به‌گونه‌ای دیگر با سران کاخ سفید برخورد می‌کردند. همین مساله موجب شده تا جمعی از جوانان آمریکایی دست به تاسیس و راه‌اندازی سایتی با نام "اگر آمریکایی‌ها می‌دانستند..." بزنند و در آن ضمن ارائه آمار دقیق از جزئیات درگیری‌ها در فلسطین، مردم این کشور را به عواقب حمایت دولت امریکا از جنایات صهیونیست‌ها در جهان آگاه کنند.

بعضی از آمارهایی که در این سایت منتشر شده، بسیار جالب و در عین حال تکان‌دهنده است که حتی برای مخاطبان ایرانی که با اوضاع فلسطین آشنایی بیشتری دارند و آگاهی بسیار بالاتری نسبت به مخاطب آمریکایی دارند، هم جدید و تازه است:

ادامه نوشته

گزارش جالب از تلاش یک مرکز در سیا برای تحلیل شخصیت رهبر انقلاب

گزارش جالب از تلاش یک مرکز در سیا برای تحلیل شخصیت رهبر انقلاب

«امریکا بیشتر از سه دهه است که برای سرنگونی حکومت ایران هزینه‌های هنگفت می‌کند اما تمام این برنامه‌ها با یک سخنرانی او بر باد می‌رود.» شاید آن روزی که فرید زکریا سردبیر مشهور مجلسه نیوزویک این مطلب را درباره رهبر انقلاب می‌گفت، کسی از اهمیت و خشم مقام‌های امریکایی از قدرت بی‌نظیر تصمیم‌گیری و هدایت حکومتی ایشان به طور جدی آگاه نبود اما اکنون نشریات و رسانه‌های خبری مطرح جهان، ضمن اعتراف به قدرت بالای مدیریت سیاسی مقام معظم رهبری، از فعالیت نهادهای متعدد اطلاعاتی و جاسوسی برای تحلیل رفتارهای سیاسی ایشان خبر می‌دهند.

 خبرگزاری رویترز به‌تازگی پیش از آغاز دور جدید مذاکرات ایران با گروه موسوم به ۱+۵ در مقاله‌ای که در وب‌سایت خود منتشر کرده، از فعالیت شبانه‌روزی مراکز وابسته به سازمان اطلاعات مرکزی امریکا (سیا) برای تحلیل روان‌شناسی سیاسی مدیریت سیاست خارجی در ایران و اهمیت ویژه این مراکز برای سران کاخ سفید خبر داده است.

از سوی دیگر، چند روز پیش هم روزنامه «نیویورک تایمز» در مقاله‌ای در همین رابطه نوشت: «سازمان سیا دائماً بیانات رهبر عالی ایران را رصد می‌کند اما مشکلی در این میان وجود دارد. او همواره با زبان دین سخن می‌گوید و تحلیل این مطالب برای تحلیل‌گران سرویس جاسوسی امریکا دشوار است.»

مخاطبان رجانیوز می‌توانند متن کامل ترجمه مقاله خبرگزاری رویترز در این زمینه را در ادامه بخوانند:

وقتی دیپلمات‌های امریکایی می‌خواستند خود را برای حضور در مذاکرات دور جدید با ایران به واسطه گروه ۵+۱ آماده کنند، با یک‌سری اسناد محرمانه و توسعه یافته توسط سازمان‌های اطلاعاتی امریکا تغذیه شدند؛ اطلاعاتی که در مورد نحوه رفتار و مواضع رهبران کشورهای خارجی بود.

یکی از واحدهایی که دست به این اقدام می‌زند، در سیا مستقر است و با نام "مرکز تجزیه و تحلیل پزشکی و روانی" فعالیت می‌کند که اعضای آن را کارشناسانی با درجات بالا در علوم سیاسی، روابط بین‌الملل، مردم‌شناسی، روان‌شناسی و برخی تصمیم‌گیران سیاست خارجی امریکا تشکیل می‌دهند. با این حال، یکی از نقدهای اساسی که به این مراکز وارد می‌شود، ارائه توصیفات کلی درباره رهبران خارجی است که نه تنها کمکی به مقامات کاخ سفید نمی‌کند، بلکه زمینه‌ساز گمراهی آنان نیز می‌شود.

البته امریکا نقش کلیدی در مذاکرات استانبول ندارد و تصمیم نهایی را اجماع ایران و همه شش کشور خواهند گرفت اما به هر حال امریکا نیز در این ماجرا سهم و نقشی دارد که می‌خواهد آن را به بهترین صورتی که مورد تایید منافع این کشور باشد، انجام دهد. در همین راستا یکی از مقامات بلندپایه ایالات متحده گفته که (آیت‌الله) خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران حرف اخر را در سیاست خارجی ایران می‌زند و شخص وی تصمیم‌ساز نهایی در زمینه‌های امنیتی است.

ادامه نوشته

“برکات فتنه برای زنده شدن آوینی/ انقلاب اسلامی از کدام سوراخ گزیده می‌شود؟”

در دو سه سال گذشته و بعد از جریان فتنه، گروهی از فیلم‌سازان-چه مستند، چه فیلم کوتاه- جوان انقلابی و ولایی پا در عرصه‌ی فرهنگی و هنری ایران گذاشتند که هرچند «سید مرتضی آوینی» را از نزدیک درک نکرده بودند و خاطرات مشترکی با آن شهید بزرگوار نداشتند، ولی تربیت‌شده‌ی همان مکتب بودند و خوش‌بختانه مانند نسل قبل از خود تنها درگیر ذکر خاطره و برگزاری یادبود و نوستالژی‌بازی در سالگرد «سید شهیدان اهل قلم» نشدند و با تمام وجود سعی کردند با همه‌ی مشکلاتی که مدیران به ظاهر انقلابی جلوی پایشان می‌گذارند باری از روی دوش انقلاب بردارند و ادامه دهنده‌ی راهی باشند که «سیدمرتضی آوینی» ۱۹ سال قبل آغازش کرده بود.

سالگرد شهید آوینی بهانه خوبی بود تا با داود مرادیان، محمدحسین خوش‌بیان و محمدصادق باطنی، سه نماینده از گروه کثیر نسل جدید فیلم‌سازان جوان انقلابی-که هرسه هم از برگزیده‌گان جشنواره فیلم عمار هستند- درباره آن شهید بزرگوار، چگونگی ورودشان به این عرصه، مشکلات جلوی راه‌شان، مدیران فرهنگی نظام و خیلی از مسائل دیگر صحبت کنیم. بخش اول این گفت‌وگو پیش از این منتشر شد. مشروح بخش دوم را در ادامه می‌خوانید:

آوینی خیلی هم روی سینمای قصه‌گو تأکید دارد

مرادیان: سینمای مستند حرف‌هایی برای گفتن دارد. مثلاً فیلم «مهارنشده» فیلم خوبی است، اما مستند ژورنالیستی زمان‌دار است، یعنی در مقطعی از زمان تمام می‌شود و هنر در آن نیست. برعکس کارهای آوینی که مونتاژ و نریشن فوق‌العاده دارد و می‌ماند. هنر واقعاً برای این‌که بماند باید برود به عرصه داستان، عرصه سینمای داستانی. داوران جشنواره عمار ما چه کسانی هستند؟ از همین جا شروع می‌شود. ما چند تا آدم فیلم کوتاه‌ساز و فیلم کوتاه‌باز تربیت کرده‌ایم؟ اصلاً ژانر کوتاه با ژانر بلند فرق دارد و ما باید در هر کدام آدم داشته باشیم. ما کار نکرده‌ایم ولی الان دارد اتفاق می‌افتد.

ادامه نوشته

مجلس فقط برای دوره احمدی نژاد قانون می نویسد!

دوست داشته باشید یا نه، رفتار مجلس به کودک شطرنج‌بازی می‌ماند که فقط ظرفیت تحلیل یک حرکت را دارد و هیچ تصوری از حرکات بعدی ندارد. توهم فواید آنی یک حرکت، مجلس را به کجراهه نبرده است؟

گروهی از نمایندگان مجلس به حق به دنبال اصلاح آیین‌نامه مجلس برای بهتر و مفیدتر شدن سوال از رئیس‌حمهور هستند، اما چگونه؟

 مجلس شورای اسلامی در چهارشنبه آخر سال 90، اولین مهره خود را در صفحه شطرنج سوال از رئیس‌جمهور حرکت داد. اما آنچه در مقابل از سوی احمدی‌نژاد انجام شد، با تعابیری همچون «به توپ بسته شدن مجلس»، «به شوخی گرفتن مجلس» و یا «تحقیر مجلس» مورد اشاره قرار گرفت.

این شد که بعد از نوروز، مجلس با دستپاچگی و بدون تحلیل و بررسی محتوای آن جلسه و درک واقعیت مشکلات شکل فعلی سوال به دنبال اصلاح آیین‌نامه سوال از رئیس‌حمهور رفت.

هدف این نوشته آن نیست که آن جلسه را توصیف کند، بلکه تلاش آن است که در حد توان خود به چرایی ناکارآمدی مجلس فعلی و مقررات موجود در روند سوال از رئیس‌حمهور بپردازد.

این حقیقت غیر قابل انکار است که تسلط بر مقررات شکلی و آیین‌نامه‌های اجرایی نقش مهمی در کارایی فرد در محیط سیاسی و یا حقوقی دارد. به همین سبب است که هر کسی برای موفقیت در چنین محیط‌هایی به آموزش و تجربه نیاز دارد و این گمشده مهم مجلس فعلی است.
ادامه نوشته

محسن رضایی : آمدم تا پاسخ گستاخی اماراتی ها و دیگران را بدهم

در روزی که قریب به صد هزار تماشاگر ایرانی ، از طرفداران پرسپولیس و استقلال ، به ورزشگاه آزادی آمده بودند ، تا پرسپولیس را به عنوان نماینده ایران در جام باشگاه های آسیا تشویق کنند ، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ، هم به ورزشگاه رفت تا در کنار تماشاگران ایرانی ، هویت و غیرت ایرانی را در برابر افرادی که درصدند تمامیت ارضی این سرزمین را مورد تهدید قرار دهند ، نشان دهند و به بیگانگان نشان دهد که هویت ایرانی و غیرت در پاسداشت وحدت رنگ های ایرانی در مقابل غیر ، خصوصیت منحصر به فرد ایرانی است . خصوصیتی که ویژه تک تک ایرانیان است و در زمان حادثه به رخ جهانیان کشیده می شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت که در جمع فوتبال دوستان ایرانی حاضر شده بود درباره علت حضور خود در ورزشگاه گفت : به ورزشگاه آزادی آمدم تا به نوعی به همراه تماشاگران جواب اهانت اماراتی‌ها را داده باشیم.

وی در حالی که قصد ترک ورزشگاه را داشت با سؤالات متعدد خبرنگاران روبه رو شد. در همین لحظه علی کریمی موفق به گلزنی شد و رضایی مجددا به جایگاه برگشت و پس از خوشحالی با رویانیان پاسخ سؤالات خبرنگاران را داد.

وی گفت: پرسپولیس و بازیکنان این تیم زحمات زیادی می‌کشند و امیدوارم در بازی‌های هم آینده تیم ملی موفق باشد و فوتبال ما جایگاه واقعی خود را به دست بیاورد.

رضایی افزود: امروز به اینجا آمدم تا جواب اهانت اماراتی‌ها را داده باشیم و اینکه به تماشاگران احترام بگذاریم و تلافی حرکت اماراتی‌ها را دربیاوریم.

یش از این هم وی از مقامات اماراتی خواسته بود که هرچه سریع تر از ایرانیان به خاطر گستاخی هایشان عذر خواهی کنند .

لازم به ذکر است پس از گستاخی های وزیر خارجه امارات نسبت به تمامیت ارضی کشورمان ، دیگر کشورهای حوزه خلیج فارس نیز با خصلت عصبیت خویش از این گستاخی های حمایت کردند و البته از این سو هم افکار عمومی ملت ایران هم در یکرنگی و یکپارچه گی مثال زدنی به انحاء مختلف پاسخ اهانت های اماراتی را داده اند .

به نظر می رسد ایرانیان در عصر کنونی هر چه بیشتر هویت واحد ایرانی و اسلامی خود را درگردهمایی های مختلف نشان دهند و وحدت ملی خود را علیرغم همه تنوعات به جهانیان نشان دهند ، باعث خواهد شد که گستاخی ای این چنینی روز به روز کمتر شود.

هاشمی از ماجراجویی انقلابی تا اعتدال آمریکایی

رد و نقد سیاست ها و اقدامات کشور در هر زمینه ای حق هر شخصی خاصه مردم ایران و بالاخص نیروهای سیاسی بویژه اشخاصی چون آقای رفسنجانی با آن پیشینه و سابقه است. آما آنچه مایه شرمندگی و تأسف بوده و میتواند موضوع انتقاد و سؤال واقع شود، بی توجهی به واقعیت ها و بکارگیری معیارهای غلط برای داوری و ارزیابی است.

 آقای هاشمی رفسنجانی پس از مواجهه با واکنش های اعتراضی نسبت به مصاحبه انتقادی اش با یک نشریه داخلی در مورد سیاست خارجی کشور، اظهارات خود را بی ارتباط یه موقعیت زمانی-تاریخی کنونی دانست.
قبول این سخن، با توجه به آگاهی وی از نقش کلام در سیاست، سخت است. با این حال، وجه دیگری از این مصاحبه، بهره گیری آقای رفسنجانی ازوضعیت خطیر کنونی برای طرح و توجیه دیدگاه های خود در مورد شکل درست و مطلوب روابط خارجی نظام می باشد که اعتبار آن پس گرفته نشده است.
تکرار مواضع و دیدگاه هایی که مسبوق به سابقه بوده و وی به داشتن آنها اشتهار داشته است، از جهتی با توجه به سویه انتفادی آن نسبت به سیاست های جاری کشور در مواجهه با نظام سلطه جهانی، خاصه تضعیف سیاست مقاومت در برابر دور تازه تهاجم غرب به رهبری آمریکا بر علیه کشور به بهانه سیاست های هسته ای در همان چارچوب قبلی قابل ارزیابی است. اما اهداف خاص و موقعیتی در طرح نظرات پیشین معروف وی هر چه که باشد، صراحت موجود در دفاع بی پرده وی ازرابطه و مداکره با آمریکا وجه تازه ای به این اظهارات می دهد که تاکنون سابقه نداشته است.
ادامه نوشته

انتقاد دردمندانه استاد برجسته قرآن از فضای مبتذل صدا و سیما و سینما

استاد ابوالفضل بهرام پور از قرآن پژوهان کوشای معاصر است که از سال‌های پیش از انقلاب در تالیف کتب درسی با شهید آیت‌الله محمد حسین بهشتی و شهید باهنر در زمینه‌ی مسائل قرآنی و دینی همکاری داشته‌است. کوشش و هدف وی ناظر به آسان سازی فهم قرآن برای عامه‌ی مردم است و یک سلسله تفسیرهای تک سوره‌ای آموزشی کم حجم دارد. از جمله‌ی سوره‌ی محمد، سوره‌ی فتح، سوره‌ی حجرات، سوره‌ی «ق»، سوره‌ی ابراهیم، سوره‌ی ملک، سوره‌ی جمعه، سوره‌ی منافقون و سوره‌ی حجر.

این استاد قرآن کریم در نوشته‌ای به نقد فضای حاکم بر صداوسیما به‌ویژه برنامه‌های نوروزی و سینما پرداخته و این نقد را در اختیار رجانیوز قرار داده است که متن کامل آن در ادامه می‌آید:

جناب آقای ضرغامی رئیس محترم صدا و سیما و جناب آقای دکتر حسینی وزیر محترم ارشاد

سلام علی من اتبع الهدی. با کمال تعجب می‌بینیم مسئله‌ی اسلامی محرم و نامحرم توسط پاره‌ای کارگردان‌های مورد سؤال، درفیلم‌ها و سریال‌ها به استهزا گرفته می‌شود. مثلاً در فیلم «ورود آقایان ممنوع»، آقا انگشت خود را بر صورت زن نامحرم فرو می‌برد تا حساسیت او را نسبت به نامحرم برطرف سازد. می‌بینید که این حساسیت مبارک را چگونه پخمگی معرفی می‌کند و بعدها همین زن حجاب را ور می‌اندازد و رعایت نامحرم را خرافه تلقی می‌کند. در صورتی که قرآن کریم روی عفت عمومی با

ادامه نوشته

فتوای آیت الله خامنه ای تحلیل ها را بهم زد*سند

«آیت الله خامنه ای گاهی اوقات وقتی در مورد برنامه هسته ای ایران سخن می گوید، مواضع دینی را هم مطرح می کند که این کار موجب شده تحلیل های تحلیلگران غربی بهم بریزد و نتوانند تحلیل درست و کاملی از سخنان وی داشته باشند.»

«تحلیلگران سیا آموخته اند که بررسی و تحقیق در مورد برنامه هسته ای ایران بسیار پرهزینه است و نیاز به ابزاری پیچیده دارد. یکی از منابع اطلاعاتی آنها سخنان آیت الله خامنه ای، رهبر عالی ایران است که مانند بسیاری از دیگر اطلاعات مهم ایران، گیج کننده است. حال سوال این است که آیا مذاکرات استانبول تلاشی برای الهی کردن برنامه هسته ای ایران، جایی که آیت الله خامنه ای محکم روی نظر خود ایستادگی می کند، است؟»
این روزنامه آمریکایی ادامه داد: «آیت الله خامنه ای تنها، رهبر ایران نیست بلکه مرجع دینی است. او گاهی اوقات وقتی در مورد برنامه هسته ای ایران سخن می گوید، مواضع دینی را هم مطرح می کند که این کار موجب شده تحلیل های تحلیلگران غربی بهم بریزد و نتوانند تحلیل درست و کاملی از سخنان وی داشته باشند. در حالی که تنش ها در مورد برنامه هسته ای ایران افزایش یافته بود، آیت الله خامنه ای اعلام کرد ساخت سلاح هسته ای گناهی بزرگ است.»
در حالی که همواره مقام معظم رهبری با ساخت سلاح هسته ای مخالفت کرده و آن را حرام اعلام کرده اند و جمهوری اسلامی هم هیچگاه از برنامه صلح آمیز هسته ای خود منحرف نشده است، نیویورک تایمز مدعی شد: «این سخنان آیت الله خامنه ای نه تنها با اقدامات ایران مخالف است بلکه با سخنان قبلی وی نیز تعارض دارد.»
«برخی از تحلیلگران می گویند اینکه آیت الله خامنه ای پیشرفت های هسته ای ایران را رد می کند[!]، تقیه است که شیعیان قرن ها از آن برای نجات خود بهره برده اند.»
البته این روزنامه نگفته است کی و کجا، مقام معظم رهبری پیشرفت های هسته ای ایران را رد و با آن مخالفت کرده اند؟! رهبری تنها ساخت سلاح هسته ای را حرام دانسته اند و اتفاقاً بر پیشرفت های هسته ای ایران برای مصارف صلح آمیز تاکید فراوان هم داشته اند.
اساساً تقیه در مواردی است که جان شیعیان در خطر حتمی باشد و مطمئناً برنامه هسته ای ایران و تهدیدات پوچ غربی ها، تهدیدی برای جان ایرانیان نیست که حال لازم باشد تقیه کرد به خصوص که کارشناسان غربی به صراحت اعلام کرده اند، سیاست های غرب در برابر ایران شکست خورده و نتوانسته تاثیری بر جمهوری اسلامی داشته باشد.
 مشاور سابق اوباما در امور خاورمیانه، نوشت: «سخنان آیت الله خامنه ای نشان می دهد نظر او در مورد برنامه هسته ای ایران، صرفاً یک پیشرفت تکنولوژیک است که ایران را به خودکفایی و استقلال می رساند. او در سخنان اخیر خود سلاح هسته ای را حرام خوانده است. آیت الله خامنه ای، بسیار خلاق و مصمم به پیشرفت هسته ای است و سخنان او موجب پیچیدگی در ارزیابی ها شده است.»

توهین بی سابقه مقام دولتی: هاشمی رفسنجانی ساده لوح، ساده اندیش و خود فروخته است!

 
پس از اظهارات اخیر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد نامه اش به امام (ره) درباره رابطه با آمریکا، ظاهراً ماموریت بیان اظهارات و حملات تند و توهین آمیز علیه آیت الله هاشمی رفسنجانی - که این روزها تبدیل به رویه روزمره یک جریان خاص شده - به نیروهای پایین رده و ناشناخته سپرده شده است!

معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی در مراسم "تجليل از تلاش رسانه هاي استان در انتخابات 12 اسفند"، بدون اشاره به نام آیت الله هاشمی رفسنجانی، اظهارات تند و توهین آمیزی علیه وی مطرح کرد.

سردار محمد غفاری نژاد در سخنانش با اشاره به بحث رابطه با امریکا و اظهارات ایت الله هاشمی رفسنجانی، بدون ذکر نام درخصوص نامه ایشان به امام راحل ، درصدد پاسخگویی به این نامه برآمد و در بخشی از سخنانش گفت : در شرایط حساس فعلی از بیان چنین مطالبی چه چیزی می توان برداشت کرد ، مگر اینکه بتوان به بیان کننده نسبتهایی چون ساده لوح، ساده اندیش و خود فروخته داد!

وی در بخش دیگری از سخنانش به بیان وقایع قبل از انتخابات پرداخت و با گریز به ماجرای انتخابات ریاست جمهوری سال 88 ، بدون ذکر نام، تلویحاً ایت الله هاشمی رفسنجانی را از سران فتنه خواند و گفت : سران فتنه برای انتخابات جاری نیز شرط تعیین کردند و برخی از انها این شرایط را در نماز جمعه بیان کردند و به ان دامن زدند و اکنون هم هنوز بر ان اصرار دارند .

معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی اضافه كرد: از ديدگاه نظريه پردازان جريان فتنه كه مشاركت مردم در انتخابات را بين 10 تا 35درصد برآورد مي كردند، نظام جمهوري اسلامي چاره اي جز تسليم شدن در برابر فشارها و يا دچار شدن به آشوب هاي اجتماعي به مراتب شديدتر از فتنه 88 نداشت.

 وي اضافه كرد: از ديدگاه نظريه پردازان جريان فتنه كه مشاركت مردم در انتخابات را بين 10 تا 35درصد برآورد مي كردند، نظام جمهوري اسلامي چاره اي جز تسليم شدن در برابر فشارها و يا دچار شدن به آشوب هاي اجتماعي به مراتب شديدتر از فتنه 88 نداشت.


از سوابق دیگر وی، پیش از حضور در معاونت سیاسی استاندار خراسان رضوی، اطلاعی در دست نیست.

نخست وزیر سابق عراق: آقای احمدی نژاد! این خلیج، خلیج ع ر ب ی است؛ مهم نیست که دیگران آن را چه خطاب م

جنبش وفاق ملی عراق به رهبری ایاد علاوی نخست وزیر سابق این کشور، طی بیانیه ای ضمن محکوم کردن سخنان احمدی نژاد در جزیره ابوموسی گفت: ایران برای فرار از بحران داخلی به دنبال ایجاد بحران در کشورهای عرب همسایه است.



 در این بیانیه آمده است: سخنان احمدی نژاد از یک سرزمین عربی اشغال شده بیان شده است!

در ادامه این بیانیه آمده است: ما هر گونه اشغال سرزمین اعراب را غیرقابل قبول می دانیم و به آقای احمدی نژاد یاداور می شویم که این خلیج، خلیج ع ر ب است و مهم نیست که دیگران آن را چه خطاب می کنند ولی حقیقت آن است که این خلیج یک دریاچه عربی است که اعراب در سواحل مختلف آن زندگی می کنند.

در بیانیه جنبش وفاق ملی عراق آمده است: اعراب کسانی هستند که پیام اسلام را حمل کرده و زبان قرآن را به دیگران منتقل کردند که در نتیجه آقای احمدی نژاد از آن در صحن عمومی سازمان ملل استفاده می کند!

در پایان این بیانیه ی توهین آمیز آمده است: خدا به ما لطف کرد و خانه اش را در عربستان قرار داده و هر ساله بسیاری از مسلمانان از جمله احمدی نژآد و ایرانیان زنده و مرده به انجا می روند.

شایان ذکر است که جنبش وفاق ملی عراق از سوی عربستان و قطر حمایت می شود و هم اکنون از قدرت بسیار کمی در دولت عراق برخوردار است.

کالبدشکافی مطالبات اقتصادی رهبر انقلاب

 در بررسی چالش های اقتصادی پیش روی دولت در سال 91 در دومین بخش از این گزارش به
کالبد شکافی مطالبات اقتصادی مقام معظم رهبری در 5 سال گذشته (1387-91) می پردازیم :

بر اساس این گزارش ،مقام معظم رهبری در 5 سال گذشته و از سال 1387 یعنی یک سال قبل از شروع نام‌‌گذاری دهه‌ی پیشرفت و عدالت، راهبردهای کلان اقتصادی سال را با توجه به عملیاتی نمودن پیشرفت و عدالت در دهه‌ی چهارم انقلاب، مطرح نموده و هر سال قطعه‌ای دیگر از این مجموعه‌ی به هم پیوسته را ارایه نموده است. سال 1387 سال «نوآوری و شکوفایی»، سال 1388 سال «اصلاح الگوی مصرف»، سال 1389 سال «همت مضاعف، کار مضاعف»، سال 1390 سال «جهاد اقتصادی» و سال 1391 سال «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه‌ی ایرانی»، هر کدام وجوهی از مجموعه‌ی پیشرفت و عدالت را ارایه کرده‌اند. این نام‌گذاری‌ها با توجه به شرایط محیط داخلی، بین‌المللی و تبیین روندهای گذشته‌ی مجموعه‌ی اقتصاد کشور نیز، همراه بوده است.

اعمال تحریم‌های نظام سلطه از یک‌سو، اجرای برنامه‌های توسعه‌ی کشور از سوی دیگر، اجرای فاز اول هدفمند شدن یارانه‌ها، بحران رکودی جهان در 3 سال گذشته و ....شدت توجه به مسایل، چالش‌های اقتصادی را بیش از گذشته در مجموعه ارکان کشور نشان می‌دهد. اهمیت این مسأله به گونه‌ای است که مقام معظم رهبری در بیانات خود در دیدار با فعالان و برگزیدگان بخش‌های اقتصادی (26/5/90) فرمودند: «سیاست استکباری، زمین زدن ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی از راه اقتصاد است.» استخراج و کالبد شکافی محورها و مطالبات استراتژیک اقتصادی مقام معظم رهبری در طول 5 سال گذشته (91-87) به مناسبت‌های مختلف در دیدار با اعضای هیأت دولت، مجلس شورای اسلامی، مسؤولان و کارگزاران نظام و ... به شرح زیر می‌باشد:

1.1. توجه رسیدن به مفاد سند چشم‌انداز کشور با توجه به لزوم قرار گرفتن به عنوان قدرت اول اقتصادی منطقه در افق 1404؛

1.2. لزوم اقدامات همگون و همگرا در دهه‌ی پیشرفت و عدالت؛

1.3. اجرایی نمودن سایر محورهای طرح تحول از جمله طرح تحول در نظام بانکی، بهره‌وری، ارزش‌گذاری پول ملی و ...؛

1.4. مدیریت واردات؛

ادامه نوشته

بودجه 3 میلیارد دلاری انگلیس برای جاسوسی اینترنتی از مردم

دیلی میل طی گزارشی اعلام کرد مالیات‌دهندگان انگلیسی باید میلیاردها دلار بپردازند تا وب‌گردی، تبادل نامه‌های الکترونیک، پیام‌های متنی و حتی تماس‌های «اسکایپ» آنها تحت نظارت و جاسوسی دولت قرار گیرد. علاوه بر این هزینه، مردم انگلیس همچنین با این خطر رو به رو هستند که به طور اشتباهی به عنوان تروریست شناسایی شوند.

در همین حال، وزارت کشور انگلستان اعلام کرد که وزیران در تدارک این هستند که «به محض فراهم شدن زمان در پارلمان» قوانین مربوط به این کار را تصویب کنند.

«دیلی میل» گزارش داد، تنها در یک دهه اول مالیات‌دهندگان انگلیسی باید بیش از 3 میلیارد دلار بپردازند تا به طور قانونی از آنان جاسوسی شود. بعلاوه سالانه حدود 320 میلیون دلار ــ دقیقه ای 610 دلار ــ برای ذخیره‌سازی اطلاعات جمع‌آوری‌شده از ارتباطات خصوصی، هزینه می‌شود.

این در حالی است که آمار فوق بر اساس برآوردهای سال 2009 است و به این ترتیب، هزینه های واقعی اگر اکنون برآورد شود از این بالاتر خواهد بود.

ادامه نوشته

ماجراي جمله تاريخي شهيد آويني چه بود؟

 

سر مزار شهيد فلاحت‌پور بوديم كه يكي از دوستان برگه‌اي ‌آورد و از آقا مرتضي خواست به يادگار چيزي بنويسد؛ سيد مرتضي هم نوشت «عجب از ما واماندگان زمين گير كه در جستجوي شهدا به قبرستان‌ها مي‌رويم...». اين متن بعد از شهادت مرتضي منتشر و ماندگار شد.

حسین محمودیان راوی مستندهای روایت‌فتح و کارگردان مستند زندگی امام موسی صدر در گفت‌وگو با فارس ، خاطره‌ای از سید شهیدان اهل قلم روایت کرد که به 18 روز پیش از شهادت سید مرتضی بازمی‌گردد: یکی از حلقه‌های آشنایی‌ام با شهید آوینی، شهید فلاحت‌پور بود که اردیبهشت 71 در لبنان شهید شد؛ او گروهی کار روایت فتح را در لبنان پیگیری می‌کردند که هواپیمای اسرائیل منطقه را بمباران می‌کند و ظاهراً فقط آقای فلاحت‌پور از ایران به شهادت می‌رسد.

سوم فروردین 72 به همراه جمعی که آقا مرتضی هم در میانشان بود، سر مزار شهید فلاحت‌پور رفتیم؛ در آنجا زیارت عاشورایی خوانده شد. آن زمان دبیر مقطع دبیرستان بودم؛ یادم هست شب قبل از آن، یکی از شاگردان به منزل‌مان آمد و گفت «فردا برنامه‌ شما چیست؟» گفتم «فردا جمعه است و می‌خواهیم سر مزار شهید فلاحت‌پور در روستای «چندار» حوالی کرج برویم» قرار شد وی هم با ما بیاید.

ادامه نوشته

گستاخی بی‌سابقه وزیر خارجه امارات به ایرانیان

در پی سفر روز گذشته محمود احمدی نژاد، رئیس‌جمهوری ایران به جزیره «ابوموسی»، دولت امارات با همراهی برخی رسانه‌های غربی، جنگ روانی جدیدی را علیه ایران و تمامیت سرزمینی کشورمان آغاز کرده است.

شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان، وزیر امور خارجه امارات در اظهاراتی شدید و بیرون از عرف دیپلماتیک، این سفر را محکوم کرده و آن را تجاوز به حقوق سرزمینی کشورش دانسته است!

خبرگزاری «امارات 24» با بیان این خبر، گزارش داده که عبدالله، سفر احمدی نژاد را «تجاوزی وقیحانه» به حاکمیت امارات بر سرزمینش و مانعی بر سر راه همه تلاش‌های امارات برای یافتن راهکاری مسالمت آمیز برای پایان «اشغال» جزایر توسط ایران دانسته است.


ادامه نوشته

پیشنهادهای جدید ایران در مذاکرات فاش شد

یک روز پس از آنکه سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان از طرح «پیشنهادهایی جدید» از سوی ایران در مذاکرات آتی 1+5 خبر داد، منابع اسرائیلی مدعی شده‌اند که از متن این پیشنهادها آگاه شده‌اند.

 پایگاه اینترنتی «دبکا فایل»، وابسته به محافل اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، مدعی شد که پیشنهادهای ایران در کنفرانس استانبول بر پنج محور استوار خواهد بود:

1 ـ ایران به غنی‌سازی اورانیوم 3.5 درصد ادامه خواهد داد، اما با پذیرفتن سقفی برای آن، موافقت نخواهد کرد.

2 ـ انتقال اورانیوم غنی شده به بیرون از ایران، محل بحث نیست و سخن گفتن در این باره مجاز نخواهد بود.

3 ـ ایران آماده توافقی است که بنا بر آن، کشورهای 1+5 حق ایران برای تولید اورانیوم با غنای 20 درصد را به هر میزان که بخواهد، با یک فرمول سه بخشی به رسمیت بشناسند:

ادامه نوشته

صیهونیست ها بیخ گوش ایران به دنبال چه هستند؟

بررسي روند تاريخي روابط صهيونيسم و اقليت کرد عراق را بايد در نقش استعمار در برجسته کردن اين دو نحله قومي و نحوه تعامل استعمار با آن دانست، استعمار پير و بويژه انگليس با نحوه استفاده ابزاري خود از اين دو جريان در راستاي سياست هميشگي "تفرقه بينداز و حکومت کن" از اين گروه ها استفاده کرد و آنها را به عنوان اهرم فشاري عليه قدرت هاي منطقه اي نگه داشت.

بدين ترتيب و با اين اشتراکات، اين دو جريان در طول تاريخ موجوديت خود همگرايي هايي را با يکديگر داشتند که از طرح هاي غرب در منطقه نشأت گرفته بود. سابقه اين همكاري به دوره ملا مصطفي بارزاني، پدر مسعود بارزاني رئيس سابق منطقه كردستان عراق باز مي گردد. نخستين مركز فعاليت موساد در شمال عراق در شهر اربيل تأسيس شد و پس از آن به طور گستردهاي دفاتر ديگري براي موساد در شمال عراق از دهوك در نزديك مرزهاي تركيه تا سليمانيه امتداد يافتند.

نشريه لڤين، از نشريات معتبر و کثيرالانتشار کردستان عراق، در آخرين شماره پارسال خود، مصاحبه اي با عرفان قانعي فرد، مورخ کُرد با روزنامه اي فرانسوي، مبني بر انتشار 12 کاست از صداي نخستين رهبر حزب دمکرات کردستان عراق، در شبکه هاي ماهواره اي را منتشر کرد که وي در آن اظهار داشت: اين کاست ها که مربوط به سال هاي 1969 تا 1973 هستند، سندهاي تاريخي به شمار مي روند که با فراهم شدن زمينه هاي لازم، بزودي از يک شبکه ماهواره اي منتشر مي شوند.

اين مورخ تاريخ که کتاب "پس از 60 سال" را در کارنامه خود دارد، با اشاره به سخنان مصطفي بارزاني، از سرکردگان جنبش ملي گراي کُرد در عراق و فرمانده عمليات مسلحانه براي استقلال کردستان عراق که پدر مسعود بارزاني بود- در اين 12 کاست، افزود: مصطفي بارزاني در اين کاست ها مي گويد: "به روابط داشتن با انگليس باوري ندارم، اما رابطه ما و اسرائيل بدان جهت بوده که دستمان به خيلي از جاها برسد و بدون امريکا و اسرائيل به جايي نمي رسيم.

مزدوران موساد كه تحت عنوان شركت Tsahal فعاليت مي كردند از سرزمين فلسطين اشغالي به جيبوتي منتقل واز آنجا به كردستان عراق مي آمدند، اين افسران صهيونيست بتدريج پايگاه هاي اطلاعاتي و امنيتي رژيم صهيونيستي را در شمال عراق پايه گذاري كردند. اين پايگاه ها نقش بسيار عمده اي را در فراهم كردن زمينه حمله آمريكا به عراق واشغال اين كشور از يك سو و ناامن كردن مرزهاي عراق با سه کشور مزبور ايفا كردند.

ادامه نوشته